İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
acaba biri 920 ye bilgisayardaki muzikleri nasil yukleyecegimi soyleye bilirmi zume olmuyor galiba tlfnu bagladigimda hic tekpi vermiyor ayrica pcde windows 8

Bu uygulama işinizi görürür.

veya

Telefonu bilgisayara bağladığınızda Windows gezgininden telefon içeriğine girerek dosyalarınızı music klasörüne kopyalayınız.

zorbaa

Üye

Bu uygulama işinizi görürür.

veya

Telefonu bilgisayara bağladığınızda Windows gezgininden telefon içeriğine girerek dosyalarınızı music klasörüne kopyalayınız.

ilgilendigin icin tskler bi denemesini yapayim bakalim yapabilecekmiyim

efeler12

efeler12

Üye
acaba biri 920 ye bilgisayardaki muzikleri nasil yukleyecegimi soyleye bilirmi zume olmuyor galiba tlfnu bagladigimda hic tekpi vermiyor ayrica pcde windows 8

bu driverları yükleyip tekrar bağlayıp dener misin direk usb bellek gibi açılıyor olması lazım

akrep charlie

Üye
Dostlar yanılmıyorsam dün Nokia servisine gidip telefonu güncellettim,Amber falan olmuş,yenilikleri pek fark edemedim ama saat gelmiş çok hoş denemek için açtım,2 gün süren şarj 1 gün bile gitmedi :off:,acaba ayarlardamı problem var?arka planlarıı hepsini kapattım.

tgoksen1

Üye
Benım telefon servisde sureklı kendını resetliyordu bende verdım 10 gün dediler normal mi ? (nokia care verdim)

- - - Eklendi - - -

Bataryayı boşalt sonra tekrardan sarja tak.

blackcemre

Üye
lumia 920 ikinci el aldım kutusunda yazıyorki 920.1 bu ne demek?

efeler12

efeler12

Üye
Dostlar yanılmıyorsam dün Nokia servisine gidip telefonu güncellettim,Amber falan olmuş,yenilikleri pek fark edemedim ama saat gelmiş çok hoş denemek için açtım,2 gün süren şarj 1 gün bile gitmedi :off:,acaba ayarlardamı problem var?arka planlarıı hepsini kapattım.

sürekli ekran açık duruyor saatle o yüzden şarj yiyor

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Saatinde ayarları olmalı belirli bir süre sonunda ekran kararmalı. Ben öyle olduğunu sanıyorum.

efeler12

efeler12

Üye
Saatinde ayarları olmalı belirli bir süre sonunda ekran kararmalı. Ben öyle olduğunu sanıyorum.

oradan ekran dokunma göz atmaya girip ayarlayabilirsiniz ekran ve dokunmayı güncellediyseniz süreli kapanma özelliği(özet) de gelmiştir

Burakkkk250

Burakkkk250

Üye
Arkadaşlar facebook ve facebook beta uygulamaları neden mağazada aratınca çıkmıyor? Yani çoğu kişinin özellikle bu yeni beta versiyondan haberi yok mu ? Biri bilgilendirebilir mi beni..

ÖEY

ÖEY

Üye
Arkadaşlar facebook ve facebook beta uygulamaları neden mağazada aratınca çıkmıyor? Yani çoğu kişinin özellikle bu yeni beta versiyondan haberi yok mu ? Biri bilgilendirebilir mi beni..

Beta çıkmıyor ama diğerki çıkıyor. Hatta 10 dakika önce markette gördüm kendisini :D popüler ucretsizlere gir, ya birinci ya ikinci sırada olması lazım ;)

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
ana ekranda live tile üzerinden telefonun kapasitesini gösteren bir uygulama var mı acaba? özellikle boş alanı göstersin yeter bana :) her seferinde ayarlar üzerinden kapasite kontrolüne girmek bi de o dönen çemberi beklemek sinir bozabiliyor :hmmm

PureFood

PureFood

Üye
ana ekranda live tile üzerinden telefonun kapasitesini gösteren bir uygulama var mı acaba? özellikle boş alanı göstersin yeter bana :) her seferinde ayarlar üzerinden kapasite kontrolüne girmek bi de o dönen çemberi beklemek sinir bozabiliyor :hmmm

sanırım insider hocam, bir dene istersen

blackcemre

Üye
lumia 920'nin cihaz üzerinde product codesini nereden bulabilirim.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
:tşk: yalnız mevcut boş alan bilgisini ana ekrana koymayı bulamadım :allalla:

- - - Eklendi - - -

:ehe tamam tamam uygulamayı ana ekrana koyunca sadece batarya var sandım, meğer büyük ekranda yazıyormuş all in one :oke:

Üst Alt