ecel54
Üye
yardımınız için tşk ederim.peki dosya yöneticisi programı varsa nerden temin edebilirim tavsiye edecegınız bır program varmı ?
malesef dosya yöneticisi yok
yardımınız için tşk ederim.peki dosya yöneticisi programı varsa nerden temin edebilirim tavsiye edecegınız bır program varmı ?
Şarj durumun iyi. Lumia 820 ile denedin mi. Benim 1 günden fazla gitmiyorda
- - - Eklendi - - -
Bi sorum olacaktı da . Telefonu aldığımda ilk şarjımı tamamen bitirip şarja takmıştım. Fakat bu şarj esnasında baya bi kallandım. 10 saat filan şarjda kaldı. Anlayacağınız ben bu 10 saatlik sürecin ilk 4-5 saati telefonu elimden düşürmedim. Bunun bataryama bi zararı olmuş olabilir mi.
- - - Eklendi - - -
Teşekkür ederim..
- - - Eklendi - - -
O konuda bende büyük bi şoktayim.. En yakın zamanda gelir inşallah.. (Gelir inşallah)
arkadaşlar begendiginize sevindim biz maxicep.com yonetimi olarak sizler icin her zaman en iyisini yapmaya calışıyoruz.
Genel olarak yeni bir cihaz icin başarılı bir şarj profilin var. Muhtemelen 20gunden sonra 2-3 günü cok rahat çıkartabilir.
Arkadaslar lumia 920 için dosya yöneticisi programı varmı yokmu?
lumia 620 için dosya şifreleme programı varmı
Mağazada sadece albümlerin için şifreleme uygulamaları var.lumia 620 için dosya şifreleme programı varmı
Kalibrasyonu ilk şarj tüketiminden sonra pil gücünü rayına oturtma gibi düşünübilirsin. Bunun için her hangi bir uygulama söz konusu değil, fakat manuel olarak yapacağın bazı ayarlar batarya ömrünü/gücünü uzatabilir.ya bide merak ettiğim bir sey var bataryanın ömrünü birazda artırmaya yönelik bi program yada batarya kalibrasyonu yapılabiliyormu lumiaya
En çok dikkatinizi çeken ne oldu. Bizimle paylaşırsanız sevinirizBugün mağazada epeyce bir gezinti yaptım, oldukça ilginç ve güzel uygulamaların olduğunu gördüm ...

Evet marketteki oyunların %90 ı kıytırık. Zaten sağlam olanlar da ücretli.. Gelişecek mi bilmiyorum . Umudum var.Doğru düzgün oyun (ücretsiz) olmadığı için pek bişey söylenemez. Markettekileri denedim hep kıytırık oyunlar ama kasma donmaz vb. yapmıyor.
Diğer kullandığım akıllı telefonlar ya numerik klavye yada klavye tuşları büyük oluyordu bunun klavye tuşları ufak benim gibi hulklar için uygun değilt9 az çok yardımcı oluyor ama tek elle yazmam gerektiği zamanlarda yazamıyorum. 2 el zaten zor, daha dokunmadan algılıyor ekran.

daha öncede yazdığım gibi yok. Tekrar yazmam gerekiyormu ?[/QUOT
tşk ederim..
- - - Eklendi - - -
arkadaslar bi sorum daha olucak şimdi sim kartımdaki rehberimi sıraylan göremıyorum yanı.arama tusuna basmadan sıraylan gezınıp gormek ıstıyorum ancak hem facebook hemde hotmaılımdekı kısılerı karıstırıp gösterıyor.yokmu sadece sım kartı goruntuleyecek ayarı
kişilere girip şeçenekler/ayarlar/kişi listesini filitreleme var ona tıkla istemediklerini ayır
daha öncede yazdığım gibi yok. Tekrar yazmam gerekiyormu ?[/QUOT
tşk ederim..
- - - Eklendi - - -
arkadaslar bi sorum daha olucak şimdi sim kartımdaki rehberimi sıraylan göremıyorum yanı.arama tusuna basmadan sıraylan gezınıp gormek ıstıyorum ancak hem facebook hemde hotmaılımdekı kısılerı karıstırıp gösterıyor.yokmu sadece sım kartı goruntuleyecek ayarı
kişilere girip şeçenekler/ayarlar/kişi listesini filitreleme var ona tıkla istemediklerini ayır
Tmm oldu tşk ederim..
Tmm oldu tşk ederim..![]()
- - - Eklendi - - -
ya ben mix radioyu bulamadım telefonda
Nokia music uygulamsına girince 2. satırda olması gerekiyor. ekranı sağa sola kaydır bak bakalım varmı ve internet bağlantın varmı ?
malesef mix radio uygulaması yok bulamadım nokia music uygulaması var wifi kullanıyorum birde arada bir- - - Eklendi - - -
Nokia music uygulamsına girince 2. satırda olması gerekiyor. ekranı sağa sola kaydır bak bakalım varmı ve internet bağlantın varmı ?