respection123
Üye
WeatherSense uygumalasını mağazada arattım ama çıkmıyo ?
Direk Linkten Al.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
WeatherSense uygumalasını mağazada arattım ama çıkmıyo ?
Beyler Nokia'ya şöyle bir mail attım bakalım cevabı ne olacak.Alta yazıyorum maili:Öncelikle iyi akşamlar diliyorum,
Kendim Nokia Lumia 920 kullanıyorum. Öncelikle böyle mükemmel bir cihazı yaptığınız için teşekkür ediyorum.Geçen günlerde Nokia Lumia 920'm için Nokia CC 1043 kılıf aldım. Fakat pantolonlarımızdan kılıfın kenarlarına boya geçiyor yani sarı kılıfımın kenarları pantolanlardan veya giysilerden dolayı siyah veya başka bir renk oluyor ve normal su ile çıkmıyor. Bu kılıfı nasıl temizlemeliyim? Veya bu garanti kapsamına giriyor mu? Giriyorsa ben böyle bir problemle karşılaşacağımı tahmin etmediğimden dolayı fişi attım nasıl iade yapacağım? Birde bir soru daha sormak istiyorum güncellemeler hakkında. Nokia Lumia 920'm için geçenlerde güncelleme verdiniz gdr2 güncellemesi lumia 820 lere ise gdr2 ve amber verdiniz fakat data sense yoktu. fakat amber yani sizin sadece lumia serileri için yayınlayacağınız güncellemeden bahsediyorum. Müşteri hizmetleri güncellemeyi verdik diyor fakat siz Microsoftun verdiği güncellemeyi verdiniz aynı zamanda Microsoftun verdiği gdr 2 güncellemesi htc cihazlarınada 1 ay öncesinden geldi. Ben size sadece lumia cihazlarına özel olarak vericeğiniz amber güncellemesi yani içinde data sense, lumia renk profilleri, fm radyo gibi özellikleri taşıyacak özel güncellemenizden bahsediyorum. Nokia Lumia 920 için gdr2 değil amber güncellemesini ne zaman vericeksiniz?
Benim vurgu yaptığım noktalara uygun olarak cevap vermenizi umut ederek,
Saygılarımla Cihan KAYA
böyle bir mail yazdım bakalım ne olacak?

Arkadaşlar 2 ay önce Turkcell bayisinden Nokia lumia 620 cep telefonu aldım ve cebimden çıkartırken düştü ve alt camı çatladı ve dokunmatiği çalışmıyor telefonun garanti karşılamaz dedi arkadaşlarım yardım edermisiniz Yoksa telefoncuyamı götüreyim!!
Sıradan Cevaplar GelirEn iyisi Siz Eylül 15 i Bekleyin Derim Tüm Sıkıntılar Bitecektir.
![]()

Arkadaşlar ben konu açtım ama kimse ilgilenmiyor birde burada soracağım
Ekrana basınca gıcırdama kasa açıklığı herhalde
Video izlerken donma 5dk veya 10 dk sonra düzelme
On kameraya toz birikmesi çok değil 3-4 tane tüy var izole edilsin diyorum
Telefonu sallayınca ses gelmesi herkes de olan sorun ama yapılıyor ise yapılsın.
Birde şu sorunlar daha var telefonu sola yatırınca arama tuşunun tam üstünden ışık sızıyor. Birde telefona üstten bakınca Windows Phone logosunun ışığı gözüküyor.
telefonumda bu sorunlar var siz olsanız garantiye yollar mısınız? Konu açtım ama kimsecikler ilgilenmedi.
günaydın arkadaşlar....biliyorum konuyu buraya yazmamam gerekiyordu ama...başlığına yazdıgımda dönüş olmadı...acil yardıma ihtiyacım var....OTA bekleyemicem NCS/NSU nasıl yapılır anlatabilirmisiniz....uygulamaların yedeğini nasıl alıcam resim müzik video yedekleri felan...telefonum 920 siyah ve global rom....yardımcı olursanız müteşekkir olurum ......
Arkadaşlar ben konu açtım ama kimse ilgilenmiyor birde burada soracağım
Ekrana basınca gıcırdama kasa açıklığı herhalde
Video izlerken donma 5dk veya 10 dk sonra düzelme
On kameraya toz birikmesi çok değil 3-4 tane tüy var izole edilsin diyorum
Telefonu sallayınca ses gelmesi herkes de olan sorun ama yapılıyor ise yapılsın.
Birde şu sorunlar daha var telefonu sola yatırınca arama tuşunun tam üstünden ışık sızıyor. Birde telefona üstten bakınca Windows Phone logosunun ışığı gözüküyor.
telefonumda bu sorunlar var siz olsanız garantiye yollar mısınız? Konu açtım ama kimsecikler ilgilenmedi.

Cihan kusura bakma kardeşim ama dün zaten konuyu açmışsın ve 25 tane yorum yapılmış konuyla ilgili. Daha nasıl bir ilgi bekliyorsun ben anlamadım şahsen![]()
![]()
![]()
hahah hani bir moderatorlerinde önerisini alayım dedim
hahah
Işık sızma vb şeyler için değil ama toz birikmesi, video izlerken donma vb kullanımı etkileyen şeyler için göndermende fayda var. Hem şöyle genel bir bakım ve temizlikten geçmiş olur cihazın. Tabi bu süre zarfında seni Lumiasız, sabır dolu günler bekliyor.
Arkadaşlar benim mağaza güncellemeleri gözükmüyor 1bucuk 2 haftadır tesadüfen görünce elle yapıyorum bu neyle ilgili olabilir
Valla biz de daha tam olarak neyden kaynaklandığı konusunda bir görüş birliğine varabilmiş değilizAllah'ın takdiri olarak bakmaya başladım olaya
En azından farklı bir bakış açısı
![]()

Facebook güncellendi..