İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

serinaga

serinaga

Üye
arkadaşlar dün telefonumu aldım.ilk şarjınıda geceden beri hallettim.öğlenden beri de keşfetmeye çalışıyorum.uygulama tavsiyelerinizi bekliyorum.

Hayırlı Olsun, İyi günlerde kullanın, Listeye ekliyorum senide ...

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Nokia'nın windows phone telefonlarının ülkemizde de satışına başlanmasından sonra kullanıcılarının artması ve model yelpazesinin genişlemesi neticesinde ortak sorun ve çözümlerin tek başlık altında bulunması zorunlulugundan dolayı daha önceden açılmış konular birleştirilmiştir.

kazakcı

Üye
İyi geceler herkese benim 620 için bir sorum olacak ekranın üst kısmında bır işaret var üç dalgalı çizgi bazen de yuvarlak bir şey çıkıyor bunun sebebi ney. Şimdiden hayırlı geceler

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
İyi geceler herkese benim 620 için bir sorum olacak ekranın üst kısmında bır işaret var üç dalgalı çizgi bazen de yuvarlak bir şey çıkıyor bunun sebebi ney. Şimdiden hayırlı geceler
üç dalgalı çizgi telefonun sadece titreşim modunda oldugunu gösteriyor.yuvarlak ortasında nokta olan ikon ise konumunun açık oldugunu gösteriyor.

kazakcı

Üye
Tşkler

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Kulüpler papakudioflu'nun özverili çalışması ile birleştirilmiştir.
Hayırlı olsun :alkis

hironakamura

hironakamura

Üye
arkadaşlar merhaba,

bataryanın ritmini bulması ne kadar sürer acaba?

cuma gecesi ilk şarja taktım c.tesi sabah aldım,aynı gün portico güncellemesini yükledim,sim numaralarında düzeltmeler yaptım,whatsapp-facebook-twitter uygulamalarını indirip kurdum..bunları yaparken wifi'den yararlandım..onun dışında wifi-konum-3g kapalı durdu..akşam 3-4 fotoğraf çektim..

pazar gününe %30'la başladım akşam üzeri 6 gibi %3 seviyesindeyken şarja taktım yani yaklaşık 1,5 günlük kullanım oldu..9 gibi çıkardım,şu an %86'da (arada mağaza güncellemeleri-whatsapp falan oldu)

telefonumu genellikle bu şekilde kullanacağım belki dışarı çıktığımda 3g daha aktif olur..

batarya ritmini bulunca kullanım oranıma göre 2-3 belki 4 günü çıkarabilir miyim?

bu performans hakkında uzman arkadaşlardan değerli yorumlarını bekliyorum..:)

not: bu kullanım htc 8x'in ama wp8'i genel olarak ilgilendirdiği için buraya yazıyorum lütfen kusuruma bakmayın..anlayışınız için teşekkür ediyorum..cevaplarınız benim için değerli :) :)

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Sayın Papakudioflu, birleştirme işlemi için ellerinize ve özellikle gözlerinize sağlık diyorum. Kulüp bence de çok güzel oldu bu hali ile.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
arkadaşlar begendiginize sevindim biz maxicep.com yonetimi olarak sizler icin her zaman en iyisini yapmaya calışıyoruz.

arkadaşlar merhaba,

cuma gecesi ilk şarja taktım c.tesi sabah aldım,aynı gün portico güncellemesini yükledim,sim numaralarında düzeltmeler yaptım,whatsapp-facebook-twitter uygulamalarını indirip kurdum..bunları yaparken wifi'den yararlandım..onun dışında wifi-konum-3g kapalı durdu..akşam 3-4 fotoğraf çektim..

pazar gününe %30'la başladım akşam üzeri 6 gibi %3 seviyesindeyken şarja taktım yani yaklaşık 1,5 günlük kullanım oldu..9 gibi çıkardım,şu an %86'da (arada mağaza güncellemeleri-whatsapp falan oldu)

telefonumu genellikle bu şekilde kullanacağım belki dışarı çıktığımda 3g daha aktif olur..

batarya ritmini bulunca kullanım oranıma göre 2-3 belki 4 günü çıkarabilir miyim?

not: bu kullanım htc 8x'in ama wp8'i genel olarak ilgilendirdiği için buraya yazıyorum lütfen kusuruma bakmayın..anlayışınız için teşekkür ediyorum..cevaplarınız benim için değerli :) :)

