İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

cemxmox2

Üye

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
tv uygulamarından sinema kanallarını izlerken bazen ses var ama ekrana görüntü gelmiyor siyah kalıyor ekran. bazende bir süre sonra görüntü donuyor ses devam ediyo. geri dönüp yeniden kanalı açmak zorunda kalıyorum. fulhd değilmi bu 820'nin ekranı niye böyle yapıyor anlamadım.

Zaman_yolcusU

Zaman_yolcusU

Üye
tv uygulamarından sinema kanallarını izlerken bazen ses var ama ekrana görüntü gelmiyor siyah kalıyor ekran. bazende bir süre sonra görüntü donuyor ses devam ediyo. geri dönüp yeniden kanalı açmak zorunda kalıyorum. fulhd değilmi bu 820'nin ekranı niye böyle yapıyor anlamadım.
hangi uygulamayı kullanıyosun

hironakamura

hironakamura

Üye
arkadaşlar lumia 820 için connectivity shortcut gibi önerebileceğiniz bir uygulama var mı? connectivity htc için galiba nokia mağazada bulamadım çünkü..

şu wifi-bluetooth-3g-uçak modu olayı için..

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
hangi uygulamayı kullanıyosun

Tv Turca

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar lumia 820 için connectivity shortcut gibi önerebileceğiniz bir uygulama var mı? connectivity htc için galiba nokia mağazada bulamadım çünkü..

mağazada bulabilirsin. var yani dediğin uygulama. benzer birkaç uygulama var hatta. Nokia Collection değil Uygulamalar bölümüne bak.

• Beğen
Tepkiler: hironakamura
eRdaL.

eRdaL.

Üye
Güncellemeden sonra kilit ekranı için resim klasörü gelmiş güzel resimler var ben bugün fark ettim

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

net hızınız düşük gibi görünüyor.

Zaman_yolcusU

Zaman_yolcusU

Üye

ben bunu kullanyorum hepsini ayrı ayrı ekrana sabitliyebiliyosunda :

• Beğen
Tepkiler: hironakamura
Zaman_yolcusU

Zaman_yolcusU

Üye

evet hd kanlların bazıları açılıyo bazıları aynı dedigin gibi kalıo papakudioflu programı bi 920 de denermisin

Duran.Y

Duran.Y

Üye
ekledim :)

serinaga

serinaga

Üye
resim bnde gonderebiliorm fakat ekran resmini çekip göndermio silip yükledm aynı sorun devm edio ekran goruntusunun ayarı varmı acaba

Ekran görüntüsünü png uzantılı olarak kaydediyor, sanırım whatsapp sanırım sadece jpg destekliyor, png uzantıyı jpg'ye dönüştürmek gerek ...

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Ekran görüntüsünü png uzantılı olarak kaydediyor, sanırım whatsapp sanırım sadece jpg destekliyor, png uzantıyı jpg'ye dönüştürmek gerek ...

Demokrasilerde ve mağazada çare tükenmez :naughty:

Png to Jpeg Converter

Teknolojiks

Üye
tam 1saat 7 dakika önce şarzım bitti ve 920 yi şarza taktım ama halen telefon açılmadı. her seferinde en az 2 saat sonra açılıyor. sizde de aynı sorun var mı? yoksa bu telefondamı sorun var?

Muhtemel sorun var. ben prize şarja taktığımda cihazı 120 dakika yani tam 2 saatte şarj tamamen doluyor. telefona müdahale etmezsen.. Bence çok makul bir süre senin cihazda sıkıntı olabilir.

serinaga

serinaga

Üye

Demokrasilerde ve mağazada çare tükenmez :naughty:

Png to Jpeg Converter

İşte bu Harika, az önce denedim, ekran alıntısı bir resmi bu uygulama ile önce jpg.'ye çevirdim ve whatsapp'tan gönderdim :)

keremunye

keremunye

Üye
beyler bi kaç sorum olucak bilen biri lütfen yanıtlasın yoksa p.tesi geri götürücem cihazı son çare..

1)telefonun şarjı yoğun kullanımda 4 saat gidiyor,ilk aldığımda şarj bitene kadar kullandım sonra 6-7 saat şarj ettim.bu normal mi?(daha iki gün olmadı alalı)

2)telefonun usb moduna nereden ulaşıcam,pc ye bağlıyamıyorum.

3)nokia c6-01 de bile "fotoğraf çektikten sonra" resmi büyüttüğümde netleşiyordu.l620 de ise bi resimde araba plakası var diyelim yakınlaşınca aynı flu luk kalıyor netleşme yok?!

4)şarj durumunu live title olarak doğru gösteren bi tane bile mi uygulama yok.illa programı açıp kapayınca mı güncellenicek?

bir günde karşılaştığım takıldığım sorunlar bunlar.Allah rızası için biri bunları biliyorsa bizimlede paylaşabilir mi???

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
beyler bi kaç sorum olucak bilen biri lütfen yanıtlasın yoksa p.tesi geri götürücem cihazı son çare..

1)telefonun şarjı yoğun kullanımda 4 saat gidiyor,ilk aldığımda şarj bitene kadar kullandım sonra 6-7 saat şarj ettim.bu normal mi?(daha iki gün olmadı alalı)

2)telefonun usb moduna nereden ulaşıcam,pc ye bağlıyamıyorum.

3)nokia c6-01 de bile "fotoğraf çektikten sonra" resmi büyüttüğümde netleşiyordu.l620 de ise bi resimde araba plakası var diyelim yakınlaşınca aynı flu luk kalıyor netleşme yok?!

4)şarj durumunu live title olarak doğru gösteren bi tane bile mi uygulama yok.illa programı açıp kapayınca mı güncellenicek?

bir günde karşılaştığım takıldığım sorunlar bunlar.Allah rızası için biri bunları biliyorsa bizimlede paylaşabilir mi???

1) Telefonun batarya performansı zamanla iyileşiyor ve düzene oturması 1-2 aylık süreye yayılabiliyor.

2) Telefonda USB modu falan yok. (Zaten USB modunda bağlanıyor otomatik)
Kablo ile bilgisayara bağladığında telefonunu flash disk sürücüsü gibi görebilirsin.
(Bilgisayarım>Windows Phone)
Ancak USB kablosuyla bilgisayara bağlarken telefonunun kilit ekranı açık olmalı.

3) Biri (C6-01) 8megapiksel diğeri (Lumia 620) ise 5 megapiksel.
8 megapiksellik bir fotoğrafı 3.2 inçlik bir ekranda izlediğin zaman görüntü nettir ancak pikseller olması gerekene göre daha sıkışık durur, yakınlaştırdıkça normal netliğine döner. Biraz daha yakınlaştırıldıkça pikseller arası aralık normalden fazla genişler flulaşma başlar.

Daha az netlikteli (5 megapiksellik-piksel yoğunluğu daha düşük) bir görüntüyü daha büyük (3.8 inçlik) bir ekrana sığdırırsan, görüntü yine nettir yakınlaştırma yaptığında flulaşma daha erken başlar.

4) Microsoft'un kısıtlamaları gereği batarya live tile'ları -kendiliğinden- en erken yarım saatte bir güncelliyor. Bu süreden daha önce otomatik güncelleme yapamıyorlar. Ancak sen programı açtığın an live tile güncellenir, yarım saat şartı kalkar. Yani elle programı açtığında gördüğün değer live tile'a direk yansır. Ancak programa girmeden kendi akışına bırakırsan, kendini en erken yarım saat sonra güncelleyebilir.

• Beğen
Tepkiler: keremunye ve ardacumhur

Üst Alt