İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

YkPkY

YkPkY

Üye
saolasın çok sıkıldım artık bu işten :(

benersin06

Üye

O titreşimleri kapatamıyoruz ne yazık ki.Şu anlık bir ayarı yok

- - - Eklendi - - -

Hayırlı olsun bu arada güle güle kullanın :)

Saol kardeşim ama yemin ederim aldıgıma alacagıma pişman oldum resmen tiksindim telefondan rehbere girmek birini aramak bir dert rehberde girdigin harf neyse ve o harf içinde olanları çıkartıyor yani numaraları alt alta sıralamıyor. Mesaj yazarken kalvye degişmiyor numerik olmuyor yani bir harfe basayım derken öbürüne basıyorsun vs. vs.

tanercoskun

tanercoskun

Üye
Kilit ekranı bildirim merkezine ait yeni video.
http://youtu.be/TyVq_pstsJ4

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Saol kardeşim ama yemin ederim aldıgıma alacagıma pişman oldum resmen tiksindim telefondan rehbere girmek birini aramak bir dert rehberde girdigin harf neyse ve o harf içinde olanları çıkartıyor yani numaraları alt alta sıralamıyor. Mesaj yazarken kalvye degişmiyor numerik olmuyor yani bir harfe basayım derken öbürüne basıyorsun vs. vs.
Aramalarda büyük kolaylık sağlayan bir uygulamadır mutlaka yükle.

• Beğen
Tepkiler: YkPkY
narnia16

narnia16

Üye

Gökcen abi güzel bi uygulama önermiş.İşini görür.Diğer sorunların içinde bu kadar aceleci davranma derim zamanla alışıyo insan

YkPkY

YkPkY

Üye
Kilit ekranı bildirim merkezine ait yeni video.
ee işte güncelleme gecikiyorsa var bi şeyler.dolu dolu gelecek.
ya sabır.
umarım mükafatını alırız.

benersin06

Üye

Gökcen abi güzel bi uygulama önermiş.İşini görür.Diğer sorunların içinde bu kadar aceleci davranma derim zamanla alışıyo insan

Kardeş mesele allışma meselesi degil millet ay uçtu biz hala adamların güncelleme göndermesini bekliyoruz keriz gibi hissediyorum kendimi koskoca nokia olarak bir telefon çıkartıyorsun ve eksikleri var. madem eksikleri var ya hemen gider yada önce biraz dene sonra çıkar lumia nın kaç tane modeli var ve ben en üsttün 2 alt modelini aldım ama bu adamlar hala sorun düzeltmiyorlar canımı sıkan şey bu, para veriyorsun ama beyefendilerinin keyiflerinin yerine gelmesini ve yeni versiyon yüklemeyi bekliyorsun....

• Beğen
Tepkiler: Lobin12 ve skynet
YkPkY

YkPkY

Üye
haklısın ama ya sabır.
hele benim çektiğimi bi çeksen piuuuuuuuu

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR ve benersin06
sinan627

sinan627

Üye
s.a arkadaşlar xperia s i satıp lumia 920 almayı düşünüyorum (takas da olabilir) öncelikle telden son derece memnunum fakat değişiklik olsun istiyorum lumia 920 alsam pişman olur muyum android e karşı artıları nelerdir?? türkcell bayi de kurcaladım biraz hız olarak çok akıcıydı ama arayüz çok canımı sıktı zamanla alışırım heralde lumia nın xperia s e göre kamerası daha iyi gibş geldi şaşırdım gerçekten sony nin kamerasının hep rakipsiz oldugunu düşünürdüm nokia kamera konusunda gerçekten güzel iş çıkarmış sesini kontrol edemefim acaba kullanan varsa dış hoparlör sesi nasıl çıkıyor mğzik benim için ön planda xperia s i aratır mı?

narnia16

narnia16

Üye
Kardeş mesele allışma meselesi degil millet ay uçtu biz hala adamların güncelleme göndermesini bekliyoruz keriz gibi hissediyorum kendimi koskoca nokia olarak bir telefon çıkartıyorsun ve eksikleri var. madem eksikleri var ya hemen gider yada önce biraz dene sonra çıkar lumia nın kaç tane modeli var ve ben en üsttün 2 alt modelini aldım ama bu adamlar hala sorun düzeltmiyorlar canımı sıkan şey bu, para veriyorsun ama beyefendilerinin keyiflerinin yerine gelmesini ve yeni versiyon yüklemeyi bekliyorsun....

Tabi ki haklısınız ama bence Nokia ve Microsoft u yargılayabilmemiz için WP 8.1 i görmek lazım.Çok yavaş davrandıkları büyük bir gerçek.Bakalım bu kadar süreden sonra nasıl bir iş çıkarmışlar diye bakmak lazım.Zaten o zaman da beklentileri karşılayamazsalar çok kan kaybederler.Ayrıca bir de şu var bu telefonları ilk çıktığı günlerde alan bir sürü kişi var burada.Bir de onları düşünün kaç aydır güncelleme bekliyorlar.

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR

benersin06

Üye

Tabi ki haklısınız ama bence Nokia ve Microsoft u yargılayabilmemiz için WP 8.1 i görmek lazım.Çok yavaş davrandıkları büyük bir gerçek.Bakalım bu kadar süreden sonra nasıl bir iş çıkarmışlar diye bakmak lazım.Zaten o zaman da beklentileri karşılayamazsalar çok kan kaybederler.Ayrıca bir de şu var bu telefonları ilk çıktığı günlerde alan bir sürü kişi var burada.Bir de onları düşünün kaç aydır güncelleme bekliyorlar.

Kardeşim cihazı cumartesi günü aldım 999 tl ye peşin olarak isteyen olursa kutu garanti fatura hemen 900 tl ye verecegim ankara da yım ilgilenen arkadaş olursa cep numaram 0544 277 88 04. herkese ilgi ve alakası için teşekkür ederim...

narnia16

narnia16

Üye
Kardeşim cihazı cumartesi günü aldım 999 tl ye peşin olarak isteyen olursa kutu garanti fatura hemen 900 tl ye verecegim ankara da yım ilgilenen arkadaş olursa cep numaram 0544 277 88 04. herkese ilgi ve alakası için teşekkür ederim...

Karar sizin.Cep telefonu ve aksesuar ilanları bölümünde daha rahat alıcı bulabilirsiniz ama ben sizin için yine de çevremdekilere bi sorarım.

zyaz

Üye
Ben de daha bir ay önce aldığım lumia 720 telefonumu düşürdüm, arka üstü, az bir yükseklikten düştü ve ekranı kırıldı. Servis 380TL istiyor.

Neresi istedi o parayı. Lumia920 ekranı icin 270tl alan servis lumia820 ekrani için 320tl istemez herhalde.

benersin06

Üye
ERsin YAvuz

ERsin YAvuz

Üye
Ben de daha bir ay önce aldığım lumia 720 telefonumu düşürdüm, arka üstü, az bir yükseklikten düştü ve ekranı kırıldı. Servis 380TL istiyor.
yok 110 tl istiyorlar tabi kvk da geçirli bu

kursat99

kursat99

Üye
Arkadaşlar şuan Qualcomm etkinliği var. Acaba buradan WP ile ilgili bir şey çıkar mı?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
bu gurur Nokia'nın :alkis:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Nokia Türkiye bile hızımıza yetişemiyor:kıskıs:

Üst Alt