İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

hironakamura

hironakamura

Üye
Şarj durumun iyi. Lumia 820 ile denedin mi. Benim 1 günden fazla gitmiyorda :)

- - - Eklendi - - -

Bi sorum olacaktı da . Telefonu aldığımda ilk şarjımı tamamen bitirip şarja takmıştım. Fakat bu şarj esnasında baya bi kallandım. 10 saat filan şarjda kaldı. Anlayacağınız ben bu 10 saatlik sürecin ilk 4-5 saati telefonu elimden düşürmedim. Bunun bataryama bi zararı olmuş olabilir mi. :bilmm

- - - Eklendi - - -

Teşekkür ederim..

- - - Eklendi - - -

O konuda bende büyük bi şoktayim.. En yakın zamanda gelir inşallah.. (Gelir inşallah)

lumia 820'yi kardeşim kullanıyor o da benim gibi sadece mesajı epey fazla kullanıyor ilk şarjdan pazar sabah çıkarmıştık,bugüne %69 ile başladı..

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar begendiginize sevindim biz maxicep.com yonetimi olarak sizler icin her zaman en iyisini yapmaya calışıyoruz.

Genel olarak yeni bir cihaz icin başarılı bir şarj profilin var. Muhtemelen 20gunden sonra 2-3 günü cok rahat çıkartabilir.

çok teşekkürler dostum..o zamanki durumu da sizinle paylaşırım..

power_24

Üye
Arkadaslar lumia 920 için dosya yöneticisi programı varmı yokmu?

Murat Alper

Murat Alper

Üye
bende dün itibariyle lumia 620 aldım benide listeye eklermisiniz

Murat Alper

Murat Alper

Üye
lumia 620 için dosya şifreleme programı varmı

Murat Alper

Murat Alper

Üye
ya bide merak ettiğim bir sey var bataryanın ömrünü birazda artırmaya yönelik bi program yada batarya kalibrasyonu yapılabiliyormu lumiaya

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
ya bide merak ettiğim bir sey var bataryanın ömrünü birazda artırmaya yönelik bi program yada batarya kalibrasyonu yapılabiliyormu lumiaya
Kalibrasyonu ilk şarj tüketiminden sonra pil gücünü rayına oturtma gibi düşünübilirsin. Bunun için her hangi bir uygulama söz konusu değil, fakat manuel olarak yapacağın bazı ayarlar batarya ömrünü/gücünü uzatabilir.

Bu konuya bir göz gezdir.
http://www.maxicep.com/windows-phon...mia-pil-omrunu-nasil-uzatabilirim-736418.html

Tacettinn

Tacettinn

Üye
Bugün mağazada epeyce bir gezinti yaptım, oldukça ilginç ve güzel uygulamaların olduğunu gördüm ...
En çok dikkatinizi çeken ne oldu. Bizimle paylaşırsanız seviniriz:tşk:

- - - Eklendi - - -

Doğru düzgün oyun (ücretsiz) olmadığı için pek bişey söylenemez. Markettekileri denedim hep kıytırık oyunlar ama kasma donmaz vb. yapmıyor.
Diğer kullandığım akıllı telefonlar ya numerik klavye yada klavye tuşları büyük oluyordu bunun klavye tuşları ufak benim gibi hulklar için uygun değil :dry: t9 az çok yardımcı oluyor ama tek elle yazmam gerektiği zamanlarda yazamıyorum. 2 el zaten zor, daha dokunmadan algılıyor ekran.
Evet marketteki oyunların %90 ı kıytırık. Zaten sağlam olanlar da ücretli.. Gelişecek mi bilmiyorum . Umudum var.
Klavyeye gelince sana katılıyorum. Bi türlü alışamadım iki hafta oldu

- - - Eklendi - - -

Lumia 820 alacak olan arkadaşlarım.
Aklıma geldide söylemek istiyorum.
Ekranda gorilla glass yok ama ekran baya iyi(Nokianın kendi geliştirdiği bi ekrana sahip) . 2 haftadır ekran korumasız , kılıfsız filan kullanıyorum. Ekran tertemiz ve en ufak çizik olayı olmadı. Emin olun ekran dayanıklı olmasaydı ilk günden çizilirdi. Tabiii kullanıma da bağlı..:nono:

power_24

Üye

daha öncede yazdığım gibi yok. Tekrar yazmam gerekiyormu ?
[/QUOT
tşk ederim..

- - - Eklendi - - -

arkadaslar bi sorum daha olucak şimdi sim kartımdaki rehberimi sıraylan göremıyorum yanı.arama tusuna basmadan sıraylan gezınıp gormek ıstıyorum ancak hem facebook hemde hotmaılımdekı kısılerı karıstırıp gösterıyor.yokmu sadece sım kartı goruntuleyecek ayarı

ecel54

ecel54

Üye

daha öncede yazdığım gibi yok. Tekrar yazmam gerekiyormu ?
[/QUOT
tşk ederim..

- - - Eklendi - - -

arkadaslar bi sorum daha olucak şimdi sim kartımdaki rehberimi sıraylan göremıyorum yanı.arama tusuna basmadan sıraylan gezınıp gormek ıstıyorum ancak hem facebook hemde hotmaılımdekı kısılerı karıstırıp gösterıyor.yokmu sadece sım kartı goruntuleyecek ayarı
kişilere girip şeçenekler/ayarlar/kişi listesini filitreleme var ona tıkla istemediklerini ayır

Murat Alper

Murat Alper

Üye
ya ben mix radioyu bulamadım telefonda

power_24

Üye
telefonumun en son güncellemesi varmı yokmu nasıl anlarım.suan kı son guncelleme surumu kaçtır. ?

power_24

Üye
ekranı sola kaydırdıgımız zaman acılan uygulamalara telefonum alfabetık sıraya koymus ilk aldıgım zaman yoktu nasıl kaldırabılırım yardımcı olursanız sevınırım.

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Yüklediğiniz uygulama sayısı 50'yi geçince otomatik olarak çıkan bir işaretleme o harfler.

İstediğiniz uygulamayı bulmanıza yardımcı olmak için çıkıyor.

Kapatma imkanımız yok

Üst Alt