İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Peki internetten indirdiğimiz oyunları nasıl yükleyeceğiz?Doğrudan telefona atmak yeterli mi?
Mağaza dışında uygulama yükleyemezsin, dışarıdan yükleme yapabilmek için sistemin kırılması gerekiyor ve bu şuan için yapılmış bir şey değil. Yani mağaza dışından uygulamalar yüklemek için sistem unlock edilene kadar bekleyeceksin.

Murat Alper

Murat Alper

Üye
benim bi sorunum olacaktı lumia 620 ile ilgili simdi wifi war laptoptan wifi ile bağlanıyor ama telefon ile deniyorum wifi ile bağlanamıyorum bağlantı kurulamadı diyor.bide laptopta wifi'yi görüyor telefonda arada ya bi görüyor yada görmüyor bağlanamadığı oluyor telefonun kendi telefonumdan wifi ye zor bağlanıyorum ya çıldıracağımmmm :off:

- - - Eklendi - - -

bu lumia 620 beni hergün çıldırtma konusunda valla benden bir adım önde ya :@

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Insider'ın geliştiricisi Türkçe halini önümüzdeki hafta yükleyecek ;)

• Beğen
Tepkiler: maydinmaydin, antdn, PureFood ve 2 diğerleri
suyunsesi

suyunsesi

Üye
Sevindim bu habere özgür bey teşekkürler.

stkzky

Üye
ya arkadaş yeni bi sorunum çıktı şimdi ligtv gibi sitelerde video izleyebiliyordum önce şimdi ise videoyu açtığımda ne yazık ki bu dosyayı telefonunuzda çalamıyoruz. hatasını almaya başladım telefon videoları bazen açıyor bazen açmıyor...

efeler12

efeler12

Üye
ya arkadaş yeni bi sorunum çıktı şimdi ligtv gibi sitelerde video izleyebiliyordum önce şimdi ise videoyu açtığımda ne yazık ki bu dosyayı telefonunuzda çalamıyoruz. hatasını almaya başladım telefon videoları bazen açıyor bazen açmıyor...
Bugüne kadar bende hiç olmadı

sympatico

Üye

tamamen lıg tv sıtesının oynaklıgı , bi html 5 e gecıyolar bi flash a gecıyolar ne yapmaya calısıyorlar bellı degıl

• Beğen
Tepkiler: maydinmaydin

sunit

Üye
Lumialarda genel karşılaşılan bir sorun var bende, telefon gün içinde durduk yere data bağlantısını kaybediyor ve internete bağlanamıyorum, push notificationlar çalışmıyor ve siz uzun bi süre fark etmiyorsunuz bile. Uçuş moduna alıp kapatınca sorun bir süreliğine düzeliyor ama sonra tekrarlıyor. Nokia'nın bu sorunla ilgili bi çalışması ya da güncellemesi olacak mı acaba bilgisi olan var mı? 3 hafta oluyor telefonu alalı hiçbir sorun yoktu gayet memnundum ama sırf bu sorun için bile satabilirim 720'mi. Gerçekten çok can sıkıcı...

IVI-Elia

Üye
Lumialarda genel karşılaşılan bir sorun var bende, telefon gün içinde durduk yere data bağlantısını kaybediyor ve internete bağlanamıyorum, push notificationlar çalışmıyor ve siz uzun bi süre fark etmiyorsunuz bile. Uçuş moduna alıp kapatınca sorun bir süreliğine düzeliyor ama sonra tekrarlıyor. Nokia'nın bu sorunla ilgili bi çalışması ya da güncellemesi olacak mı acaba bilgisi olan var mı? 3 hafta oluyor telefonu alalı hiçbir sorun yoktu gayet memnundum ama sırf bu sorun için bile satabilirim 720'mi. Gerçekten çok can sıkıcı...

AYARLAR-->wi-fi-->ileri düzey Ayarlara gel ve bunları işaretli olduğundan emin ol

sunit

Üye
hepsi seçili o ayarların, teşekkür ederim ilgin için ama sorunun onunla bi ilgisi yok bence.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
hepsi seçili o ayarların, teşekkür ederim ilgin için ama sorunun onunla bi ilgisi yok bence.

batarya güç tasarruf modu açıksa baglantı kesilmesi yaşarsınız. Bunun dışında şebeke internet hızınız düşükse senkronizasyon uzun sürer ve sistem bildirim yokmuş gibi algılayıp senkronizasyonu sonlandırır. Ben de bir aydır lumia720 kullanıyorum hiç baglantı kesilmesi veya bildirim sorunu yaşamadım.