Genel olarak yeni bir cihaz icin başarılı bir şarj profilin var. Muhtemelen 20gunden sonra 2-3 günü cok rahat çıkartabilir.

power_24

Üye
Arkadaslar lumia 920 telefonumu dün aldım.ancak yükledıgım vıdeolar gorunmuyor ayrıca dosya yönetıcısı programını bulamadım sanırım yok varsa bildiğiniz program yardımcı olursanız sevınırım.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Arkadaslar lumia 920 telefonumu dün aldım.ancak yükledıgım vıdeolar gorunmuyor ayrıca dosya yönetıcısı programını bulamadım sanırım yok varsa bildiğiniz program yardımcı olursanız sevınırım.

hayirli olsun guzel gunlerde kullanman dilegiyle. Videolari bilgisayardan mi atiyorsun. Eger oyleyse ana dizin yerine videolar klasorune atman gerekiyor.

power_24

Üye

hayirli olsun guzel gunlerde kullanman dilegiyle. Videolari bilgisayardan mi atiyorsun. Eger oyleyse ana dizin yerine videolar klasorune atman gerekiyor.
Tşk ederim.evet bilgisayardan yüklüyorum ustelık video alt klasörünün içine.flw formatındaydı attıgım vıdeolar.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Tşk ederim.evet bilgisayardan yüklüyorum ustelık video alt klasörünün içine.flw formatındaydı attıgım vıdeolar.

Flv formatındaki videoları açmaz.
Mp4 formatına dönüştürüp atarsanız sıkıntı yaşamazsınız.

Tacettinn

Tacettinn

Üye
arkadaşlar begendiginize sevindim biz maxicep.com yonetimi olarak sizler icin her zaman en iyisini yapmaya calışıyoruz.

Genel olarak yeni bir cihaz icin başarılı bir şarj profilin var. Muhtemelen 20gunden sonra 2-3 günü cok rahat çıkartabilir.
Hmm.. Batarya belli bi süreden daha mı verimli oluyor . Bu kesin birşey mi :dry:

power_24

Üye

Flv formatındaki videoları açmaz.
Mp4 formatına dönüştürüp atarsanız sıkıntı yaşamazsınız.
yardımınız için tşk ederim.peki dosya yöneticisi programı varsa nerden temin edebilirim tavsiye edecegınız bır program varmı ?

Tacettinn

Tacettinn

Üye
arkadaşlar merhaba,

Şarj durumun iyi. Lumia 820 ile denedin mi. Benim 1 günden fazla gitmiyorda :)

- - - Eklendi - - -

Dediğiniz gibi cihazı yoğun kullanıyorsanız ve daha yeniyse 4 saat çok ta kötü bir süre değil.

Zamanla pil performansınız artacaktır.Şarjlarınızı düzenli yapmaya özen gösterin.

%5'e kadar kullanın,kendi adaptörü ve kablosuyla prizden tam dolana kadar şarj edin,şarj esnasında kullanmamaya özen gösterin,tam dolunca çıkarın.

Bunları en azından ilk 5-10 şarj için yaparsanız bence faydasını göreceksiniz.
Bi sorum olacaktı da . Telefonu aldığımda ilk şarjımı tamamen bitirip şarja takmıştım. Fakat bu şarj esnasında baya bi kallandım. 10 saat filan şarjda kaldı. Anlayacağınız ben bu 10 saatlik sürecin ilk 4-5 saati telefonu elimden düşürmedim. Bunun bataryama bi zararı olmuş olabilir mi. :bilmm

- - - Eklendi - - -

bu kulüpteki hemen hemen butun arkadaşlarimiz bunu yaşadi.

Teşekkür ederim..

- - - Eklendi - - -

az önce nokia ile görüştüm donanımsal olarak var diyor biri bi daha aradığımda yok diyor öteki.skype üzerinden görüşme yapabilirsiniz sadece diyor.türkcelli aradım biz 3 g olan her telefonu destekliyoruz diyince bende balata sıyırdı:S
görüntülü görüşme benim için bi telefonda olmazsa olmaz niteliğinde.kaldı elimizde telefon
O konuda bende büyük bi şoktayim.. En yakın zamanda gelir inşallah.. (Gelir inşallah)

Üst Alt