İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

Tacettinn

Tacettinn

Üye
Teşekkürler mutlu edici bir cevap
:rica:

- - - Eklendi - - -

kablosuz şarj ne kadar sürüyor
Telefonun üstünde kablosuz şarj cihazı vermedikleri için henüz kullanmadım. Ama kablosuz şarj ile daha iyi gidiyor diye duydum.

- - - Eklendi - - -

O şarj yine bir buçuk iki saatte doluyor saat 1 de pil doldu diyelim ama saat sabah 9a kadar şarjda bırakıyorsun bu iyi bir şey değil. Ömrünü kısaltma bataryanın.
:oke:
Doğru . Şarj dolduktan sonra şarjda durması zarar veriyor . Gece yarısı uyandığımda şarjdan alıyorum da . Uyanmadığımda da sabaha kadar kalıyor işte :)

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Son dediğinizi aşmanın bir yolu yok.Diğerleri için de arkadaşlarımız birazdan cevap vereceklerdir ;)

drangela61

drangela61

Üye
Bugün sayemde L920 kullananlar kervanına birini daha katıldı sırada iki kişi daha var ;)

ERsin YAvuz

ERsin YAvuz

Üye
Nokia kulanıcılar listesine isminin yanına telefonun renginide yazsak güzel olmaz mı ?? Admin yazmak istersen yani herkes kabul ederse benimki kırmızı renk....

serinaga

serinaga

Üye
Nokia kulanıcılar listesine isminin yanına telefonun renginide yazsak güzel olmaz mı ?? Admin yazmak istersen yani herkes kabul ederse benimki kırmızı renk....

Tabii ki neden olmasın ? Aslında kaç zamandır düşünüyorum ... O halde Telefon rengini senden başlangıç yaparak isteyen arkadaşlar da mesaj attıklarında Listede TELEFON RENGİ de belirtilecek ...

- - - Eklendi - - -

Hatta bir güzellik daha yaptım ARKADAŞLAR, Listede RENK düzenlemesi yaptığım arkadaşların ana sayfasını link ekliyorum, ziyaret edenler kolaylıkla erişebilsinler diye ...

erolayer

Üye
Telefonum bugün 3. kez serviste. Ve malesef hala sim kartımı takamadım ve kullanamadım. İşin esas komik olanı ne biliyormusunuz. daha önce belirttiğim gibi telefonumun arızası menü ışıklarının yanmamasıydı ve sensör arızası olduğunu servise söylemiştim.Telefon 2 kere servise gittiğinde servisin söylediği şu "söylediğiniz arıza tespit edilmedi versiyon yüklendi test başarılı şekilde sonuçlandı" dün servisin merkezine gittim telefonu aldım ve ışıkları yanmıyordu. telefonu test eden teknisyen arkadaş geldi bana 5 yaşındaki çocuklara söylenen açıklamalar yaptı. sonra kendisi de fark etti sensörün çalışmadığını. içeri gitti telefon açtı 1-2 yere. ve geri gelerek bankodaki görevli kıza şunu dedi. " Beyfendi için gene servis formu açın telefonun sensörü bozuk" dedi. Bende şöyle dedim "bu telefonun zaten tek sorunu buydu ve siz hayır yok deyip versiyon yükleyip gönderiyordunuz şimdi ben bastırınca evet arızalıymış dediniz. 23 ocaktan beri beni mağdur bıraktınız telefonsuz kaldım , yalancı duruma düştüm yani işmi şimdi bu dedim. Söylenen cevap şu " kusura bakmayın haklısınız beyfendi"
Şimdi telefonun tekrar değişimini istedim bakalım ne olacak...

Birde size bir sorum olacak bu konuda bilgim yok. Ordaki o teknisyene telefonun vidalarında oynama var tornavida izleri mevcut bu telefonun içi açılmış dedim. Telefonlar servise geldiğinde kullanım hatası varmı yokmu içine su kaçmışmı diye kontrol amaçlı açmak zorundayız dedi. Bu normal birşeymi yani hiç kullanılmamış telefonun içi açılırmı. Hadi açıldı ben tamir görüp görmediğini nasıl anlarım.

