İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

erolayer

Üye
Bunu yapan KVK denen sürüsü dimi! Benim telefonuda yeni aldım servisten , Allah tan turkcell platinium ilgilendi benimle de onlarla birebir muhatap olmadım. Sanki ürün değişimi yapsa kendi cebinden veriyor gerizekalılar! Aldığım günden beri bataryası sallanıyordu telefonun kapağı açtığımda düşüyordu bariz kasadaki batarya tırnakları fabrikasyon hatalıydı. Tırnakların altına kasayla arasına plastik bi parça koymuşlar şu an sorun yok ama telefona yazılım yükleyip bütün verilerimide silmişler. Ürün bir haftalıktı verdiğimde ve kesin ürün değişimi istedim onlar kendilerince bi çözüm ürettiler. Aynı sorunu yaşarsam o KVK da ki teknik personelin kafasında kırıcam telefonu artık. Parasıyla değil mi =)

Yok benim sıkıntı çektiğim servis TELESERVİCE.. Ama bu arada NOKIA ya da çok duyarsız hiçbir şekilde destek olmuyor. Servis ne derse o diyor...

- - - Eklendi - - -

820 kullanıyorum. dediğin şekilde bir sorunla karşılaşmadım henüz.

Yanlış bilgi vermiyim fakat bildiğim kadarı ile micro sim kart sorunu o dediğin. Bir sitede okumuştum. LUMIA kullanma klavuzunda 128 kb. sim kart kullanılması tavsiye edilir diyordu. Bu sorunu olan arakdaş sorununu yeni sim kart ile düzelttiğini söylemişti.

serinaga

serinaga

Üye
Demek ki o servis bu servis fark etmiyor, hepsi de aynı yolun yolcusu. Artık Elektronik eşya alırken resmen ŞANS dilemek gerekiyor ...

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Fotoğrafları inanılmaz güzel çekiyor ya :)

Özellikle ışıkları falan inanılmaz hoş duruyor :)

İş için gitmiştim de etli ekmeği mi meşhurmuş onu yemiştik :)

• Beğen
Tepkiler: Teknolojiks

Teknolojiks

Üye
Telefon cebinde sıkışıp kapanıyor olabilir mi acaba diyeceğim ama çok düşük bir ihtimal.
Yada yine pek olasılık vermesem de bazı arkadaşların dediği gibi bulunduğun aşırı soğuk yada aşırı sıcak bir ortam varsa ondan etkileniyor olabilir mi acaba?
Çünkü seninki kadar sık kapanma şikayeti olan kimse olmadı bildiğim kadarıyla bugüne kadar.
Ya telefonda bir sıkıntı var ya da senin bulunduğun durumlarda/ortamlarda?

Bende bunu düşünüyorum ama ceket cebinde telefon sıkışmıyor. her hangi bi düğmeye basma söz konusu değil. masanın üzerine bıraktığımda da bi sonra ki bakışımda kapandığına da rastladım. bulunduğum durum diyeceğim, iş yerinde yaptı, evde yapıyor, dışarıda çay içerken yapıyor :) konumla bi sıkıntısı yok. Ve neden yaptığını çok merak ediyorum..
Ne önerirsiniz? Sıfır telefonu garantiye vermekten NEFRET EDİYORUM , üstelik pek kullanmamışken.

eRdaL.

eRdaL.

Üye

aynen öyle konya:)

- - - Eklendi - - -

Bende bunu düşünüyorum ama ceket cebinde telefon sıkışmıyor. her hangi bi düğmeye basma söz konusu değil. masanın üzerine bıraktığımda da bi sonra ki bakışımda kapandığına da rastladım. bulunduğum durum diyeceğim, iş yerinde yaptı, evde yapıyor, dışarıda çay içerken yapıyor :) konumla bi sıkıntısı yok. Ve neden yaptığını çok merak ediyorum..
Ne önerirsiniz? Sıfır telefonu garantiye vermekten NEFRET EDİYORUM , üstelik pek kullanmamışken.
sonucunda cihazı yenileye bilirsin belki ama süreçle uğraşmak kötü

Teknolojiks

Üye
ardı sıra yapmıyor birde 24 saat içinde 1 kere diyebilirim. öyle birşey işte sonuçta. ben kapatmadan telefon kapanıyor cebimde veya masanın üzerinde. basıyorum kilit ekranını göremeyince sinirleniyorum.. İlk bir iki yaptı dedim yenidir :D yanlış birşey yapmışımdır ekranı kilitlememişimdir belki vs.. ama yok bir haftada 5-6 kere yaptınca bide sizlere danışayım dedim..
Tek bu sorunla karşılaşan ben miyim yani. o kadar aradım telefonu beyazını tek bi yerde buldum oda sorunlu muydu :)

- - - Eklendi - - -

Cİhazı çok sevdim , hoşuma gitmeyen hiç bir yanı yok. Büyüklüğünü ağırlığını bile seviyorum.. İnanın böyle yapması bile beni telefondan soğutmadı. Normalde soğurdum böyle cihazdan. Cihaz mükemmel ama böyle yaptı mı fıtık ediyo adamı, iyi para verip sağlam bir cihaz alıyorsun , cepten çıkartıyorsun sim siyah ekran hiç tepki yok :S ne olduu?? diyosun. ve bunu gün aşırı yada 2 günde bir tekrarlayınca.....
Ne yapsam diye düsünüyorum.. sizler böyle bir sorun da yaşamadığınıza göre muhakkak cihazda sorun var.

remix55

Üye
tam 1saat 7 dakika önce şarzım bitti ve 920 yi şarza taktım ama halen telefon açılmadı. her seferinde en az 2 saat sonra açılıyor. sizde de aynı sorun var mı? yoksa bu telefondamı sorun var?

