İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

serinaga

serinaga

Üye
Valla biz de daha tam olarak neyden kaynaklandığı konusunda bir görüş birliğine varabilmiş değiliz :D:kop: Allah'ın takdiri olarak bakmaya başladım olaya :naughty: En azından farklı bir bakış açısı :kıskıs:

Yakında hatimde indiririz alimallah :kop2:

• Beğen
Tepkiler: ÖEY

blackcemre

Üye
Nokia Care Suite ile garanti süresinin ne kadar kaldığını öğrenebilirim?

- - - Eklendi - - -

mi?

csH

csH

Üye
Bilmiyorum

- - - Eklendi - - -

Mu? :D

• Beğen
Tepkiler: PureFood
_asabiii_

_asabiii_

Üye
Acil yardim.....nsu üzerinden güncelleme yapicam ama c sürücüsünde boş yer yok verilerin bazilarini silin diyor....nasil yapicam

csH

csH

Üye
Teli sifirla zaten nsu dan gucelleynce verilerin silinecek

power_24

Üye
Nokia Software Updater üzerinden amber güncellemesi yaptım fakat radyo yok ayrıca yedeklemeyi geri nasıl yüklerim.eski yüklemelerim ve ayarlarımı nasıl geri yüklerim.not:önceden yedekleme yaptım

_asabiii_

_asabiii_

Üye
Nokia Software Updater üzerinden amber güncellemesi yaptım fakat radyo yok ayrıca yedeklemeyi geri nasıl yüklerim.eski yüklemelerim ve ayarlarımı nasıl geri yüklerim.not:önceden yedekleme yaptım
dostum teli ilk kurulumda kullandığın Microsoft hesabınla giriş yaptığın zaman otomatik yüklüyor zaten

efeler12

efeler12

Üye
müzik ve videoda radyo olması lazım

• Beğen
Tepkiler: power_24
efeler12

efeler12

Üye
Yedeklemiş miydin çünkü yedeklediysen ilk açılışta yüklensin mi diye soruyor

Burakkkk250

Burakkkk250

Üye
Acil yardim.....nsu üzerinden güncelleme yapicam ama c sürücüsünde boş yer yok verilerin bazilarini silin diyor....nasil yapicam

Bilgisayardaki C sürücüsünden bahsediyor arkadaş sanırım. Kardeş işine yaramayan uygulamaları sil işte c' den en az 1.4 gb boş yer açman lazım. Ya da C deki bazı programları D ye taşı

power_24

Üye
Evet hata bende arkadaşlar.ilk kurulumdan sonra hesabıma girmem için şifre istemişti sonradan oturum aç dedim yedekleme gelmedi. Birde arkadaşlar sms engelleme menüler içinde bulamadım nerde acaba bilgisi olan varmı *?

eRdaL.

eRdaL.

Üye
Evet hata bende arkadaşlar.ilk kurulumdan sonra hesabıma girmem için şifre istemişti sonradan oturum aç dedim yedekleme gelmedi. Birde arkadaşlar sms engelleme menüler içinde bulamadım nerde acaba bilgisi olan varmı *?

ayarlar bölümünde en altta bende

alasulumurat

alasulumurat

Üye
ayarlar bölümünde en altta bende

ayarlar / e posta ve hesaplar/ Microsoft hesabı ekle diceksin ;]

bu arada bu tarz soruları aşağıdaki başlık altından soralım, guncelleme bölümüne yazmayalım :)
http://www.maxicep.com/windows-phone-genel/nokia-lumia-kullanicilari-kulubu-763296.html

eRdaL.

eRdaL.

Üye
ayarlar / e posta ve hesaplar/ Microsoft hesabı ekle diceksin ;]

bu arada bu tarz soruları aşağıdaki başlık altından soralım, guncelleme bölümüne yazmayalım :)
http://www.maxicep.com/windows-phone-genel/nokia-lumia-kullanicilari-kulubu-763296.html

sms engellemenin nerde olduğunu soruyor

_asabiii_

_asabiii_

Üye
Arkadaşlar mrb sizden birşey rica edicem mobil sürüme geçince mesaj yazılmıyor ya en azından bende durum böyle...bu engeli board Express for tapatalk ile aşabilirmiyim ? Birde programı mağazada yazarak bulamıyorum.varsa link atabilirmisiniz

ÖEY

ÖEY

Üye
Telefondan foruma girdiğinde sol alt köşede maxicep yazan ve yanında ok işareti olan bir yer var. Oraya basıp açılan menüden mobil sürüm veya mobil light sürümlere geçebilirsin. Bu söylediğim her iki mobil sürümde de rahat rahat konuları okuyup yorum yazabilirsin.

O söylediğin uygulamayı kullanmadığım için tam bilemeyeceğim ama oradan foruma giren çok kişi var. Aşağıya bir link koydum umarım işini görür.

meehmeteray

Üye
Beni Lumia 620'ye ekleyebilir misiniz ? :oke:

Üst Alt