İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Evet gelmiş sanirsam :D güncellemeyi kontrol ettim.guncelleme var.ama ben yarın yapıcam kismetse.sarjim yarım vede yedek almadım.Allahım sonunda geldi portico yasasin.kontrol edin arkadaşlar,başka gelen varmı??
Hiçbir şey silinmiyormuş. Şarj da pek etkilenmiyormuş.

Zaman_yolcusU

Zaman_yolcusU

Üye
merhabalar.ben de aranıza katılacağım 1 haftaya kısmetse. sayfaların son yarısını okudum hemen hemen ve bazı konularda merakımı giderdim. ancak birkaç şeyi öğrenmeye çalışıyorum.birincisi şarj konusu.şarjpedin üzerinde şarj eden birinin yazısını okudum.sarjpedinden dolayı daha sağlıklı, uzun giden bir şarj söz konusumu.eğer öyleyse cihazı alırken yanında onları da almak mantıklı olacaktır. diğer sorum ise; geçe çekimlerinde foto+video ekran performansı nasıl.şuanki telefonumda gece az ışıklı ortamlarda video çekimi neredeyse yok. galaxy s2 yada s3 lerde çok net çekim yapılabiliyordu. lumia 820 için bu konuda bilgisi olan varmı.

hızlıca 20 sn lik bi video ve resim çektim upload ediyorum birazden eklerim merak eden arkadaşlar baksın

- - - Eklendi - - -

video=
buda resim

- - - