İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

serinaga

serinaga

Üye
Yabancı forumlar bu sorunla çalkalanıyor, bu forumda bu sorunun hiç paylaşılmaması demek sizin dikkatsiz olduğunu gösterir. Data bağlantısının kesildiğini ve bir süre sonra da geri geldiğini fark edememiş demek ki kimse Türkiyede. Ve evet, ne yazık ki bu sorun lumia'larin kronik sorunu. Sadece bende ya da bi kaç kişide değil bir çok kullanıcıda var aynı sorun.

Kardeşim olmayan sorunu nasıl farkedelim, ben çokta yabancı forumlarda da rastlamadım, kaynak gösterin lütfen ...

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Suan Nokiayı aradım sorunu söyledim nasıl bizde böyle bir sorun olmaz bize bu urunu nasıl satarsınız herkeste bu sorun var dedim.Urunu değiştirelim dedi :)

YkPkY

YkPkY

Üye
Oha hemen değişm ne iş.ben aylarca k.çımı boşuna yırtmışım demmekki.nasıl iş ya.

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Oha hemen değişm ne iş.ben aylarca k.çımı boşuna yırtmışım demmekki.nasıl iş ya.

Suan Nokiayı aradım sorunu söyledim nasıl bizde böyle bir sorun olmaz.(sorun yokki,dalgaya aldım)

• Beğen
Tepkiler: YkPkY

sunit

Üye
Arkadaşlar espri anlayışınız en az farkındalığınız kadar düşük. Eğer şu forumda takılmak yerine süper ingilizcenizi kullanıp bi kaç yabancı forum gezseydiniz ne demek istediğimi anlardınız. Ama windows marketteki uygulamaların altına "türkçe de istiyoz ingilizce bunlar bişe anlamıyoz yaa .s.s" diyenlerin sizler olduğuna da eminim o yüzden pek şaşırmıyorum.Sorunu şimdiye kadar Türkiyeden çok az kişinin fark etmesi büyük bir ayıp bence. Ki bir çoğunuz kendisini Nokia fanı olarak değerlendiriyorken hem de!

Her şeyi geçtim bu sorunu ben şu an yaşıyorum kendi telefonumda ve siz haddinizi aşarak dalga geçmeye çalışıyorsunuz. Nokia bile sorunu hemen kabul edip değiştirme taleplerini kabul ederken siz kendinizi ne sanıyorsunuz da konuyla dalga geçiyorsunuz. Çoluk çocuk...

efeler12

efeler12

Üye
sıkıntı 4g den kaynaklanıyor türkiyede olması da gerçekten mümkün değil. Telefonu düşürdüysen fln bir şey olmuştur. Servise ver.

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Bu sorun bendede yok. İngilizcesi iyi olan arkadaşlar araştırabilir. Daha öncede sizlerle paylaştığım gibi iş yerimde 3 ailemde iki ve ben dahil bildiğim 6 telefon tıkır tıkır sorunsuzlar. Şaşırdım yani...

ÖEY

ÖEY

Üye
Cevap yazmaya değmez arkadaşlar polemik yaratmayalım arkadaşın gençliğine veriyorum, herkesi güzel bir cumartesi diliyorum.

• Beğen
Tepkiler: skynet

sunit

Üye
Polemik yaratan sizsiniz ben değilim. "Bizim evde 78 tane lumiya var hiçbirinde böle bi sorun yok o zaman Sunit yalan atıyo yok böle bi sorun .s.s gençliğine verelim yassık" diyen de sizsiniz, ki birçoğunuzdan her açından daha olgun olduğum aşikar. Allahtan sorunlar yurtdışında böyle halledilmiyor da ilerleme kaydediyor adamlar ve bizde bundan nasipleniyoruz. Neyse fazla bile yazdım. Hayatımda bu kadar saçma bi forum tartışmasına hiç girmemiştim sayenizde girdim teşekkürler. Ad hominem yapmadan iki tartışmayı yürütemiyorsunuz. Bir daha online olmamak üzere...

