İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

efeler12

efeler12

Üye
Bir nokia lumia w8p sahibi olmanız demek arkadaşınıza özel mesaj ile facebook'tan fotoğrafınızı atamamak demektir , wechat te video araması atamıyorsunuz ama gelen video aramasını yanıtlayabiliyorsunuz demektir , wechat in android sürümünden daha yüksek versionu telefonunuzda olduğu halde o uygulama wp8 mağazasında olduğu için türkçe dil desteği yok demektir ve sesli görüşme yapamıyorsunuz demektir , lumia sahibi olmak demek telefonunuzdan internet olmadığı zaman radyo bile dinleyemiyorsunuz demektir ki bu telefonu alacaklar öncelikle internet paket bakmalılardır çünkü internet olmadığı zaman bu telefon bir hiç tir. lumia sahibi olmak facebookunuz arkaplanda açık olsa bile bildirim ve mesajlarınızda telefonunuza bildirim gelmemesi demektir ve son olarak nokia lumia sahibi olmak internet kullanarak maximum 2 saat vakit geçirebileceksiniz sonrasında şarja takmanız gerek demektir ki he bu ne lan ben alır mıyım bu telefonu diyecek olursanız dipnot: telefonda hiçbir sorun yok tek sorun sizin fakir olup internet paketi yapamamanız olur ve telefonu tam verimli kullanamazsınız ve windows phone 8 mağazası günden güne yenileniyor telefon her uygulamayı açar yalnız tekrar hatırlatmakta fayda var telefon inanılmaz güzel ve performanslıdır tek sorun uygulamalardadır yani günden güne güncelleniyor bu uygulamalar androidleri geçeceği kesindir.
Açıkçası çoğu kişi wp nedir nasıl kullanılır bilmediği için oluyor bende böyle sıkıntılar yok :) (internet olayı da saçma geldi internet paketi olmadan android telefonların yapabildikleri de kısıtlı)

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
İyi misin?

• Beğen
Tepkiler: ÖEY
ÖEY

ÖEY

Üye
Bence iyi değil :)

blackcemre

Üye
hani uçağa binerken metal eşyaları bir şeye koyun diyorlar ya ben yanlışlıkla lumia 620yi koydum birley olur mu radyasyonda var

- - - Eklendi - - -

bir şey olur mu

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
hani uçağa binerken metal eşyaları bir şeye koyun diyorlar ya ben yanlışlıkla lumia 620yi koydum birley olur mu radyasyonda var

- - - Eklendi - - -

bir şey olur mu
x ray'den bahsediyorsun sanırım, bunlar düşük enerjili güvenlik sistemleri olduğu için telefona ciddi anlamda bir zarar veremezler.

sympatico

Üye
Arkadaşlar battery sense ve lock screen changer uygulamaları bende hiç kendini guncellemiyorlar , neden acaba ( arka plan görevleri açık , ikisini de kaldırıp yeniden de yükledim gene olmadı )

ÖEY

ÖEY

Üye
Güncellemeden kastın anlık ise zaten o hiçbir uygulamada yok. MS 30 dakika da bir güncellemeye izin veriyor. Ama sen 30 dakika da bir de güncellemiyor diyorsan bir şey diyemem ona :)

afwerker

afwerker

Üye
Bugünden itibaren bir tanede beyaz Lumia 820 aldım arkadaşlar. Diğer 820m den çok memnun kaldım

ÖEY

ÖEY

Üye
Hayırlısı olsun. Bu arada bildiğiniz şöyle meşhurundan firmaların önem verdiği şikayet siteleri var mı? Adlarını paylaşırsanız sevinirim :D

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Anlamadığım 2 tane 820 nedir ??

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Orayı bilmeyen mi kaldı ana baba günü orası herkes yakınıyor.Telefon alacak kişi oraya bakmasın telefondan soğuturlar.

• Beğen
Tepkiler: PureFood
ÖEY

ÖEY

Üye
Oraya üye oldum başka aklınıza gelirse haber verin bana :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
şikayetvar artık hicbir esprisi kalmayan bir site halini aldı. Firmaların anlaşmalı reklam ajansları rakip firmalarını karalama kampanyalarını bile oradan yurutuyorlar.

suyunsesi

suyunsesi

Üye
şikayetvar.com u şikayet edebileceğimiz bir yer var mıdır acaba :P

• Beğen
Tepkiler: skynet ve ÖEY
serinaga

serinaga

Üye
Bugünden itibaren bir tanede beyaz Lumia 820 aldım arkadaşlar. Diğer 820m den çok memnun kaldım

Hayırlısı olsun da, iki tane olayını anlamadım, ikisini de mi kullanıyorsun L820 ?

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Bende ona şaşırdım saçmalık :)

Üst Alt