İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
820 var bende maalesef, hemen çekip upload ederdim ama :bilmm

- - - Eklendi - - -

Ooo Gökçen yine her zamanki gibi hızlısın ...
Estağfurullah abi, Bahattin ne yapacak çok merak ettim doğrusu. :hmmm

IVI-Elia

Üye

Eyvallah abi süpersin.Çok sağol mobilim beğenemiyorum sen beğendi say :oke:

- - - Eklendi - - -

bu özellikle beyaz duvara bakarsan ortayaa doğru hafif renk değişimi var sadece bende mi var diye test etmek istedim de sıkıtı yokmuş uğeaştığın için tekrar :tşk:

luckysleven

luckysleven

Üye
Beyler konudan biraz uzak bir soru olacak ama en iyi cevabı burada alırım herhalde . Belle forumu biraz sakin cevap zor gelir : )

nokia 701 i nokia care e götürsem orada yazılım atarlar mı ? ücretli mi ve gün içerisinde verirler mi ? telefon garantili bu arada

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Beyler konudan biraz uzak bir soru olacak ama en iyi cevabı burada alırım herhalde . Belle forumu biraz sakin cevap zor gelir : )

nokia 701 i nokia care e götürsem orada yazılım atarlar mı ? ücretli mi ve gün içerisinde verirler mi ? telefon garantili bu arada

ortalama bir saatte ucretsiz olarak yaparlar.

• Beğen
Tepkiler: luckysleven
_asabiii_

_asabiii_

Üye
Cümleten selamünaleyküm.arkadaşlar şu son 2 gündür internet hızım çok dengesiz h+ yı neredeyse hiç görmüyorum sebebi ne olabilir yada ne yapabilirim resetliyeyimmi ? Hattım Avea.

- - - Eklendi - - -

İyi günler arkadaşlar.son 2 gündür net hızım çok değişken h+ hiç görmüyorum çok yavaş sayfa yenileme hızı felan :( sebebi ne olabilir ve ne yapabilirim ? Hattım Avea ..resetlesemmi?

- - - Eklendi - - -

Teli alalı 6 ay oldu hiç bu derece işkence çektiğimi hatırlamıyorum.aynı sorunu yaşayanlar varmı? 3g deyim sürekli ama 2g den bağlansam çok daha hızlı açılır sayfalar

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Bu arada mağazaya çakma Firefox gelmiş bugün gördüm :)

tanercoskun

tanercoskun

Üye
Sanırım resmi sürüm değil.

blackcemre

Üye
600 tlye lumia 820'sini satan var mı?

PureFood

PureFood

Üye
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
bence fazla umitsiz olmayin. Wp8.1 ile ie11 bir cok yeni ozellik ve destek kazanicak. Buyuk ihtimalle başka tarayiciya ihtiyac duymayacaksiniz.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

belki öyle ama çeşitlilik iyidir...

elbette gönül ister ki isteyen istedigini kullansın. Ama şu da bir gercek ki ortada çok büyük bir savaş var. Google alenen Windows Phone platformunun gelişimini engellemek icin elinden geleni yapiyor. Boyle bir ortamda Microsoft da buyurun benim platformum size acik diyemez. Zaten GDR2 guncellemesiyle Hindistandaki tum cihazlardan tarayicida google kaldirildi sadece bing var. Başka ulkelerde de kaldirilmiş olabilir belki de. Son 9 ayda 20 milyon civarinda wp8 cihaz satildi. Bunlarin hepsinden google'in kaldirildigini duşunun. Google'in reklam zarari,kullanim orani nerelere geriler. Ayrica her ne kadar hem aleni olarak engellense de hem de bazi ureticiler tarafindan sabote edilse de satişlari ceyrekten ceyrege %50'den fazla artan bir sistemden bahsediyoruz. Boyle bir sistemin google'a nasil bir zarar verecegi ortada. Sadece kurunun yaninda yaş da yanar misali opera ve mozilla vakfi da güme gidiyor. :)

• Beğen
Tepkiler: ÖEY
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
bu arada mozilla vakfıyla Microsoft'un arası pek de fena sayilmaz. Modern Uİ Firefox Aralık'ta betadan çıkıp kararli surumuyle Windows8 için yayınlanıyor. Belki Windows Phone icin de anlaşirlar. :)

• Beğen
Tepkiler: ÖEY
PureFood

PureFood

Üye
bu arada mozilla vakfıyla Microsoft'un arası pek de fena sayilmaz. Modern Uİ Firefox Aralık'ta betadan çıkıp kararli surumuyle Windows8 için yayınlanıyor. Belki Windows Phone icin de anlaşirlar. :)

vay muazzam haber inşallah abi

ademoz05

ademoz05

Üye
arkadaşlar şu linkteki bağlantıları açmak için windows phone'nin daha kaç fırın ekmek yemesi gerekiyor. bu lanet turkcell hala bir uygulama yapmadı :/

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

WP8.1 güncellemesinin yaklaştığı döneme denk geliyor.
Ocak dönemi bayağı hareketli geçecek :kıskıs: :eller:

ArMaGeDdOn_87

Üye
selam arkadaşlar yarın istanbul bilişimden Lumia 920 almayı düşünüyorum,sistemin eksikliklerini öğrenmek için konu açmıştım ve konu kapatılıp ilgili yere yönlendirme yapıldı,ben sistemin eksikliklerini inceledim ve hala açılan konulara bakıyorum,bu gelecek güncellemelerle sistemin eksikliklerinin giderilmesi bekleniyo sizce bu eksikler giderilecekmi ? ayrıca tam olarak beklenen yenilikler neler olacak ?

ÖEY

ÖEY

Üye
selam arkadaşlar yarın istanbul bilişimden Lumia 920 almayı düşünüyorum,sistemin eksikliklerini öğrenmek için konu açmıştım ve konu kapatılıp ilgili yere yönlendirme yapıldı,ben sistemin eksikliklerini inceledim ve hala açılan konulara bakıyorum,bu gelecek güncellemelerle sistemin eksikliklerinin giderilmesi bekleniyo sizce bu eksikler giderilecekmi ? ayrıca tam olarak beklenen yenilikler neler olacak ?

Bu söylediğinin kesin ve net bir cevabı yok. Tüm umutlarımız WP8.1 güncellemesi ile sistemin eksiklerinin, hatalarının, kusurlarının büyük oranda düzeltilmesi.:oke: Ama bu haliyle bile gayet düzgün çalışıyor sistem. Yani bu kadar kafana takma büyütme git alacaksan al, içine sinmiyorsa alma:oke:

Üst Alt