Bence accuweather, weather flow'un yanından bile geçemez
Peki weather floe mu yoksa accıweather mı

Ben uygulamayı geçen hafta kaldırdım, gereksiz yere sistemi yoruyor ve çok fazla şarj yiyorBencede uygulama olarak öyle hava tahminleri olarak nasıl peki?Uygulama accuweather dan bir iki derece farklı akşam devlet meteorolojiyle karşılaştıracağım uygulamayı Turkçe desteği gelirse satın alacağım.
aslında hiç kullanmasanız daha mı iyi olur?Ben uygulamayı geçen hafta kaldırdım, gereksiz yere sistemi yoruyor ve çok fazla şarj yiyoraslında hiç kullanmasanız daha mı iyi olur?

Weather Flow en iyisi.![]()

arkadaşlar lumia 620 fullhd video oynatabiliyor mu
Soruma cevap verebilecek var mı
eyvallah abim saolasın.iki gün arayla bide topluca çekmişler.ayar etti bu lumia iice beni.herşeyi bi sorun.daha telefonu servise bırakacağım,allah bilir ne zaman sonra alırım
- - - Eklendi - - -
subtimal mesaj![]()
Weather Flow en iyisi.![]()
eyvallah abi, k.kartı müşteri hizmetlerini arayarak fazla çekilen tutarları iade alabilirsin.
ama hep böyleyapıyorlar.2 ay öncede asphalt almıştım onuda iki katı çekmişlerdi ve iadede yapmadılar.2 lira diye uğraşmamıştım,ama bu bardagı taşırdı.3 oyunu iki katı çekmişler
Arkadaşlar yürüyüş ve koşu yaptığım zamanlar. Bunu ne kadar sürede ve ne kadar yol gittiğimi gösterebilecek ve bunu facebook ve twitter da paylaşacabileceğim bir uygulama var mı mağaza da?

ama hep böyleyapıyorlar.2 ay öncede asphalt almıştım onuda iki katı çekmişlerdi ve iadede yapmadılar.2 lira diye uğraşmamıştım,ama bu bardagı taşırdı.3 oyunu iki katı çekmişler
verdğin kargo parasına değmez.git bide siyah al.2 gün sonra ondanda sıkılacaksın çünkü başka renk isteyeceksin