O titreşimleri kapatamıyoruz ne yazık ki.Şu anlık bir ayarı yok
- - - Eklendi - - -
Hayırlı olsun bu arada güle güle kullanın![]()
Aramalarda büyük kolaylık sağlayan bir uygulamadır mutlaka yükle.Saol kardeşim ama yemin ederim aldıgıma alacagıma pişman oldum resmen tiksindim telefondan rehbere girmek birini aramak bir dert rehberde girdigin harf neyse ve o harf içinde olanları çıkartıyor yani numaraları alt alta sıralamıyor. Mesaj yazarken kalvye degişmiyor numerik olmuyor yani bir harfe basayım derken öbürüne basıyorsun vs. vs.
Saol kardeşim ama yemin ederim aldıgıma alacagıma pişman oldum resmen tiksindim telefondan rehbere girmek birini aramak bir dert rehberde girdigin harf neyse ve o harf içinde olanları çıkartıyor yani numaraları alt alta sıralamıyor. Mesaj yazarken kalvye degişmiyor numerik olmuyor yani bir harfe basayım derken öbürüne basıyorsun vs. vs.
ee işte güncelleme gecikiyorsa var bi şeyler.dolu dolu gelecek.Kilit ekranı bildirim merkezine ait yeni video.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Gökcen abi güzel bi uygulama önermiş.İşini görür.Diğer sorunların içinde bu kadar aceleci davranma derim zamanla alışıyo insan

Kardeş mesele allışma meselesi degil millet ay uçtu biz hala adamların güncelleme göndermesini bekliyoruz keriz gibi hissediyorum kendimi koskoca nokia olarak bir telefon çıkartıyorsun ve eksikleri var. madem eksikleri var ya hemen gider yada önce biraz dene sonra çıkar lumia nın kaç tane modeli var ve ben en üsttün 2 alt modelini aldım ama bu adamlar hala sorun düzeltmiyorlar canımı sıkan şey bu, para veriyorsun ama beyefendilerinin keyiflerinin yerine gelmesini ve yeni versiyon yüklemeyi bekliyorsun....
Tabi ki haklısınız ama bence Nokia ve Microsoft u yargılayabilmemiz için WP 8.1 i görmek lazım.Çok yavaş davrandıkları büyük bir gerçek.Bakalım bu kadar süreden sonra nasıl bir iş çıkarmışlar diye bakmak lazım.Zaten o zaman da beklentileri karşılayamazsalar çok kan kaybederler.Ayrıca bir de şu var bu telefonları ilk çıktığı günlerde alan bir sürü kişi var burada.Bir de onları düşünün kaç aydır güncelleme bekliyorlar.
Kardeşim cihazı cumartesi günü aldım 999 tl ye peşin olarak isteyen olursa kutu garanti fatura hemen 900 tl ye verecegim ankara da yım ilgilenen arkadaş olursa cep numaram 0544 277 88 04. herkese ilgi ve alakası için teşekkür ederim...
Neresi istedi o parayı. Lumia920 ekranı icin 270tl alan servis lumia820 ekrani için 320tl istemez herhalde.
Karar sizin.Cep telefonu ve aksesuar ilanları bölümünde daha rahat alıcı bulabilirsiniz ama ben sizin için yine de çevremdekilere bi sorarım.[/QUOT
ok kardeşim teşekkürler
yok 110 tl istiyorlar tabi kvk da geçirli buBen de daha bir ay önce aldığım lumia 720 telefonumu düşürdüm, arka üstü, az bir yükseklikten düştü ve ekranı kırıldı. Servis 380TL istiyor.