OttomaN TigeR
Üye
Estağfurullah abi, Bahattin ne yapacak çok merak ettim doğrusu.820 var bende maalesef, hemen çekip upload ederdim ama
- - - Eklendi - - -
Ooo Gökçen yine her zamanki gibi hızlısın ...

Estağfurullah abi, Bahattin ne yapacak çok merak ettim doğrusu.820 var bende maalesef, hemen çekip upload ederdim ama
- - - Eklendi - - -
Ooo Gökçen yine her zamanki gibi hızlısın ...

Estağfurullah abi, Bahattin ne yapacak çok merak ettim doğrusu.![]()

Estağfurullah abi, Bahattin ne yapacak çok merak ettim doğrusu.![]()

Bulutsuz bir açı bulamadım![]()

Eyvallah abi süpersin.Çok sağol mobilim beğenemiyorum sen beğendi say
- - - Eklendi - - -
bu özellikle beyaz duvara bakarsan ortayaa doğru hafif renk değişimi var sadece bende mi var diye test etmek istedim de sıkıtı yokmuş uğeaştığın için tekrar![]()

"bulutsuz" derken![]()

Beyler konudan biraz uzak bir soru olacak ama en iyi cevabı burada alırım herhalde . Belle forumu biraz sakin cevap zor gelir : )
nokia 701 i nokia care e götürsem orada yazılım atarlar mı ? ücretli mi ve gün içerisinde verirler mi ? telefon garantili bu arada
sebebi ne olabilir ve ne yapabilirim ? Hattım Avea ..resetlesemmi?Bu arada mağazaya çakma Firefox gelmiş bugün gördüm
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Sanırım resmi sürüm değil.
bence fazla umitsiz olmayin. Wp8.1 ile ie11 bir cok yeni ozellik ve destek kazanicak. Buyuk ihtimalle başka tarayiciya ihtiyac duymayacaksiniz.
belki öyle ama çeşitlilik iyidir...

bu arada mozilla vakfıyla Microsoft'un arası pek de fena sayilmaz. Modern Uİ Firefox Aralık'ta betadan çıkıp kararli surumuyle Windows8 için yayınlanıyor. Belki Windows Phone icin de anlaşirlar.
bu arada mozilla vakfıyla Microsoft'un arası pek de fena sayilmaz. Modern Uİ Firefox Aralık'ta betadan çıkıp kararli surumuyle Windows8 için yayınlanıyor. Belki Windows Phone icin de anlaşirlar.

selam arkadaşlar yarın istanbul bilişimden Lumia 920 almayı düşünüyorum,sistemin eksikliklerini öğrenmek için konu açmıştım ve konu kapatılıp ilgili yere yönlendirme yapıldı,ben sistemin eksikliklerini inceledim ve hala açılan konulara bakıyorum,bu gelecek güncellemelerle sistemin eksikliklerinin giderilmesi bekleniyo sizce bu eksikler giderilecekmi ? ayrıca tam olarak beklenen yenilikler neler olacak ?
Ama bu haliyle bile gayet düzgün çalışıyor sistem. Yani bu kadar kafana takma büyütme git alacaksan al, içine sinmiyorsa alma