Saygılarımla

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
oyle sacma şey mi olurmuş. Ne demek acmak zorundayiz. Kullanici hatasi duşurmektir. Duştuyse de cihazin heryerinden anlaşilir. Cihaz acmak ne demekmiş. Neyse zaten sensor arizaliysa telefonu degiştirmek zorundalar.

serinaga

serinaga

Üye
Yahu ne saçmalıkmış bu ? Arkadaş bir zamanlar servis diye bildiğimiz yerler SPOT satıcıları aratmıyor :bilmm, hani bir SPOT satıcıdan telefon alırsın ve adam aynen şunu söyler " Abi kapıdan çıktın mı geri ALMAM, iyi bak " gibisinden söylenip içine kurt düşürürlerdi insanın, bir yandan da uygun fiyata telefonu alma isteğin ... Görüyorum ki taktik aynı, arkadaş daha SIM kartını takmamış, suyla temas şüphesinden telefonu açmışlar. Eğer suyla temas tesbit edilse idi telefon doğrudan garanti dışıydı, böyle bir tesbit yoksa ve açtıysan o zaman YENİSİNİ VERMEK zorundasın kardeşim :off:, bence tüketici hakları ne varsa UĞRAŞ derim arkadaş bu ne yaaa !

keremunye

keremunye

Üye
arkadaşlar ben de tamda şu an elimde l620 var.sizden ricam daha teli açmadım.ilk şarj ne kadar etmeliyim.bu şarj konusunu biliyorsunuz ipin ucu bi kaçdımı uğraş dur.acil cevap bekliyorum.

m542tf

m542tf

Üye
telefonun sarjı bitince sarja tak dolduktan sonra 6 saat kadar sarjda kalsın

keremunye

keremunye

Üye
açmadan direk şarja koymayayım mı yani?biçok yerde ilk önce 14-16 saat şarj edin diyor

narnia16

narnia16

Üye
içindeki şarjı bitirdikten sonra şarja takıp arkadaşın dediğini uygulaman gerekiyor

keremunye

keremunye

Üye
teşekkürler arkadaşlar.son olarak şimdi sim kartı taktığım için bu telefonu kullanmam gerekiyor.şarjdayken kullansam sıkıntı olurmu?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
teşekkürler arkadaşlar.son olarak şimdi sim kartı taktığım için bu telefonu kullanmam gerekiyor.şarjdayken kullansam sıkıntı olurmu?

sorun olmaz kullanabilirsin fakat oyun oynama internete girme gibi agir işlemler yapmamaya ozen gosterirsen iyi olur.

keremunye

keremunye

Üye
çok sağol arkadaşım.bu arada telefonu kurcalarken farkettim en üstte bildirimlerin gözükdüğü noktada küçük bir kıl kaçmış gibi bi çizik var.sinek küçüktür ama mide bulandırır derler.tel istanbuldan geldi.türkcell anlaşmalı aldım.ben izmirdeyim.ne yapacağımı bilemedim.sanki 4-5 küçük pixel kayması gibi bişeyy var işte o da minik tüy gibi kalmış.sizce ne yapmalıyım.

cptaincnr

cptaincnr

Üye
Bunu yapan KVK denen sürüsü dimi! Benim telefonuda yeni aldım servisten , Allah tan turkcell platinium ilgilendi benimle de onlarla birebir muhatap olmadım. Sanki ürün değişimi yapsa kendi cebinden veriyor gerizekalılar! Aldığım günden beri bataryası sallanıyordu telefonun kapağı açtığımda düşüyordu bariz kasadaki batarya tırnakları fabrikasyon hatalıydı. Tırnakların altına kasayla arasına plastik bi parça koymuşlar şu an sorun yok ama telefona yazılım yükleyip bütün verilerimide silmişler. Ürün bir haftalıktı verdiğimde ve kesin ürün değişimi istedim onlar kendilerince bi çözüm ürettiler. Aynı sorunu yaşarsam o KVK da ki teknik personelin kafasında kırıcam telefonu artık. Parasıyla değil mi =)

kazakcı

Üye
benide ekler misiniz arkadaşlar sarı lumia 620

Üst Alt