İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

blackcemre

Üye
sadece 1 saat wifi kullandım o kadar bide biraz konuşma yaptım 4 gün dayadı ekran parlaklığı herşeyi ama düşük ayarladım.

YkPkY

YkPkY

Üye
:blink:4günmü

• Beğen
Tepkiler: maydinmaydin
efeler12

efeler12

Üye
Az kullanıca çok gidiyor benim de öyle 3 gün fln gidiyor 3g çok yiyor bi de whatsapp

ÖEY

ÖEY

Üye

Şu anda 3.parti uygulamalar belli bir kac noktada wp'den bagimsiz geliltirilemiyor. Yani bir tarayici veya medya oynatici uygulamasi yapiyorsaniz bunlar mutlaka ie tabanli veya medya oynatici wp'nin oynaticisini taban olarak kullanmak zorunda. Yalniz bu konuda şoyle de guzel bir haber verebiliriz;wp8.1 guncellemesinde gelecek buyuk degişimlerden birisi ie11 digeri de geliştirilmiş medya oynaticisi olabilir. Bununla ilgili microsoft gectigimiz aylarda bazi dosyalari geliştiricilerle paylaşmişti.
Üstad bu wp8.1'de MS bayağı bir şey değiştireceğini, güncelleyeceğini, yeni şeyler getireceğini vaad ediyor ama inşallah ellerine gözlerine bulaştırmazlar. Çünkü bu GDR2-3 ile ufak tefek şeyler verip deyim yerindeyse geçiştirip bizi ardından 2014 başlarında wp8.1 ile resmen yeni baştan sistemi oluşturacaklar. Yani çok büyük bir güncelleme olacağa benziyor. İnsanların beklentilerini tatmin etmek her zaman zordur. Umarım MS altından kalkar bu güncellemenin.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Üstad bu wp8.1'de MS bayağı bir şey değiştireceğini, güncelleyeceğini, yeni şeyler getireceğini vaad ediyor ama inşallah ellerine gözlerine bulaştırmazlar. Çünkü bu GDR2-3 ile ufak tefek şeyler verip deyim yerindeyse geçiştirip bizi ardından 2014 başlarında wp8.1 ile resmen yeni baştan sistemi oluşturacaklar. Yani çok büyük bir güncelleme olacağa benziyor. İnsanların beklentilerini tatmin etmek her zaman zordur. Umarım MS altından kalkar bu güncellemenin.

valla adamlar dunyalari verseler aradan bir kac galaksi daha isteyenler olur.

soundtrack

Üye
Ya arkadaşlar acil yardım edebilecek biri yok mu lütfen? Ben lumia 620 kullanıyorum bir arama yaptığım zaman ne çalma sesi ne de karşıdakinin sesi geliyor,sadece karşıdaki kişiye benim sesim gidiyor ve bu problem hoparloru acınca veya kulaklıgı takınca duzeliyor sadece. Ne yapmalıyım bunu düzeltmek için? :(

ÖEY

ÖEY

Üye
Ya arkadaşlar acil yardım edebilecek biri yok mu lütfen? Ben lumia 620 kullanıyorum bir arama yaptığım zaman ne çalma sesi ne de karşıdakinin sesi geliyor,sadece karşıdaki kişiye benim sesim gidiyor ve bu problem hoparloru acınca veya kulaklıgı takınca duzeliyor sadece. Ne yapmalıyım bunu düzeltmek için? :(
Cihazı sıfırlamayı denedin mi?

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Dostum aynısı başıma geldi tam hatırlamıyorum ama soft reset atmıştım heralde.

dakamon

dakamon

Üye
Arkadaşlar bu 1020 yüzünden bizim amber unutuldu. Ben bu gün amber ile ilgili de bi şeyler söylerler diye düşündüm ama tamamen 1020 ayırdılar günü.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Arkadaşlar bu 1020 yüzünden bizim amber unutuldu. Ben bu gün amber ile ilgili de bi şeyler söylerler diye düşündüm ama tamamen 1020 ayırdılar günü.

Amberin tüm detayları zaten biliniyor o yüzden buna zaman harcamak istememişlerdir.

kursat99

kursat99

Üye
Arkadaşlar tweetsender ne oluyor? Nokia twitter da bana mesaj olarak atmış, girince kayıt gibi bir şey var. Tam olarak ne bu?

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Bu araç ile Nokia kullanıcısına yeni yazılımlar, güncellemeler, yükseltmeler ve uygulamalar hakkında öncelikli bilgi hizmeti sunuyor. Zaten twitter'da takip ediyorsan hiç gerek yok.

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
bakın arkadaşlar benden size tavsiye: eger dosya indirme yapmayacaksanız,sadece internette gezinme icin kullanacaksaniz telefonunuzu 2G'ye ayarlayin. Şarj sureniz %50'den fazla artar ve gezinme icin hızınızda pek bir degişiklik olmaz.

2G'de bariz bir yavaşlama oluyor. bence 3G+ en yüksek enerjiyi harcayan bağlantı çeşidi. 3G ile 3G+ arasında tercih yapılabilecek bir ayar da yok.

YkPkY

YkPkY

Üye
YALAN OLDU BİZİM TELLER :vur

ŞARJ PERFORMANSIM HALA YARIM GÜN 2G DE.DIŞARDA OYUN MOYUN OYNAMAK YASAK ARKADAŞ
HELAL OLSUN BE

- - - Eklendi - - -

2G'de bariz bir yavaşlama oluyor. bence 3G+ en yüksek enerjiyi harcayan bağlantı çeşidi. 3G ile 3G+ arasında tercih yapılabilecek bir ayar da yok.
2g de bırak yavaşlamayı girmiyo bile.faceyi açacam diye daha çok tükeniyo,çıldırıyo

ÖEY

ÖEY

Üye
Arkadaşlar telefonumu İzmir Teleservice'e vermiştim. Flaş çalışmaması, çabuk ısınma (2g ile maxicep foruma girdikten 10 dakika sonra ateş gibi oluyordu cihaz), telefon görüşmesi yaparken sesin karşı tarafa az gitmesi veya sesin alçalıp yükselmesi sürekli, dokunmatikte zaman zaman yaşanan takılma problemleri. Sonuç:

Adamlar yazılımı baştan yüklemişler. Biraz temizleyip olduğu gibi iki günün ardından bana geri verdiler. Servise girdim görevli bayana telefonum vardı onun için geldim dedim bekleyin dedi oturttu koltuğa. Biraz bekledim ne oldu benim telefon dedim içeri gidip bakmam lazım dedi. Ben de zahmet olacak ama bakabilir misiniz dedim. Gitti geldi evet bitmiş sizin cihaz dedi. Telefonu açıp flaşı denedim. 1-2 saniye bile sürmeden hemen yanıp sönüyor flaş fotoğraf çekerken ki normalde odaklama yapıp fotoğrafı çekene kadar yanar/yanması lazım. Bayana dedim ki bu olmamış, o oldu diye inatlaştı ben de teknisyeni çağır hemen dedim. Teknisyen geldi ve o da flaşın böyle çalıştığı konusunda ısrar etti. Ben sert çıkıp cahil olmadığımı belirten iki çift laf edince cihazı içeri alıp birkaç dakika sonra geldi. Temassızlık varmış flaş da yaptım şimdi dedi. Fakat hala bir garip flaş. Diğer şikayetleri sordum hepsi yazılımsal dedi. Yani cem yılmaz'ın dediği gibi her şey içimizdeymiş:D Telefonu merkeze göndersek dedim. Aynen geri yollarlar hiç uğraşma dedi. Neyse alıp çıktım. Hafta sonu kullanacağım ve pazartesi yine geri götüreceğim teli. Turkcell'de çalışan bir arkadaşım var ona sordum. Eskiden bildiğiniz gibi farklı sebeplerle 5 aynı sebeple 4 kere servise gittiği zaman cihaz, değişim talebin de bulunabiliyordunuz. Artık o hem farklı sebepler hem de aynı sebep için toplamda 4 olmuş. Ben daha önce iki kez KVK'ya vermiştim. Teleservice'le birlikte 3 oldu. Haftaya 4. kez verdiğim de değişim talebinde bulunacağım bakalım ne olacak.

YkPkY

YkPkY

Üye
#direnözgür benim gibi

• Beğen
Tepkiler: ÖEY
suyunsesi

suyunsesi

Üye
Arkadaşlar telefonumu İzmir Teleservice'e vermiştim. Flaş çalışmaması, çabuk ısınma (2g ile dh foruma girdikten 10 dakika sonra ateş gibi oluyordu cihaz), telefon görüşmesi yaparken sesin karşı tarafa az gitmesi veya sesin alçalıp yükselmesi sürekli, dokunmatikte zaman zaman yaşanan takılma problemleri. Sonuç:

Adamlar yazılımı baştan yüklemişler. Biraz temizleyip olduğu gibi iki günün ardından bana geri verdiler. Servise girdim görevli bayana telefonum vardı onun için geldim dedim bekleyin dedi oturttu koltuğa. Biraz bekledim ne oldu benim telefon dedim içeri gidip bakmam lazım dedi. Ben de zahmet olacak ama bakabilir misiniz dedim. Gitti geldi evet bitmiş sizin cihaz dedi. Telefonu açıp flaşı denedim. 1-2 saniye bile sürmeden hemen yanıp sönüyor flaş fotoğraf çekerken ki normalde odaklama yapıp fotoğrafı çekene kadar yanar/yanması lazım. Bayana dedim ki bu olmamış, o oldu diye inatlaştı ben de teknisyeni çağır hemen dedim. Teknisyen geldi ve o da flaşın böyle çalıştığı konusunda ısrar etti. Ben sert çıkıp cahil olmadığımı belirten iki çift laf edince cihazı içeri alıp birkaç dakika sonra geldi. Temassızlık varmış flaş da yaptım şimdi dedi. Fakat hala bir garip flaş. Diğer şikayetleri sordum hepsi yazılımsal dedi. Yani cem yılmaz gibi her şey içimizdeymiş Telefonu merkeze göndersek dedim. Aynen geri yollarlar hiç uğraşma dedi. Neyse alıp çıktım. Hafta sonu kullanacağım ve pazartesi yine geri götüreceğim teli. Turkcell'de çalışan bir arkadaşım var ona sordum. Eskiden bildiğiniz gibi farklı sebeplerle 5 aynı sebeple 4 kere servise gittiği zaman cihaz, değişim talebin de bulunabiliyordunuz. Artık o hem farklı sebepler hem de aynı sebep için toplamda 4 olmuş. Ben daha önce iki kez KVK'ya vermiştim. Teleservice'le birlikte 3 oldu. Haftaya 4. kez verdiğim de değişim talebinde bulunacağım bakalım ne olacak.

İnşallah hayırlısı olur kardeşim. Bende sırf temizletmek için bile vermeye korkar oldum :D

• Beğen
Tepkiler: ÖEY

Üst Alt