sunit

Üye

batarya güç tasarruf modu açıksa baglantı kesilmesi yaşarsınız. Bunun dışında şebeke internet hızınız düşükse senkronizasyon uzun sürer ve sistem bildirim yokmuş gibi algılayıp senkronizasyonu sonlandırır. Ben de bir aydır lumia720 kullanıyorum hiç baglantı kesilmesi veya bildirim sorunu yaşamadım.

bahsettiklerinle ilgili değil problem, yabancı forumlarda da baya araştırdım, lumiada bu sorun baya var. pek internette takılmıyosanız ya da dikkatli değilseniz fark etmiyorsunuz ya da şanslınız ki cihazınız sağlam. ileride de karşılaşabilirsin bunun garantisi de yok yani. güncellemeyle ya da bi ayar değişikliğiyle giderilebilecek bi sorun gibi durmuyor pek. değiştiricem büyük ihtimalle. keşke android alsaydım. böyle büyük bi problem 1 yıldan beri çözümsüz bırakılıyor nokia tarafından. verdikleri tek cevap telefonu değiştirme, yeni telefonda da aynı sorunu yaşıyor bi çok insan. bi akıllı telefonda da adam akıllı internete bağlanamayacaksam ne işe yarar bu telefon?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
enteresan. Baglantı hatası ilk çıktıgında lumia900'de vardı. O da 4G modelinde ve çıktıktan bir hafta sonra sorun giderildi. Lumia cihazların kronik sorunuymuş gibi konuşuyorsun ama bahsettigin hatayı sitemizdeki yuzlerce lumia kullanicisi hic fark etmedi demek ki. sorunlar tabi ki olabilir ama ben sizin bahsettiginiz gibi lumiada baya bir gorulen bir sorun olarak hic bir yerde rastlamadım belki de benim dikkatimi cekmedi. Umarim degiştirip sorundan kurtulursun.

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Böyle bir sorunla karşılaşmadım bende.Bi güç tasarrufunda önceden wifi kapatıyordu şimdi zaten güç tasarrufu kapalı kullanıyorum.Kronik olacağını hiç sanmam

sunit

Üye
Yabancı forumlar bu sorunla çalkalanıyor, bu forumda bu sorunun hiç paylaşılmaması demek sizin dikkatsiz olduğunu gösterir. Data bağlantısının kesildiğini ve bir süre sonra da geri geldiğini fark edememiş demek ki kimse Türkiyede. Ve evet, ne yazık ki bu sorun lumia'larin kronik sorunu. Sadece bende ya da bi kaç kişide değil bir çok kullanıcıda var aynı sorun.

ÖEY

ÖEY

Üye
Yabancı forumlar bu sorunla çalkalanıyor, bu forumda bu sorunun hiç paylaşılmaması demek sizin dikkatsiz olduğunu gösterir. Data bağlantısının kesildiğini ve bir süre sonra da geri geldiğini fark edememiş demek ki kimse Türkiyede. Ve evet, ne yazık ki bu sorun lumia'larin kronik sorunu. Sadece bende ya da bi kaç kişide değil bir çok kullanıcıda var aynı sorun.
Vay be biz nasıl insanlarız ki böyle kocaman büyük bir sorunu görmemişiz. Gerçekten bilinçsiz, dikkatsiz bir topluluğuz biz doğru söylüyorsun. Allah'tan sen varsın. Başımızdan eksik olma emi! Tamam dağılın arkadaşlar madem bu kadar büyük global bir sorunun bile farkına varamıyoruz burada toplaşmanın anlamı yok. Yazıklar olsun bize...

skynet

Üye
Sürekli nette takılan biri olarak daha bir kere bile o dediğin sorunu yaşamadım :hmmm

- - - Eklendi - - -

Böyle bir sorunla karşılaşmadım bende.Bi güç tasarrufunda önceden wifi kapatıyordu şimdi zaten güç tasarrufu kapalı kullanıyorum.Kronik olacağını hiç sanmam
Hocam güç tasarrufundayken (yani wifiyi kapattığında telefon) sen tekrar açtığında bir dahaki seferde artık güç tasarruf modu wifiyi kapatmıyor :)

PureFood

PureFood

Üye
Forumu bırakıyorum bu cümleler üstüne. Hadi eyvallah benden bu kadar.

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Arkadaşlar Sorun yoksa yoktur napalım durduk yere sorun mu çıkaralım ! Özgür Beyin de dediği gibi biz boşuna burda sorunları paylaşıp boşuna tartışıyoruz dağılın gençler :ah

Üst Alt