Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
burdaki video lumia 820 içn uygun mu..yani öle yapabilirmiyizz
Bence buna hiç gerek yok, telefon zaten kendi içinde güncellenebiliyor, başka kaynağa ne gerek var. İlgili yol için ; "Uygulamalar/Ayarlar/Telefon Güncellemesi" seçeneğine gir ve "Güncellemeleri Denetle" seçeneğini seç, varsa güncelleme yap, hepsi bu kadar ...
- - - Eklendi - - -
arkadaşlar lumia 820 telefonum var. kılavuzunda istediğiniz bir müziği zil sesi yapmak için teli bilgisayara bağlayın telefon hafızasındaki ringtones klasörüne müziklerinizi yükleyin ayarlar zil sesleri kısmında özel bölümünde müzikleriniz görülecek diyor aynen yapıyorum ama müzikleri göremiyorum yapabilen bir arkadaş lütfen anlatsın
- - - Eklendi - - -
arkadaşlar lumia 820 telefonum var. kılavuzunda istediğiniz bir müziği zil sesi yapmak için teli bilgisayara bağlayın telefon hafızasındaki ringtones klasörüne müziklerinizi yükleyin ayarlar zil sesleri kısmında özel bölümünde müzikleriniz görülecek diyor aynen yapıyorum ama müzikleri göremiyorum yapabilen bir arkadaş lütfen anlatsın
Konu başlarında paylaşılmıştı sanırım ama yine anlatayım, Zaten söylenilenleri yapmışsın ama gözden bir şey kaçırıyor olabilirsin ;
Müzik dosyalarını mp3, bilgisayar/windows gezgini vasıtası ile telefondaki ringtones klasörüne kopyala, daha sonra Ayarlar/Zil Sesleri+Uyarılar/Zil Sesi içerisinde en üstte özel başlığı altında görülmesi lazım, eğer hala göremiyorsan telefonu resetlemen gerekebilir ...