erolayer
Üye
Bunu yapan KVK denen sürüsü dimi! Benim telefonuda yeni aldım servisten , Allah tan turkcell platinium ilgilendi benimle de onlarla birebir muhatap olmadım. Sanki ürün değişimi yapsa kendi cebinden veriyor gerizekalılar! Aldığım günden beri bataryası sallanıyordu telefonun kapağı açtığımda düşüyordu bariz kasadaki batarya tırnakları fabrikasyon hatalıydı. Tırnakların altına kasayla arasına plastik bi parça koymuşlar şu an sorun yok ama telefona yazılım yükleyip bütün verilerimide silmişler. Ürün bir haftalıktı verdiğimde ve kesin ürün değişimi istedim onlar kendilerince bi çözüm ürettiler. Aynı sorunu yaşarsam o KVK da ki teknik personelin kafasında kırıcam telefonu artık. Parasıyla değil mi =)
Yok benim sıkıntı çektiğim servis TELESERVİCE.. Ama bu arada NOKIA ya da çok duyarsız hiçbir şekilde destek olmuyor. Servis ne derse o diyor...
- - - Eklendi - - -
820 kullanıyorum. dediğin şekilde bir sorunla karşılaşmadım henüz.
Yanlış bilgi vermiyim fakat bildiğim kadarı ile micro sim kart sorunu o dediğin. Bir sitede okumuştum. LUMIA kullanma klavuzunda 128 kb. sim kart kullanılması tavsiye edilir diyordu. Bu sorunu olan arakdaş sorununu yeni sim kart ile düzelttiğini söylemişti.