İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Bence accuweather, weather flow'un yanından bile geçemez

IVI-Elia

Üye
Bence accuweather, weather flow'un yanından bile geçemez

Bencede uygulama olarak öyle hava tahminleri olarak nasıl peki?Uygulama accuweather dan bir iki derece farklı akşam devlet meteorolojiyle karşılaştıracağım uygulamayı Turkçe desteği gelirse satın alacağım.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Bencede uygulama olarak öyle hava tahminleri olarak nasıl peki?Uygulama accuweather dan bir iki derece farklı akşam devlet meteorolojiyle karşılaştıracağım uygulamayı Turkçe desteği gelirse satın alacağım.
Ben uygulamayı geçen hafta kaldırdım, gereksiz yere sistemi yoruyor ve çok fazla şarj yiyor :( aslında hiç kullanmasanız daha mı iyi olur?

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Ben uygulamayı geçen hafta kaldırdım, gereksiz yere sistemi yoruyor ve çok fazla şarj yiyor :( aslında hiç kullanmasanız daha mı iyi olur?

:evet:

Ben ilk hafta farkettim ve hemen accuweather kullanıyordum ve kaldırdım.CNN uygulamasında halihazırda hava durumu mevcut.

Bu tip uygulamalar sürekli web servisleri kullanıyorlar,engelleseniz de bağlanmaya çalıştıkları için boş yere kaynak tüketiyorlar ;)

Ben şu an hava durumu uygulaması kullanmıyorum ancak bu uygulamaya da içim gidiyor :good:

Bir de bu var.Bu da herhalde yukarıdakinin alternatifi olmaya çalışmış :kıskıs:

YkPkY

YkPkY

Üye
abi yine 3 tane oyun aldım yine benden 2 katı para kesmiş.ekstreme baktım noluyor dedim.müşteri hizmetleri numarası vermedi site.
bilen varsa bi zahmet.kayacam çünkü

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Microsoft Türkiye 444 67 87 (444 MS TR)

• Beğen
Tepkiler: YkPkY
YkPkY

YkPkY

Üye
eyvallah abim saolasın.iki gün arayla bide topluca çekmişler.ayar etti bu lumia iice beni.herşeyi bi sorun.daha telefonu servise bırakacağım,allah bilir ne zaman sonra alırım

- - - Eklendi - - -

subtimal mesaj :off:

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Weather Flow en iyisi. :oke:

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
eyvallah abim saolasın.iki gün arayla bide topluca çekmişler.ayar etti bu lumia iice beni.herşeyi bi sorun.daha telefonu servise bırakacağım,allah bilir ne zaman sonra alırım

- - - Eklendi - - -

subtimal mesaj :off:

eyvallah abi, k.kartı müşteri hizmetlerini arayarak fazla çekilen tutarları iade alabilirsin.

IVI-Elia

Üye
Weather Flow en iyisi. :oke:

abi Türkçe olayına el atsan da biz de alsak

- - - Eklendi - - -

Sonuçta yabancı dil görmek sinirimi bozuyor haftada 7 saat İngilizce + oyunlar + ödevler yeteri kadar ingilizceye doydum daha yeni İngilizce kitap özeti çıkarttım yarın kitap tan sorumluyuz

YkPkY

YkPkY

Üye

eyvallah abi, k.kartı müşteri hizmetlerini arayarak fazla çekilen tutarları iade alabilirsin.

ama hep böyleyapıyorlar.2 ay öncede asphalt almıştım onuda iki katı çekmişlerdi ve iadede yapmadılar.2 lira diye uğraşmamıştım,ama bu bardagı taşırdı.3 oyunu iki katı çekmişler

serinemre

Üye
merhaba arkadaşlar. lumia 620 kulanıyorum. nokia shop'tan mavi kapak aldım ama alışamadım. elinde temiz siyah kapak olup da mavi kapak ile değiştirmek isteyen varsa görüşelim :)

antdn

Üye
Arkadaşlar yürüyüş ve koşu yaptığım zamanlar. Bunu ne kadar sürede ve ne kadar yol gittiğimi gösterebilecek ve bunu facebook ve twitter da paylaşacabileceğim bir uygulama var mı mağaza da?

YkPkY

YkPkY

Üye
verdğin kargo parasına değmez.git bide siyah al.2 gün sonra ondanda sıkılacaksın çünkü başka renk isteyeceksin

ardacumhur

ardacumhur

Üye

ama hep böyleyapıyorlar.2 ay öncede asphalt almıştım onuda iki katı çekmişlerdi ve iadede yapmadılar.2 lira diye uğraşmamıştım,ama bu bardagı taşırdı.3 oyunu iki katı çekmişler

Abi çak bir sanal kart kafan rahat etsin.Koy limiti 2 tl ver 1 hafta süre.

Tertemiz.

Arkadaşlar yürüyüş ve koşu yaptığım zamanlar. Bunu ne kadar sürede ve ne kadar yol gittiğimi gösterebilecek ve bunu facebook ve twitter da paylaşacabileceğim bir uygulama var mı mağaza da?

http://www.maxicep.com/windows-phon...windows-phone-bolum-1-spor-saglik-766214.html

Bu konuya bir göz atın eğer yoksa en kısa zamanda güncelleyeceğim :good:

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

Herkeste olmuyor bu hata, nedendir bilinmiyor ama tam bir düzene koyamadılar maalesef. Rakam küçük diye boş bırakma iadeni iste sen abi

serinemre

Üye
verdğin kargo parasına değmez.git bide siyah al.2 gün sonra ondanda sıkılacaksın çünkü başka renk isteyeceksin

parasında değilim. nokia shop'a "siyah kapak geldi mi?" diye sormaktan sıkıldım. vatan'da da yok.

izmir'de 620 için orjinal siyah kapak alabileceğim bir yer bilen varsa söylesin :)

Üst Alt