İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

alparslan46

Üye
bu kişiyi listeden silin arkadaşlar
alacaklar ise dikkate almayın bu kişinin söyelediklet küçük şeyler ve büyük apollo güncelleme si ile düzelecek ve extra özellikler gelecek ;)
söylediklerini not ettim o dediklerin büyük apollo güncellemesinde gelmeyipte sızlanmalara başlarsan o zaman hatırlatacağım

n000k

n000k

Üye

Hiçbir şey silinmiyormuş. Şarj da pek etkilenmiyormuş.
ever oylede ben time garantiye alayim isi abi :) o yuzden aksama yukleyecegim.wifi baglantisi uzerinden yap diye uyardi birde.akksama yukleyince ss de paylasirim :) ..yukleyenlerin ss lerini gorelim hemen =)
<- Lumia 920 aşkım ->

erolayer

Üye
1-başlat ekranı ve uygulama listesinde yatay görünüşe geçmez.
2-tüm sosyal ağlar için hesap oluşturup kendi kişi kartından takip edebilirsin veya mağazadan microsoftun uygulamalarını indirebilirsin.
3-tarayıcıdan ayarlara girip ileri düzey ayarları seç ve varsayılan arama saglayıcısını değiştir.

İlgine teşekkür ederim...

Fakat başlat menüsü ve uygulamada olmadığını biliyorum. Androidli telefonumda öyleydi.Fakat internete girdim googledan rastgele bir resim açtım. resim büyüktü ekranı yan çevirdim dönmedi. Facebook ta da aynısı oldu bir türlü döndüremedim. Sonra bu siteye yazı yazarken uygulamalar sayfasında ekran kendi kendine yan döndü ve düzeltemedim yandaki düğmeden aç kapa yaptım düzeldi. Valla ne biliyim çok kafam karıştı malesef....Tekrar ilgine teşekkür ederim sağolasın

PureFood

PureFood

Üye
Bende ilk defa güncelleme var dedi şarjım çok azdı iptal ettim dolsun hemen yükleyeceğim acaba ne güncellemesi gelmiş.:hmmm

n000k

n000k

Üye
Bende ilk defa güncelleme var dedi şarjım çok azdı iptal ettim dolsun hemen yükleyeceğim acaba ne güncellemesi gelmiş.:hmmm
portico guncellemesi olmasi gerek.bende aksama yukleyecegim..
<- Lumia 920 aşkım ->

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Bende neden yok???

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

metrix355

metrix355

Üye
Bence bir sorun var dostum.senin gibi kullanıyorum teli bende rahat 2 gün görüyor.sarja takmasam belki tel sabahı bile cıkarir..

banada öyle geliyor şuan 5.şarjdayım toparlıyor gibi kendisini

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Metrix bende 5. Şarzdayım benimkide toparlanıyor :) yavaş yavaş

PureFood

PureFood

Üye
Güncellemeyi şu anda uyguluyorum kalbim çıkıcak heyecan yaptım. Telefonunuzu 10 dk kullanamayacaksınız falan dedi.

derp856

derp856

Üye
beyler benide ekleyin listeye lütfen sarı lumia ile :)

PureFood

PureFood

Üye
Çarklar dönüyor.. yaklaşık 5 dk oldu. İnşallah takılma vs vs olmaz :agla2:

cs_oyuncu1

Üye
Bende almayı düşünüyorum.Güzel cihaza benziyor.Kullananlardan yorum alabilir miyim?

charmingraul

charmingraul

Üye
Arkadaşlar telefonumu az önce güncelle dedim bir güncelleme buldu şu an güncelleme indiriliyor yazıyor ama 20 dakikadır hala %0'da hiçbir ilerleme yok sizce bu normal midir ?

PureFood

PureFood

Üye
Portico tamam arkadaşlar... Yedekleme aldım ama hiçbirşey silinmedi. Sorunsuz atlattık beraber beyaz meleğimle. :)

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Hayırlı olsun abi :)

m_kan

m_kan

Üye
sim kart mı takılıo micro sim mi

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Ya bende neden telefon güncel diyor nasıl yapacağım yardım edin lütfen? Güncelleyip guncellemediğini yabıl anlarım?

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Ya bende neden telefon güncel diyor nasıl yapacağım yardım edin lütfen? Güncelleyip guncellemediğini yabıl anlarım?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

ayarlar hakkında bölümünden "daha fazla bilgi"ye tıkla yazılım sürümünü kontrol et.

Üst Alt