İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Benim sorunum arada kaynadı. Gene soracağım müsaadenizle

Arkadaşlar bende garip bir durum var. Wifi ağına şifre ile bağlanıyorum. Buraya kadar sorun yok. Wifi kapatıyorum geri açtığım zaman tekrardan şifre istiyor. ( O değil wifi şifreside kısa değil ki. Yaz yaz bitmiyor resmen. :) Telefonun wifi şifresini unutması bana mı özel yoksa başkasında da var mı ?

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Benim sorunum arada kaynadı. Gene soracağım müsaadenizle

Arkadaşlar bende garip bir durum var. Wifi ağına şifre ile bağlanıyorum. Buraya kadar sorun yok. Wifi kapatıyorum geri açtığım zaman tekrardan şifre istiyor. ( O değil wifi şifreside kısa değil ki. Yaz yaz bitmiyor resmen. :) Telefonun wifi şifresini unutması bana mı özel yoksa başkasında da var mı ?

Bağlantıyı kurduktan sonra Bilinen Ağlar'da görünüyor mu?

Bağlantı yaparken parola hatırlama seçeneğini seçiyorsunuz değil mi? :)

YkPkY

YkPkY

Üye

Herkeste olmuyor bu hata, nedendir bilinmiyor ama tam bir düzene koyamadılar maalesef. Rakam küçük diye boş bırakma iadeni iste sen abi

Abi çak bir sanal kart kafan rahat etsin.Koy limiti 2 tl ver 1 hafta süre.

Tertemiz.

saolun arkadaşlarda buna bi çözüm bulmamız lazım.sanal kartla uğraşayımda,
neye ben bi yarın arayıp kayayım.hiç hoş değil çünkü.

bide bakın hesabımdada böyle görünüyor,çekilmiş geri yatırılmış gösteriliyor.ben hiç bişi anlamadım.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Abi fazla çekilen yok ki. dört uygulama almışsın ve toplamda sekiz Tl çekilmiş görünüyor. Hesabın normal.

mavish74

Üye
aarkadaşlar bende lumia 820 var çok oyun da oynamıyorum açıkçası ve ekran koruyucusu kullanmak zorundayım.Şimdi bunu satıp 720 alsam ne olur çok mu geride bi cihaz diye düşünüyorum ama değil. bugün bi sony xperia inceledim oda güzel ama çok büyük ve android olması beni kendinden soğuttu. İPhone 5 e hiç değinmiyorum bile çünkü çok gereksiz bir alet o paraya. 720 de ilgimi çeken şey gorilla glass ve 2000 mAh olması aklımı çeliyor. Lumiadan ayrılmak istemiyorum çünkü seviyorum.720 oyun oynamayan bir 820ci için cazip bence siz ne dersiniz.Özellikle bazı arkadaşların yorumları benim için çok önemli onları bekliyorum şu an :)

- - - Eklendi - - -

gelir gelmez de son sayfaları hemen işgal ettim. kadınlar susmaz :D

- - - Eklendi - - -

:sarıl:

ben 820 kullanıyorum. oyunda oynamıyorum. sık kullandığım bir interneti birde kamerası. gayette memnunum. zaten telefonda oyun olmasına ben anlam veremiyorum. millet işinde gücündeyken ne ara oyun oynayabiliyor anlamıyorum. :) deneme amaçlı birkaç oyun indirmiştim onlarıda sildim gitti.

serinaga

serinaga

Üye

ama hep böyleyapıyorlar.2 ay öncede asphalt almıştım onuda iki katı çekmişlerdi ve iadede yapmadılar.2 lira diye uğraşmamıştım,ama bu bardagı taşırdı.3 oyunu iki katı çekmişler

Dostum bu yüzden sanal kart kullanıyorum, alışveriş bittikten sonra kart limitini sıfırlıyorum, istese de daha çekemez, şiddetle tavsiye ederim ...

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Ben birşey sormak istiyorum galeri/ayarlarda ''ekrana dokunarak resim ve video çekme özelliğini aç'' diyor.Şimdi bunu biz nasıl yapıcaz bu işlev nedir ne içindir yani ekran kapalıyken mi ekrana dokunucaz yoksa açkken mi birşey anlamadım :bilmm

YkPkY

YkPkY

Üye
Abi fazla çekilen yok ki. dört uygulama almışsın ve toplamda sekiz Tl çekilmiş görünüyor. Hesabın normal.
oradaki hesap normal.ama kredi kartı extresi öyle göstermiyor.son 3 oyunu 2şer liradan çekilmiş gösteriyor vede ardından bide 6 lira toplam çekilmiş gösteriyor sanki kdv keser giibi.bi önceki asphalt 2 lira çekimide aynı

- - - Eklendi - - -

Dostum bu yüzden sanal kart kullanıyorum, alışveriş bittikten sonra kart limitini sıfırlıyorum, istese de daha çekemez, şiddetle tavsiye ederim ...
öyle yapacam gibi görünüyor.önce şu 8 liramı bi geri alayım.b.ku çıktı artık.

- - - Eklendi - - -

telefonda cort zaten.

mavish74

Üye
Ben birşey sormak istiyorum galeri/ayarlarda ''ekrana dokunarak resim ve video çekme özelliğini aç'' diyor.Şimdi bunu biz nasıl yapıcaz bu işlev nedir ne içindir yani ekran kapalıyken mi ekrana dokunucaz yoksa açkken mi birşey anlamadım :bilmm

o sekmeyi açarsan kamerada iken ekrana dokunarak resim çekebilirsin. sadece bir kez dokun ve bırak. kendi odaklayıp çekim yapar.

- - - Eklendi - - -

diğer türlü sadece deklanşöre basarak çekim yapabilirsin. bence ekrana dokunarak çekim yapmak daha kolay. deklanşörde odaklayıp çekim yaparken el titremeni önleyebilirsin ekrana dokunarak.

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
o sekmeyi açarsan kamerada iken ekrana dokunarak resim çekebilirsin. sadece bir kez dokun ve bırak. kendi odaklayıp çekim yapar.

- - - Eklendi - - -

diğer türlü sadece deklanşöre basarak çekim yapabilirsin. bence ekrana dokunarak çekim yapmak daha kolay. deklanşörde odaklayıp çekim yaparken el titremeni önleyebilirsin ekrana dokunarak.

Bu özellik mi yani?Vay yani o özelliği kullanıyordumda böyle bi açıklamayla anlatıldığını bilmiyordum teşekkürler açıklama için :)
Birde bir sorunum var.Çektiğim videoyu bugün internet adresine yüklemedi sonrada skydrive kaydediyim oradan atarım diye düşündüm sanki videoyu 3310 ile çekmiş gibi küçücük birde 240 çözünürlükte gösteriyor niye böyle?Yani önceden siteye direk video paylaştım hatta bugün resimde paylaştım siteye ama videoyu paylaşamadım

mavish74

Üye
Bu özellik mi yani?Vay yani o özelliği kullanıyordumda böyle bi açıklamayla anlatıldığını bilmiyordum teşekkürler açıklama için :)
Birde bir sorunum var.Çektiğim videoyu bugün internet adresine yüklemedi sonrada skydrive kaydediyim oradan atarım diye düşündüm sanki videoyu 3310 ile çekmiş gibi küçücük birde 240 çözünürlükte gösteriyor niye böyle?Yani önceden siteye direk video paylaştım hatta bugün resimde paylaştım siteye ama videoyu paylaşamadım

internet sitesi demekle hangi site acaba. facebook mudur??

mavish74

Üye

facebook olarak telefonda hesabın tanımlı mı? tanımlıysa resim paylaşmada sıkıntı olmuyor. ama video olarak bende paylaşım yapamadım. 2 dakikalık bir videoyu yaklaşık yarım saat kadar bir beklemeyle bile atmadı. üstelik wifi bağlantıda iken. o problemi bende yaşadım. sanırım facebook video olarak paylaşım konusunda sıkıntı yaratıyor telefon için.

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
facebook olarak telefonda hesabın tanımlı mı? tanımlıysa resim paylaşmada sıkıntı olmuyor. ama video olarak bende paylaşım yapamadım. 2 dakikalık bir videoyu yaklaşık yarım saat kadar bir beklemeyle bile atmadı. üstelik wifi bağlantıda iken. o problemi bende yaşadım. sanırım facebook video olarak paylaşım konusunda sıkıntı yaratıyor telefon için.

Ben bir kaç ay önce video attıydım sorun olmamıştı bugün yaptı :S ama telefonu skydrive ile bilgisayara indirdiğimdede çok kötü bir görnütüsü var onu paylaşsam elindeki telefona bak görüntüye bak diye dalga geçerler :hmmm

Sanırsam video paylaşmama sorunun anladım.Yüklediğimiz facebook beta programında istesende video yükleyemiyorsun şimdi baktım video yükleme yok onun için yapmış olabilir mi ?sizdede o program yüklü mü?

mavish74

Üye
Ben bir kaç ay önce video attıydım sorun olmamıştı bugün yaptı :S ama telefonu skydrive ile bilgisayara indirdiğimdede çok kötü bir görnütüsü var onu paylaşsam elindeki telefona bak görüntüye bak diye dalga geçerler :hmmm

seninki yine iyi. ben hiç yapamadım ya. :) o yüzden video paylaşmıyorum.

- - - Eklendi - - -

skydrive'dan atacağına videoyu direk bilgisayardan facebook'a atabilirsin.

- - - Eklendi - - -

Sanırsam video paylaşmama sorunun anladım.Yüklediğimiz facebook beta programında istesende video yükleyemiyorsun şimdi baktım video yükleme yok onun için yapmış olabilir mi ?sizdede o program yüklü mü?

facebook bende kullanıyorum. Facebook For WP8 yüklü bende. ama bununla video denemedim. daha önce başka bir face programı yüklüydü.

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye

- - - Eklendi - - -

skydrive'dan atacağına videoyu direk bilgisayardan facebook'a atabilirsin.

- - - Eklendi - - -

facebook bende kullanıyorum. Facebook For WP8 yüklü bende. ama bununla video denemedim. daha önce başka bir face programı yüklüydü.

Öyle yapıcağım artık bilgisayardan atıcağım ama eğer facebook beta dan kaynaklıysa problem güncelleme çabuk gelir umarım :)

mavish74

Üye
Öyle yapıcağım artık bilgisayardan atıcağım ama eğer facebook beta dan kaynaklıysa problem güncelleme çabuk gelir umarım :)

evet... şimdi bir deneme yaptım ve malesef bu facebook ile de yükleme yapmıyor... :( facebook için genel bir sorun anlaşılan...

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye

Bağlantıyı kurduktan sonra Bilinen Ağlar'da görünüyor mu?

Bağlantı yaparken parola hatırlama seçeneğini seçiyorsunuz değil mi? :)

Ağa wifi şifresi ile beni hatırla yapıyorum.
Ama bilinen ağlarda göremiyorum wifiyi. :D

Acaba feedback mi yapsak Microsoft ve Nokia'ya. ?

csH

csH

Üye
arkadaşlar bi sorum olacak bh 214 bluetooth kulaklık kullanıyorum acaba normal kulaklıkla mı yoksa blurtooth kulaklıkla mı müzik dinlesem daha az şarj harcarım bana normal kulaklık gibi geliyo ama yine de bi sorayım dedim

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Normal kulaklık daha mantıklı. Zira Bluetooth açtığın zaman şarj yer.

Üst Alt