cemxmox2
Üye
resim bnde gonderebiliorm fakat ekran resmini çekip göndermio silip yükledm aynı sorun devm edio ekran goruntusunun ayarı varmı acabaBirçok kez resim gönderdim, sorun yok ...
resim bnde gonderebiliorm fakat ekran resmini çekip göndermio silip yükledm aynı sorun devm edio ekran goruntusunun ayarı varmı acabaBirçok kez resim gönderdim, sorun yok ...
hangi uygulamayı kullanıyosuntv uygulamarından sinema kanallarını izlerken bazen ses var ama ekrana görüntü gelmiyor siyah kalıyor ekran. bazende bir süre sonra görüntü donuyor ses devam ediyo. geri dönüp yeniden kanalı açmak zorunda kalıyorum. fulhd değilmi bu 820'nin ekranı niye böyle yapıyor anlamadım.
hangi uygulamayı kullanıyosun
arkadaşlar lumia 820 için connectivity shortcut gibi önerebileceğiniz bir uygulama var mı? connectivity htc için galiba nokia mağazada bulamadım çünkü..
şu wifi-bluetooth-3g-uçak modu olayı için..
tv uygulamarından sinema kanallarını izlerken bazen ses var ama ekrana görüntü gelmiyor siyah kalıyor ekran. bazende bir süre sonra görüntü donuyor ses devam ediyo. geri dönüp yeniden kanalı açmak zorunda kalıyorum. fulhd değilmi bu 820'nin ekranı niye böyle yapıyor anlamadım.
beyler kutusundan yeni çıkmış daha 1 saat bile olmamış sarı lumia 620 var.almak isteyen arkadaşlar bana yazabilir.
arkadaşlar lumia 820 için connectivity shortcut gibi önerebileceğiniz bir uygulama var mı? connectivity htc için galiba nokia mağazada bulamadım çünkü..
şu wifi-bluetooth-3g-uçak modu olayı için..
net hızınız düşük gibi görünüyor.
tv uygulamarından sinema kanallarını izlerken bazen ses var ama ekrana görüntü gelmiyor siyah kalıyor ekran. bazende bir süre sonra görüntü donuyor ses devam ediyo. geri dönüp yeniden kanalı açmak zorunda kalıyorum. fulhd değilmi bu 820'nin ekranı niye böyle yapıyor anlamadım.
evet hd kanlların bazıları açılıyo bazıları aynı dedigin gibi kalıo papakudioflu programı bi 920 de denermisin
resim bnde gonderebiliorm fakat ekran resmini çekip göndermio silip yükledm aynı sorun devm edio ekran goruntusunun ayarı varmı acaba
Ekran görüntüsünü png uzantılı olarak kaydediyor, sanırım whatsapp sanırım sadece jpg destekliyor, png uzantıyı jpg'ye dönüştürmek gerek ...

Nokia seni yeni lumiaları denemek için ile alsın bence artık
920 yanımda degil ama 620 ve 900'de denerim birazdan.

tam 1saat 7 dakika önce şarzım bitti ve 920 yi şarza taktım ama halen telefon açılmadı. her seferinde en az 2 saat sonra açılıyor. sizde de aynı sorun var mı? yoksa bu telefondamı sorun var?
Demokrasilerde ve mağazada çare tükenmez
Png to Jpeg Converter
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

beyler bi kaç sorum olucak bilen biri lütfen yanıtlasın yoksa p.tesi geri götürücem cihazı son çare..
1)telefonun şarjı yoğun kullanımda 4 saat gidiyor,ilk aldığımda şarj bitene kadar kullandım sonra 6-7 saat şarj ettim.bu normal mi?(daha iki gün olmadı alalı)
2)telefonun usb moduna nereden ulaşıcam,pc ye bağlıyamıyorum.
3)nokia c6-01 de bile "fotoğraf çektikten sonra" resmi büyüttüğümde netleşiyordu.l620 de ise bi resimde araba plakası var diyelim yakınlaşınca aynı flu luk kalıyor netleşme yok?!
4)şarj durumunu live title olarak doğru gösteren bi tane bile mi uygulama yok.illa programı açıp kapayınca mı güncellenicek?
bir günde karşılaştığım takıldığım sorunlar bunlar.Allah rızası için biri bunları biliyorsa bizimlede paylaşabilir mi???