İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

braayn

braayn

Üye
bazı arkadaşlar lumia serisine ve Wp serisine şu sorun varbu sorun var die bir ton dert yanıyor yetmiyormuş gibi piyasada uzunsüredir olan android ve İos ile kıyaslıyor elinizi vicdanınıza koyup biraz adaletli eleştiri yapın 1 yılını bile doldurmamış bir ekosistem var karşınızda ve nokianın yeni bir serisi bırakın cihaz tam anlamıyla bir pişsin şekillensin dallansın budaklansın ondan sonra ne eleştiri yapıyorsanız yapın .Ben bu cihazda ve sistemde sorunların olacağını bile bile aldım ama dediğimiz gibi sabırlı olmamız lazım.

Forumun girin android ve ıos kısımlarına bakın onlarda bin türlü dert yanıyorlar en son IOS 6 ile gelen sorunlar bir ton....
Arz ederim.

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
çok sağol arkadaşım.bu arada telefonu kurcalarken farkettim en üstte bildirimlerin gözükdüğü noktada küçük bir kıl kaçmış gibi bi çizik var.sinek küçüktür ama mide bulandırır derler.tel istanbuldan geldi.türkcell anlaşmalı aldım.ben izmirdeyim.ne yapacağımı bilemedim.sanki 4-5 küçük pixel kayması gibi bişeyy var işte o da minik tüy gibi kalmış.sizce ne yapmalıyım.

piksel hatasi varsa hemen servise ver. Acaba nakliye sirasinda darbe almiş olabilir mi acaba

abcderhan

Üye
arkadaşlar nokia nin gelecek telefonlarına bakıyordum bir siteden,yine eski günlerine dönecek gibi. telefonlar iç açıcı
Örneğin; nokia google nexus(android) ngage lumia, lumia play (oyun telefonu) fullhd ekran ve 41 megapixel kamera...

narnia16

narnia16

Üye
nokia nın google nexus tarzı bi telefon çıkaracağını hiç düşünmüyorum.en zor günlerinde bile geçmedi android e bundan sonra hiç geçmez diye tahmin ediyorum

abcderhan

Üye
bu sitede öyle gösteriyor ama bilmem artık uyduruk mu yoksa ihtimal mi gerçek mi

keremunye

keremunye

Üye
beyler bu l620 de görüntülü konuşma yok mu ya

Zaman_yolcusU

Zaman_yolcusU

Üye
Sanmıyorum zaten isimlere bakarsan hep samsungun isimlere benziyor

braayn

braayn

Üye
biraz uydurmasyon geldi site bana ama

- - - Eklendi - - -

biraz uydurmasyon geldi site bana ama

remix55

Üye
yaw trabzonda 920 için adam akıllı bir ekran koruyucu ve slikon kılıf bulamadım. ekran koruyucular akranı tamamen kapatmıyor. tam koruma arıyorum
şu müzik sesi ile zilsesi ayrı ayrı ayarlanmıyor mu? geçen gün müziği kısmışım tel çalmış 8 kere görmedim.

drangela61

drangela61

Üye
yaw trabzonda 920 için adam akıllı bir ekran koruyucu ve slikon kılıf bulamadım. ekran koruyucular akranı tamamen kapatmıyor. tam koruma arıyorum
şu müzik sesi ile zilsesi ayrı ayrı ayarlanmıyor mu? geçen gün müziği kısmışım tel çalmış 8 kere görmedim.

maalesef şu an için ayrı ayrı değiller :(
ben Zonguldak'ta yaşıyorum zor da olsa büyük timlerde bulunabiliyor siz de Trabzon'daki büyük timlere veya varsa nokia shoplara bakın derim..
bu arada memlekete selamlar olsun ;)

• Beğen
Tepkiler: remix55
keremunye

keremunye

Üye
az önce nokia ile görüştüm donanımsal olarak var diyor biri bi daha aradığımda yok diyor öteki.skype üzerinden görüşme yapabilirsiniz sadece diyor.türkcelli aradım biz 3 g olan her telefonu destekliyoruz diyince bende balata sıyırdı:S
görüntülü görüşme benim için bi telefonda olmazsa olmaz niteliğinde.kaldı elimizde telefon

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Aleyküm Selam. :) Offf şimdi bekle ki yeni güncelleme gelsin. :S Dosya yöneticisi, Görüntülü görüşme, bildirim, sizleri bekliyorum :D.

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar L920 lerimiz için kalem yok mudur? One note daki gibi hızlı notlar alabilmek için güzel olurdu.

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Sonuçta konsept.Bir tasarımcının ürünü.

Tasarımcılar hayal güçleriyle bunları oluşturuyorlar.Nokia Samsung gibi isimlerle çalışan tasarımcılar zaten bu tür sergileme yapma haklarından mahrumlar.

Ancak şirket bilerek reklem olsun diye söyletebilir ya da (Çok düşük ihtimalle) tasarımcı gerçekten sızıntı yapabilir.Ama onu da gelip konsept modeller için oluşturulmuş sitede yapar mı bilinmez :)

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Piyasada satılan tablet vs gibi cihazlar için kullandığınız kalemleri kullanabilirsiniz.

Hatta süper sensitive sayesinde normal kalemi de kullanabilirsiniz ama ekran sağlığı için pek iyi olmayabilir :)

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Arkadaşlar o sitedekilerin hepsi tasarımcılar tarafından oluşturulmuş konseptler...
Yani gerçekte yoklar.
Hepsi de paint, photshop vb programlarda hayal edilen boyut ve özelliklerle hazırlanıp yoruma sunulan resimler.
Hatta aralarından bazılarını burada da paylaştık.

Yukarıda da belirttiğim gibi amaç sadece hayalgücünü yansıtmak ve insanların beğeni ve yorumlarına sunarak kaç kişinin hayalini böyle bir telefonun süslediğini görmek.

Hayalgücüne dayalı olduğu için konseptlerin aralığı çok geniş.
Yani gerçeğe çok yakın, yakın zamanda gerçek olabilecek tasarımlar mevcut olduğu gibi; şu anki koşul ve teknolojide mümkün olmayacak tasarımlar da mevcut. Mümkün olduğunca gerçekçi olanlar üzerinde kafa yormaya çalışalım.

Ayrıca Nokia ile Android sözcüklerin kısa vadede yanyana gelmesi mümkün görünmüyor.
Bildiğiniz gibi Elop açıklamasında; ekosistemler savaşında şu anki silahımız Windows Phone. Lumia ailesi ile şu an buna odaklandık ve pazar payı olarak kısa zamanda iyi bir yere gelmeyi hedefliyoruz demişti.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
az önce nokia ile görüştüm donanımsal olarak var diyor biri bi daha aradığımda yok diyor öteki.skype üzerinden görüşme yapabilirsiniz sadece diyor.türkcelli aradım biz 3 g olan her telefonu destekliyoruz diyince bende balata sıyırdı:S
görüntülü görüşme benim için bi telefonda olmazsa olmaz niteliğinde.kaldı elimizde telefon

Görüntülü görüşme donanım olarak var ancak şu aktif değil.
Önümüzdeki haftalarda aktif edilmesi bekleniyor.
Ancak net bir tarih verilmedi henüz.

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
m542tf

m542tf

Üye

turkcell i bilmiyorum ama vodafonun açacağını pek sanmam

Üst Alt