İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

serinaga

serinaga

Üye
920de ki konuşurken sesin karşıya az gitmesi gibi bir sorunu olan varmı 820 kullanan arkadaşlar ? :hmmm

Bu yönde ciddi bir sıkıntı yok, ilk başlarda çoğu arkadaşa hep soruyordum ve gayet net geldiğini söylemişlerdi, lakin bazen zayıf çektiği durumlarda alışkanlık gereği mikrofonu çok uzak tutunca karşı taraf anlamakta güçlü çektiğini birkaç defada olsa belirtti, zira bu uyarı üzerine telefonu neredeyse 75 derece açıyla tuttuğumu farkettim, yaklaştırınca sesin daha iyi geldiği onaylandı. Bu arada hep Lumia telefondan arıyorum ama Lumia bir telefondan hiç aranmadım, walla çok merak ettim şimdi ses nasıl diye :bilmm

Zaman_yolcusU

Zaman_yolcusU

Üye
İyi olur :) bizde bakarız ayrıca ekrandaki klavye ve üstteki tahmin t9 dan kat kat daha rahat

cemxmox2

Üye
arkadaşlar 10dk önce çalışan whatsap çalışmaz oldu tıklıyorm ekran siyah olup tekrar menuye donuo neden oluo acaba?
edit: silip tekrar kurdum çalışıyo şimdi inş tekrarlamaz.

MtaX

Üye
Yani var diyorsun abicim tabi bu chipsete göre bide senden rica etsem kaynak için link verebilir misin incelesem. Bu arada öz cevap yazmışsın taktir ettim :D

- - - Eklendi - - -

Birda telefonu en uygun fiyata nerden alabiliriz ona da bi el atın bakalım :)

drangela61

drangela61

Üye
Arkadaşlar L920nin yaşadığınız şehirde bulunabilirliği nedir yazar mısınız
Zonguldakta hiçbir dükkanda yokmuş yarın arkadaşa alacaktık halbuki:(

serinaga

serinaga

Üye
ARKADAŞLAR bir çok özelliğinden bahsettik, tartıştık ve çözüm aradık, lakin en önemli olan bir şeyden, sağlığımızı TEHDİT eden, telefonun SAR değerinden hiç bahsetmedik; Nokia sayfasından Lumia 820 kullanım kılavuzunda yazan değer aşağıdadır ...

Certification information (SAR)
The highest SAR value under the ICNIRP guidelines for use of the device at the ear is 0.79 W/kg. Use of device accessories may
result in different SAR values. SAR values may vary depending on national reporting and testing requirements and the network
band. Additional SAR information may be provided under product information at .
© 2013 Nokia. All rights reserved.

Yani Lumia 820 SAR değeri 0,79 W/Kg.

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar 10dk önce çalışan whatsap çalışmaz oldu tıklıyorm ekran siyah olup tekrar menuye donuo neden oluo acaba?
edit: silip tekrar kurdum çalışıyo şimdi inş tekrarlamaz.

:bilmm , ilginç, bende sürekli kullanırım Whatsapp'ı sorun olmadı şimdiye kadar ...

• Beğen
Tepkiler: qwerty41

FyZNrN

Üye
Mrh bu nokıa lumıa 920 intrntte hcbır videoyu acmıyr ne ypmk gerekiyor bilgsi olan varmı

Zaman_yolcusU

Zaman_yolcusU

Üye
ARKADAŞLAR bir çok özelliğinden bahsettik, tartıştık ve çözüm aradık, lakin en önemli olan bir şeyden, sağlığımızı TEHDİT eden, telefonun SAR değerinden hiç bahsetmedik; Nokia sayfasından Lumia 820 kullanım kılavuzunda yazan değer aşağıdadır ...

Certification information (SAR)
The highest SAR value under the ICNIRP guidelines for use of the device at the ear is 0.79 W/kg. Use of device accessories may
result in different SAR values. SAR values may vary depending on national reporting and testing requirements and the network
band. Additional SAR information may be provided under product information at .
© 2013 Nokia. All rights reserved.

Yani Lumia 820 SAR değeri 0,79 W/Kg.

- - - Eklendi - - -

:bilmm , ilginç, bende sürekli kullanırım Whatsapp'ı sorun olmadı şimdiye kadar ...

yalnız bu sar degeri nedir ve kaç olması iyi kaç olması kotudur?

- - - Eklendi - - -

evet t9 dan çok çok daha iyi . Ama tuşlr çok küçük gelıyor . Bi turlu hızlı yazamadım :)

ben baya alıştım gayet geniş bence daha oncede kullandıgınız teldeden deolabilir

drangela61

drangela61

Üye
Flash desteği olmadığı için maalesef açmaz html5 desteği olan sitelerde açabilir..

IVI-Elia

Üye
Mrh bu nokıa lumıa 920 intrntte hcbır videoyu acmıyr ne ypmk gerekiyor bilgsi olan varmı

Wp için Flash Player desteği yoktur ama unutmayın ki bu destek IOS ve Android 4.1 üzeri dahil artık hiçbir mobil sistemde yer almayacaktır.HTML destekli sitelerde izlersin.Ki artık birçok site HTML destekliyor.Youtube,vimeo,donanım haber,Facebook,twitter vs.vs fakat bazı film sitelerinde flahs desteği gerekiyordur ...

• Beğen
Tepkiler: drangela61
serinaga

serinaga

Üye
"Mobil cihazlar için Özel Soğurma Oranı veya SAR olarak bilinen ölçü birimini kullanır.
ICNIRP kurallarda belirtilen SAR sınırı, 10 gram doku üzerinde ortalama 2,0 watt / kilogram (W / kg) 'dir.
Bu SAR değerleri, ulusal raporlama ve test standartlarına ve şebeke bandına bağlı olarak değişiklik gösterebilir.
Mobil cihazlar Federal Haberleşme Komisyonu (ABD) ve Industry Canada tarafından belirlenen radyo dalgalarına maruz kalma gereksinimlerini karşılamak için tasarlanırlar. Bu gereksinimler çerçevesinde W / kg bir gram doku üzerinde ortalama 1,6 SAR üst sınır olarak referans alınır. Kulakta kullanım için ürün sertifikasyonu sırasında bu standart altında bildirilen en yüksek SAR değeri 1.37 W / kg ve vücutta düzgün taşındığında ise 0,71 W / kg 'dir."

Şimdi buradan şu sonuç çıkarılabilir, SAR değeri uluslararası haberleşme komisyonunun belirlediği 2,0 w/kg olsa bile sertifikasyonlar sırasında en üst limit 1,37 w/kg olarak belirleniyor. Benim bildiğim 0,3 w/kg gibi çok düşük SAR değerine sahip telefonlar var ama kanımca 0.9 w/kg yi geçmeyen değerler sağlığı tehdit etmez, üstünü bilmem :bilmm

m542tf

m542tf

Üye

vodafone ve lumia 620 farkı şebeke h+ olabilir

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
Zaman_yolcusU

Zaman_yolcusU

Üye
Gayet iyi o zaman:tşk:

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Hiç denemese miydim!!! :hmmm

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Portico güncellemesi almayan arkadaşlar, güncelleme kontrolü yapsınlar.

ERsin YAvuz

ERsin YAvuz

Üye

yeni nokia 920 gezinirken buldumm..

- - - Eklendi - - -

[video=youtube;kNZzDQCWmzg]http://www.youtube.com/watch?v=kNZzDQCWmzg[/video]

- - - Eklendi - - -

[video=youtube;P2WI0z2-djg]http://www.youtube.com/watch?v=P2WI0z2-djg[/video]

olabilir mi ??

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye