İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

ecel54

ecel54

Üye
ekranı sola kaydırdıgımız zaman acılan uygulamalara telefonum alfabetık sıraya koymus ilk aldıgım zaman yoktu nasıl kaldırabılırım yardımcı olursanız sevınırım.

alfabetik sıra uygulama sayısı çoğaldığı zaman kolaylık olması amacıyla çıkıyor. kaldırmak için uygulama sayını azaltman lazım :D

- - - Eklendi - - -

malesef mix radio uygulaması yok bulamadım nokia music uygulaması var wifi kullanıyorum birde arada bir

mix radyo uygulaması zaten yok mix radyoya Nokia müzik uygulamasından gireceksin

power_24

Üye
Yüklediğiniz uygulama sayısı 50'yi geçince otomatik olarak çıkan bir işaretleme o harfler.

İstediğiniz uygulamayı bulmanıza yardımcı olmak için çıkıyor.

Kapatma imkanımız yok

alfabetik sıra uygulama sayısı çoğaldığı zaman kolaylık olması amacıyla çıkıyor. kaldırmak için uygulama sayını azaltman lazım :D

- - - Eklendi - - -

mix radyo uygulaması zaten yok mix radyoya Nokia müzik uygulamasından gireceksin

tşk ederim.ayrıca telefon sürümüm:1.5.2.3 acaba son sürüm bumu?

ardacumhur

ardacumhur

Üye
IS sürümüne bakarsanız yardımcı olabiliriz.

IS Sürümü: 8.0.10211.204 ise portico yani en günceli.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

- - - Eklendi - - -

tşk ederim.ayrıca telefon sürümüm:1.5.2.3 acaba son sürüm bumu?

o baktığın yazılım surumu değil. Ayarlar/ hakkında/daha fazla fazla bilgiye tıkla is surumu var o yazılım surumudur. 8.0.10211.204 son surum kodudur.

power_24

Üye
IS sürümüne bakarsanız yardımcı olabiliriz.

IS Sürümü: 8.0.10211.204 ise portico yani en günceli.

o baktığın yazılım surumu değil. Ayarlar/ hakkında/daha fazla fazla bilgiye tıkla is surumu var o yazılım surumudur. 8.0.10211.204 son surum kodudur.

tmm tşk ederım arkadaslar şimdi baktım sürümüm son versiyon ..

- - - Eklendi - - -

Dosya yöneticisi olmaması büyük bir eksiklik diye düşünüyorum.inş. gelecek güncellemeylen yüklerler..

cptaincnr

cptaincnr

Üye
Arkadaşlar tel içerisinde arama yapamıyorum bu çok büyük eksiklik bence :S Bunun bi yöntemi var mı ? Mesela müzik uygulamasında şarkılar sekmesinden tümü diyorum karışık çal diyorum ama o ara aklıma gelen bir parça olduğunda bir arama sekmesi yok geri dönüp bulunduğu klasörde şarkıyı bulmaya çalışıyorum 1000 e yakın parça var telefonda takdir edersiniz çok zor oluyor. Daha kullanışlı bir player var mı mağazada ben bulamadım veya bi yol yöntem? Bir de bluetoothla aldığımız dosyayı nereye atıyor onuda bulamıyorum ne garip =)

IVI-Elia

Üye
vay konu değişmiş...bu arada bir yerde duymuştum çok fazla oyun ve uyg. yüklemek perf. düşüşü yaşatır mı

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
vay konu değişmiş...bu arada bir yerde duymuştum çok fazla oyun ve uyg. yüklemek perf. düşüşü yaşatır mı

ben bir ara 260 kadar oyun uygulama yuklemiştim lumia900'e. 16gb hafiza dolmak uzeriydi fakat herhangi bir performans kaybi olmamişti.

ecel54

ecel54

Üye
nokia faceboktan yeni birsarj aleti paylaştı :D

ecel54

ecel54

Üye

bu vardi zaten kardeşim yeni degil ki:D
ben görmemiştim :hmmm paylaşımda hava durumu falan birşeylerde vardı :). anlaşılan yanlış paylaşım yaptım :ah

- - - Eklendi - - -

Nokia sitesinden de baktım varmış :D kablosuz sarj için hava durumu ve takvim ekran koruyucusu uygulamasını tanıtıyormuş :ehe

ardacumhur

ardacumhur

Üye
"Paylaşım" yenidir cihaz değil :kıskıs:

kartal-78

Üye
arkadaşlar evkurdan l920 senet ile taksitle alına bilinirmi ayrıca bu cihaz 31 martta turkcell elin den çıkıyor nisan ve mayıs ayında fiyatı duşermi beklamalimiyim

Tacettinn

Tacettinn

Üye

kasma neydi ya biri hatırlatabilir mi:D ben wp kullanmaya başladıgımdan beri unuttum öyle şeyleri. Şarjı konusunda bir ekran görüntüsü atayım;

bu nasıl bir kullanımda oldu onu da açıklıyayım. 2mail senkronizasyonu,Facebook mesajlaşma,20-25 dakika kadar telefon görüşmesi,20 kadar resim çekme.
Kardeş bu şarj durumu hangi cihaza ait acaba ? 920 mi 820 mi ?

hironakamura

hironakamura

Üye
arkadaşlar pil tasarrufu bende sürekli açık ama bu telefon için zararlıymış galiba bu doğru mu??..

eğer öyleyse hangi durumlarda tasarrufu açmalıyım acaba?

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Ben hiç duymadım :bilmm

hironakamura

hironakamura

Üye
Ben hiç duymadım :bilmm

nfc, bluetooth, gps, wifi gibi bağlantıları kullanmadığınız sürece kapalı tutun. eğer bir arıza yok ise en az 1 gün şarj süresi olacaktır şeklinde bir yorum gördüm de ondan sorayım dedim kafam karıştı biraz da...

Üst Alt