efeler12

efeler12

Üye
Polemik yaratan sizsiniz ben değilim. "Bizim evde 78 tane lumiya var hiçbirinde böle bi sorun yok o zaman Sunit yalan atıyo yok böle bi sorun .s.s gençliğine verelim yassık" diyen de sizsiniz, ki birçoğunuzdan her açından daha olgun olduğum aşikar. Allahtan sorunlar yurtdışında böyle halledilmiyor da ilerleme kaydediyor adamlar ve bizde bundan nasipleniyoruz. Neyse fazla bile yazdım. Hayatımda bu kadar saçma bi forum tartışmasına hiç girmemiştim sayenizde girdim teşekkürler. Ad hominem yapmadan iki tartışmayı yürütemiyorsunuz. Bir daha online olmamak üzere...
sorun 4 g den kaynaklanıyor diye üstte yazdım. Türkiyede 4g yok kimsede böyle bir problem olmaması normal. Herkes tuhaf tepki göstermiş olabilir ama böyle

sympatico

Üye
Arkadaşlar asphalt 7 oyunu hakkında bi sorum olacak , ben ne zaman online oynamak istesem kimse olmuyo oyun agında acaba ben mi yanlıs yapıyorum yoksa oynayan kisi mi cok az o yuzden rastlayamiyorum ? , bide simdıye kadar sız hıc oynadınız mı ?

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Tam olarak bir fikrim yok ama Xbox arkadaş listendekilerle oynarsın heralde.

YkPkY

YkPkY

Üye
Bende oynuyorum aama online hiç denemedim.ibrahimin dediği gibi xbox arkadaş eşitlitliğine bağlidir tahminim.

- - - Eklendi - - -

Suan Nokiayı aradım sorunu söyledim nasıl bizde böyle bir sorun olmaz.(sorun yokki,dalgaya aldım)
SAZAN gibi kaldım of yaa.mobilden arada bi takip edince böyle oluyo galiba :ah

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar espri anlayışınız en az farkındalığınız kadar düşük. Eğer şu forumda takılmak yerine süper ingilizcenizi kullanıp bi kaç yabancı forum gezseydiniz ne demek istediğimi anlardınız. Ama windows marketteki uygulamaların altına "türkçe de istiyoz ingilizce bunlar bişe anlamıyoz yaa .s.s" diyenlerin sizler olduğuna da eminim o yüzden pek şaşırmıyorum.Sorunu şimdiye kadar Türkiyeden çok az kişinin fark etmesi büyük bir ayıp bence. Ki bir çoğunuz kendisini Nokia fanı olarak değerlendiriyorken hem de!

Her şeyi geçtim bu sorunu ben şu an yaşıyorum kendi telefonumda ve siz haddinizi aşarak dalga geçmeye çalışıyorsunuz. Nokia bile sorunu hemen kabul edip değiştirme taleplerini kabul ederken siz kendinizi ne sanıyorsunuz da konuyla dalga geçiyorsunuz. Çoluk çocuk...
benim başımada bu sorun vodafonedeyken geldi.hatta bu konudada var isyanlarım.
çözüm bulamadım bi yerde aveaya geçtim tıkır saniyesinde sorunum düzeldi.
3 aydırda sıkıntı yok.
baksana ben bile sazan gibi düştüm ama bazen lumia isyanı bizleri geyiğe itiyor maalesef,çünkü tek isyan sen değilsin.
arkadaşlar adına kırdıysalar ben özür dilerim.
idare et lumia azizlği.artık nereden ne geleceğine umut edemiyor şaşkınla bekliyoruz

- - - Eklendi - - -

baydık paraları takozlara sabırla bekliyoruz.kahretsin nokia aşkına :ağlarım:

• Beğen
Tepkiler: BrahimOkumus
BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Sen onu boşver de senin cihaz ne durumda sevdi galiba orayı

YkPkY

YkPkY

Üye
nereyi

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
servısı sevıyor :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
t-mobile Nokia Lumia 521 18000 the Home Shopping Network üzerinde 24 saatte 18.000 adet satılmış:oha:

PureFood

PureFood

Üye
Ali Kemal abi bişey sorucam. ABD'de Verizon'a özel 928 çıktı, işte 822 çıktı falan, Avrupa'da t-mobile'a özel 521 çıktı. Türkiye'de neden operatörler yanaşmıyor ? Turkcell sonuçta dev gibi şirket. Nokia'Yla ya da Samsungla anlaşamaz mı ? o gücü yok mu ? onun yerine gidiyorlar t10 t20 gibi şeyler çıkarıyorlar. ilginç aslında.

cr7kaan7

cr7kaan7

Üye
Whatsapp ta arkadaşım video attı açamıyorum ne yapmam gerek :/

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

Jessica yengenizin(L) herkese selamı var, hürmette kusur etmeyin sopa:

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR ve ÖEY

Üst Alt