İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

ÖEY

ÖEY

Üye
Ali Kemal abi bişey sorucam. ABD'de Verizon'a özel 928 çıktı, işte 822 çıktı falan, Avrupa'da t-mobile'a özel 521 çıktı. Türkiye'de neden operatörler yanaşmıyor ? Turkcell sonuçta dev gibi şirket. Nokia'Yla ya da Samsungla anlaşamaz mı ? o gücü yok mu ? onun yerine gidiyorlar t10 t20 gibi şeyler çıkarıyorlar. ilginç aslında.
Bence bizim operatörler daha ne kadar önemli bir pazar da olduklarının farkında değil de ondan. Yoksa şimdiye bırak Nokia'yı Samsung'u Apple'ı bile öttürürlerdi:oke:

Ayrıca polemik başlatmak için söylemiyorum ama sevgili YKPKY, o arkadaştan özür dilemeni gerektirecek bir durum yok, aksine bence kendisinin garip ve yersiz tavrından dolayı özür dilemesi gerekir.:nono:

win8l

Üye
lumia 620 yeşil listeye ekler misiniz :d:

cr7kaan7

cr7kaan7

Üye
Whatsapp ta arkadaşım video attı açamıyorum izleyemiyorum neden oluyor acaba

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Yeni yeni arkadaşlar katılıyor.Şu Nokia ülkelere göre telefon oranlarını yayınlasa da görsek kaç lumiadaş var :)

win8l

Üye
teşekkür ederim :oke:

blackcemre

Üye
lumia 620 sarı listesine ekler misiniz?

efege

Üye
Arkadaşlar nokia lara Genpa mı bakıyor KVK mı?Bir de benim ahizeden cızırtı geliyor.Telefonu daha alalı 1 hafta olmadı bile.Servise vereyim istiyorum.Sizce ne kadar sürede onarılır?

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
arkadaşlar benim anlamadığım bişey var. carl zeiss mercek filan diye övünüyoruz ama bu işte bir yanlışlık var. neden nokia'nın fotoğrafları yağmurlu-bulutlu bir hava varmış gibi karanlık ve sarımtırak çıkıyor. c5-00 vardı bende onun kamerası da öyleydi. şimdi lumia820 var onun resimleri de öyle. bi iphone yada bir galaxy'ye bakıyoruz resimler daha beyaz daha canlı. nokia carl zeiss ayağına bizi kandırıyormu acaba?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
resmin kalitesini daha beyaz veya daha parlak olmasi belirlemez. Aksine dogala en yakin ceken kamera her zaman en başarilisidir.

• Beğen
Tepkiler: maydinmaydin ve ÖEY
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
bu arada Nokia yeni cloudBoom kulaklik serisini duyurdu.

YkPkY

YkPkY

Üye
Mİcrosoft, Twitter'daki Windows Phone Design hesabı üzerinde, yanlışlıkla yeni Windows Phone 9 hakkındaki gerçeği açıklamış olabilir mi?
Birkaç gün önce yaşanan olayda, Windows Phone işletim sistemini tasarlayan ekibin resmi Twitter hesabından şöyle bir tweet atıldı:
"Her şeyi çöpe atıp sıfırdan başlıyoruz"? Hahahahaa!
Bunun, 2015'e yetiştirilmesi planlanan Windows Phone 9 işletim sistemi hakkındaki tüm çalışmaların çöpe atıldığı ve sıfırdan yeni bir işletim sistemi yazıldığı anlamına geldiğini düşünen kullanıcılar tweet'e cevap verdiğinde, Twitter hesabından önce o mesajı atan kişinin sarhoş olduğu iddia edildi. Ardından da tüm bu mesajlar silindi. Mesajın Microsoft'ta böyle bir açıklama yapmaya yetkisi olmayan birisi tarafından atılıp, ardından kaldırılmış olma ihtimali var.
Şimdi, yeni Windows Phone işletim sistemi hakkında Microsoft'un yapacağı resmi açıklama merakla bekleniyor. Kullanıcılar, tüm işletim sisteminin sıfırdan yazılacağına inanmıyor. Eski sistemdeki hataların düzeltileceği ve bazı tasarımsal değişikliklerin yapılacağı yeni bir Windows Phone sistemi bekleniyor

- - - Eklendi - - -

resmin kalitesini daha beyaz veya daha parlak olmasi belirlemez. Aksine dogala en yakin ceken kamera her zaman en başarilisidir.
resimleerin canlılığı hak yenilmez ama şu kırmızı göz alma olayına Bi çözüm bulunsa iyi olur.düğüne gittim herkes vampir gibi çıktı ben ve eşim dahil

