İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

telefon kardeşimin de bi uygulama yükleyeyim dedim unlock olması gerekirmiş bizim symbianlardaki hack olayı sanırım bulamadım çözümünü burada sorayım dedim
:evet: unlock edilmediği için şimdilik mağaza dışında uygulama yüklenemiyor.

abcderhan

Üye
arkadaşlar lumia 820 nin mavi rengi var mi yoksa sadece koruma kapağı mi var

Murat Alper

Murat Alper

Üye
nokiaya helal olsun valla gözümde değeri bir kez daha büyümüş oldu demin itibari ile sarj yapıyodum usb ile 620 masanın üstünden bilgisayarın monitorün olduğu yerden yüzüstü düstü yere ve kapağı çıkmış oldu telefon hala sağlam hiçbir sey olmadı telefona iste bu yüzden nokia diyorum sağlam telefon yaptığı içinde banada nokiayı tebrik etmekten baska hiçbirseyde kalmıyor :alkis :good:

• Beğen
Tepkiler: serinaga ve maydinmaydin

power_24

Üye
Lumia 920 telefonumdan bu forma yazı yazamıyorum yazan varmı arkadaslar._?

YkPkY

YkPkY

Üye

telefon kardeşimin de bi uygulama yükleyeyim dedim unlock olması gerekirmiş bizim symbianlardaki hack olayı sanırım bulamadım çözümünü burada sorayım dedim

yanlız unlock yani romu açmak windowsun kabul etmeyeceği Bi durum.ve bunun karşılığında mağazayı kilitliyor.o yüzden 69 dolara uygulama geliştirme amaçlı unlock satıyor.

- - - Eklendi - - -

Lumia 920 telefonumdan bu forma yazı yazamıyorum yazan varmı arkadaslar._?

ben hep telefondan yazıyorum.hemde masaüstü görünümde.tahminimce sanada aynısı oluyor.satıra tıkladığında kılavye çıkıp geri kapanıyor.sayfayı kapatıp yeniden aç.aradsa Bi yapıyor

PureFood

PureFood

Üye
Yuppiiii :salincak:
Sıfırladıktan sonra Asphalt 7'yi nasıl yükleyeceğim diye düşünüyordum, satın alma geçmişinden geri yükledi tam sürümü. Kavuştum tekrardan :nargile:

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Yuppiiii :salincak:
Sıfırladıktan sonra Asphalt 7'yi nasıl yükleyeceğim diye düşünüyordum, satın alma geçmişinden geri yükledi tam sürümü. Kavuştum tekrardan :nargile:
Tam sürüme derken, zaten bir defaya mahsus satın aldığın uygulamaları kendin kaldırsan dahi, sonraki yüklemelerde tekrar ücretsiz yükleniyor kardeşim. :)

PureFood

PureFood

Üye
Tam sürüme derken, zaten bir defaya mahsus satın aldığın uygulamaları kendin kaldırsan dahi, sonraki yüklemelerde tekrar ücretsiz yükleniyor kardeşim. :)

Mağazada baktım dene yazıyordu yine. Dedim hay anasını iptal olmuş satın aldığım şey :D tam sürüm dediğim paralı sürüm yani demo olan değil :)

O dediğin hakkında burda daha önce okumuştum aynısını, ama ben dene yazısını görünce dedim olmuyor herhalde . meğer oluyormuş :D

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

Mağazada baktım dene yazıyordu yine. Dedim hay anasını iptal olmuş satın aldığım şey :D tam sürüm dediğim paralı sürüm yani demo olan değil :)

O dediğin hakkında burda daha önce okumuştum aynısını, ama ben dene yazısını görünce dedim olmuyor herhalde . meğer oluyormuş :D
:oke: Daha önce satın aldığın için; ister deneme ister satın al seçeneği ile yükle her ikisinde de tam sürümün yükleniyor. :D

• Beğen
Tepkiler: PureFood
ERsin YAvuz

ERsin YAvuz

Üye
selamün aleyküm..

hep mi telefon hakkında konuşacaz birazda sohbet edelim nassılsınız ne war ne yok telefonunuzdan memnunmusunuz :)

dakamon

dakamon

Üye
Aynen :) burada sadece lumiayı konuşursak daha yararlı olur. Boş muhabbetlerle sayfaları artırırsak insanlar bi sorunun çözümünü ararken çok zorlanırlar sayfalar arasında.

• Beğen
Tepkiler: YkPkY
Toros542

Toros542

Üye
Ya arkadaşlar bluetooth ile aldığım resimleri ve videoları nereden görebilirim.

yhedex

Üye
lumia 920 kullanıcıları telefonuzuz sağ sola sarsınca içinde birşey oynuyormu titrermiş gibi deneyip cvp atabilrmsnz sadece bdne oluorsa servise vericem ?

serinaga

serinaga

Üye

yhedex

Üye
biraş şiddetli sarsın yavaş sarsınca belli olmuyor

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
  • Beğen
Tepkiler: serinaga

Üst Alt