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Hayırlı olsun :)

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Öyle bir şey olduğunu hiç duymadım.Bence siz cihazı bir servise gösterin.

Normalde kullanıcılar bu telefonun kapalı şarj olmamasından yakınıyorlardı.Sizinki de açılmıyormuş.2 saat çok fazla bence.Neredeyse şarjı dolup öyle açılıyor

remix55

Üye
ses tuşları ile güç düğmesini basılı tutarak en sonunda açmayı başardım. ama 1 saat 15 dakika içinde sadece yüzde 9 şarj olmuş. bu şne biçim iş arkadaş ya. acil bi durum olsa yandık desene. telefonun herşeyi güzel sırf şu şarj olayı ve az gitmesi yüzünden satıcam.

cemxmox2

Üye
arkadaşlar whatsapp kullanıyorum fakat ekran goruntulerini yollayamıorm seçiorm resmi yollamadan başa dönüo sizdede bu sorunn varmı acaba?

keremunye

keremunye

Üye
beyler kutusundan yeni çıkmış daha 1 saat bile olmamış sarı lumia 620 var.almak isteyen arkadaşlar bana yazabilir.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
ardı sıra yapmıyor birde 24 saat içinde 1 kere diyebilirim. öyle birşey işte sonuçta. ben kapatmadan telefon kapanıyor cebimde veya masanın üzerinde. basıyorum kilit ekranını göremeyince sinirleniyorum.. İlk bir iki yaptı dedim yenidir :D yanlış birşey yapmışımdır ekranı kilitlememişimdir belki vs.. ama yok bir haftada 5-6 kere yaptınca bide sizlere danışayım dedim..
Tek bu sorunla karşılaşan ben miyim yani. o kadar aradım telefonu beyazını tek bi yerde buldum oda sorunlu muydu :)

Cİhazı çok sevdim , hoşuma gitmeyen hiç bir yanı yok. Büyüklüğünü ağırlığını bile seviyorum.. İnanın böyle yapması bile beni telefondan soğutmadı. Normalde soğurdum böyle cihazdan. Cihaz mükemmel ama böyle yaptı mı fıtık ediyo adamı, iyi para verip sağlam bir cihaz alıyorsun , cepten çıkartıyorsun sim siyah ekran hiç tepki yok :S ne olduu?? diyosun. ve bunu gün aşırı yada 2 günde bir tekrarlayınca.....
Ne yapsam diye düsünüyorum.. sizler böyle bir sorun da yaşamadığınıza göre muhakkak cihazda sorun var.

Cihazı sıfırlamayı denemediysen sıfırla. Yine aynı şeyleri yaparsa servise vermen şart.
Servise vermenin üzülecek bir yanı yok, gözden geçirilmesi güzel bir şey.
En kötü yanı beklemek, yani Lumia'sız kalmak :)

ses tuşları ile güç düğmesini basılı tutarak en sonunda açmayı başardım. ama 1 saat 15 dakika içinde sadece yüzde 9 şarj olmuş. bu şne biçim iş arkadaş ya. acil bi durum olsa yandık desene. telefonun herşeyi güzel sırf şu şarj olayı ve az gitmesi yüzünden satıcam.

Eğer bilgisayara takılı olarak USB'den şarj ediyorsan telefon biraz yavaş şarj olur.
USB şarjı normal priz şarjına göre her zaman daha yavaştır bunu unutmayın.

Eğer prizden şarj ettiğiniz halde bu kadar yavaş şarj oluyorsa muhtemelen şarj aletinizde veya bataryanızda bir sorun var demektir.

hllsvrn

hllsvrn

Üye
Aynı sorun bende de var. Bazen açıkken telefon kapanıyor. Açma kapama tuşu ile açılmıyor soft reset ile. Şarjı bitiyor priz veya usb'e takıyorum soft reset atmayınca açılmıyor.. Acaba indirdiğimiz uygulamalardan felan mı kaynaklanıyor.

serinaga

serinaga

Üye
arkadaşlar whatsapp kullanıyorum fakat ekran goruntulerini yollayamıorm seçiorm resmi yollamadan başa dönüo sizdede bu sorunn varmı acaba?

Birçok kez resim gönderdim, sorun yok ...

IVI-Elia

Üye
Bizin cihazlarda olan Güneş Işığımda Okunabilirlik ayarı ne yapıyor ne yaparak daha okunabilir yapıyor?Bir de kapalınortamda bu ayarın açık olmadı gerekir mi

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Bahattin'den yeni bir inceleme konusu geldi :)

Üst Alt