• Beğen
Tepkiler: maydinmaydin
ÖEY

ÖEY

Üye
Abi o haberi ben de gördüm ilgili site de ama bence onlar yanlış tarafından bakmışlar olaya. Orada adam her şeye baştan mı başlayacakmışız peh! gibisinden yani hadi oradan der gibi bir ifadeyle yazmış onu. Ayrıca sonradan yazan adamda tüm bu söylentileri başlatan kişinin ancak sarhoş olabileceğini söylemiş dalga geçer gibi. Benim o diyalogdan anladığım budur. Ama o site resmen k.ç.yla anlamış olayı. Bence öyle :D

Bu arada kırmız göz olayına kesinlikle katılıyorum. Gece çektiğim resimlerin hepsinde insanlar kırmızı gözlü. İnşallah AMBER güncellemesinde buna bir çözüm getirirler.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Mİcrosoft, Twitter'daki Windows Phone Design hesabı üzerinde, yanlışlıkla yeni Windows Phone 9 hakkındaki gerçeği açıklamış olabilir mi?
Birkaç gün önce yaşanan olayda, Windows Phone işletim sistemini tasarlayan ekibin resmi Twitter hesabından şöyle bir tweet atıldı:
Bunun, 2015'e yetiştirilmesi planlanan Windows Phone 9 işletim sistemi hakkındaki tüm çalışmaların çöpe atıldığı ve sıfırdan yeni bir işletim sistemi yazıldığı anlamına geldiğini düşünen kullanıcılar tweet'e cevap verdiğinde, Twitter hesabından önce o mesajı atan kişinin sarhoş olduğu iddia edildi. Ardından da tüm bu mesajlar silindi. Mesajın Microsoft'ta böyle bir açıklama yapmaya yetkisi olmayan birisi tarafından atılıp, ardından kaldırılmış olma ihtimali var.
Şimdi, yeni Windows Phone işletim sistemi hakkında Microsoft'un yapacağı resmi açıklama merakla bekleniyor. Kullanıcılar, tüm işletim sisteminin sıfırdan yazılacağına inanmıyor. Eski sistemdeki hataların düzeltileceği ve bazı tasarımsal değişikliklerin yapılacağı yeni bir Windows Phone sistemi bekleniyor

http://www.maxicep.com/windows-phon...iddialarina-wpdesignteamden-cevap-822321.html

:zzz:

blackcemre

Üye

- - - Eklendi - - -

resimleerin canlılığı hak yenilmez ama şu kırmızı göz alma olayına Bi çözüm bulunsa iyi olur.düğüne gittim herkes vampir gibi çıktı ben ve eşim dahil

Böyle olursa 2015 bizim sistem kapatılırsa Nokia'ya paralarım haram ederim.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Yaa bir durun her soylenene inanip telefonlarinizi cope aticaksiniz neredeyse.

igordom

Üye
Bir nokia lumia w8p sahibi olmanız demek arkadaşınıza özel mesaj ile facebook'tan fotoğrafınızı atamamak demektir , wechat te video araması atamıyorsunuz ama gelen video aramasını yanıtlayabiliyorsunuz demektir , wechat in android sürümünden daha yüksek versionu telefonunuzda olduğu halde o uygulama wp8 mağazasında olduğu için türkçe dil desteği yok demektir ve sesli görüşme yapamıyorsunuz demektir , lumia sahibi olmak demek telefonunuzdan internet olmadığı zaman radyo bile dinleyemiyorsunuz demektir ki bu telefonu alacaklar öncelikle internet paket bakmalılardır çünkü internet olmadığı zaman bu telefon bir hiç tir. lumia sahibi olmak facebookunuz arkaplanda açık olsa bile bildirim ve mesajlarınızda telefonunuza bildirim gelmemesi demektir ve son olarak nokia lumia sahibi olmak internet kullanarak maximum 2 saat vakit geçirebileceksiniz sonrasında şarja takmanız gerek demektir ki he bu ne lan ben alır mıyım bu telefonu diyecek olursanız dipnot: telefonda hiçbir sorun yok tek sorun sizin fakir olup internet paketi yapamamanız olur ve telefonu tam verimli kullanamazsınız ve windows phone 8 mağazası günden güne yenileniyor telefon her uygulamayı açar yalnız tekrar hatırlatmakta fayda var telefon inanılmaz güzel ve performanslıdır tek sorun uygulamalardadır yani günden güne güncelleniyor bu uygulamalar androidleri geçeceği kesindir.

Üst Alt