İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

mesutgaga

mesutgaga

Üye
iyiki bu telefonu aldım cokta mutluyum.arayüz renk tasarım herşey harika.

mesutgaga

mesutgaga

Üye
teşekkürler.androidden wp ye yectim.bu arayüz bi harika

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
yapamayacağım şey ne meselea ya da eksileri var mı bi hotmailindeki arkadaşları da mı telefon rehberine kaydediyor

microsoft hesabi kurulumu yapmadan telefonla markete girip uygulama yukleyemezsin. Kurulum yaptigin live id hesabinin kişileri rehbere eklenir.

ERsin YAvuz

ERsin YAvuz

Üye

burdaki video lumia 820 içn uygun mu..yani öle yapabilirmiyizz

sLeepLe

sLeepLe

Üye
Yakında siyah lumia 920 ile aranızda olucam :) çok az bir zaman kaldı heyecanla bekliyorum :)

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
wp8 için yok, mac ile telefon arasında sekronizasyon için linkteki uygulamayı kullanabilirsin.

Güncelleme için
bir göz gezdir.

TheRock72

Üye
arkadaşlar lumia 820 telefonum var. kılavuzunda istediğiniz bir müziği zil sesi yapmak için teli bilgisayara bağlayın telefon hafızasındaki ringtones klasörüne müziklerinizi yükleyin ayarlar zil sesleri kısmında özel bölümünde müzikleriniz görülecek diyor aynen yapıyorum ama müzikleri göremiyorum yapabilen bir arkadaş lütfen anlatsın

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar lumia 820 telefonum var. kılavuzunda istediğiniz bir müziği zil sesi yapmak için teli bilgisayara bağlayın telefon hafızasındaki ringtones klasörüne müziklerinizi yükleyin ayarlar zil sesleri kısmında özel bölümünde müzikleriniz görülecek diyor aynen yapıyorum ama müzikleri göremiyorum yapabilen bir arkadaş lütfen anlatsın

ıscantherIrun

Üye
Arkadaslar bende almayi dusunuyorum nasil bir telefon? Simdi htc explorer kullaniyorum. Bosta ne kadar ram kaliyor? Sizi tatmin ediyor mu?

gkcll

gkcll

Üye
gercektende cok güzel telefon.arayüz androidinken daha şık geldi bana.androidin neresi sevilir beee

mesutgaga
kafama bişey takıldı 820,920,620 bölümlerinin hepsi ne beni ekle yazmış sın aynı mesajları yazıyorsun
kafamı buluyorsun ciddi mi

mesutgaga

mesutgaga

Üye
koleksiyon merakım var da :D hepsinden var evde.yani tüm aile lumiacıyız.ondan hepsine üyeyim :D

serinaga

serinaga

Üye

Bence buna hiç gerek yok, telefon zaten kendi içinde güncellenebiliyor, başka kaynağa ne gerek var. İlgili yol için ; "Uygulamalar/Ayarlar/Telefon Güncellemesi" seçeneğine gir ve "Güncellemeleri Denetle" seçeneğini seç, varsa güncelleme yap, hepsi bu kadar ...

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

Konu başlarında paylaşılmıştı sanırım ama yine anlatayım, Zaten söylenilenleri yapmışsın ama gözden bir şey kaçırıyor olabilirsin ;
Müzik dosyalarını mp3, bilgisayar/windows gezgini vasıtası ile telefondaki ringtones klasörüne kopyala, daha sonra Ayarlar/Zil Sesleri+Uyarılar/Zil Sesi içerisinde en üstte özel başlığı altında görülmesi lazım, eğer hala göremiyorsan telefonu resetlemen gerekebilir ...

stradale

Üye
Arkadaslar bende almayi dusunuyorum nasil bir telefon? Simdi htc explorer kullaniyorum. Bosta ne kadar ram kaliyor? Sizi tatmin ediyor mu?

Boşta kalan ram gözükmüyor (gösteren program varsa ben henüz bilmiyorum) ama telefonu etkileyecek bir kasma donma kesinlikle olmuyor ki explorer dan çok çok iyi bir telefon, bundan sonra wp platformunda devam edeceksen şüphen olmasın seni yarı yolda bırakmaz

halil_2550

halil_2550

Üye
gkcll

gkcll

Üye

windows phone nin ram la pek işi olmaz ve bunun üzerine 1gb ram var sana tahminen 900 MB ram kalır çekinmeden alabilir sin ;)

Üst Alt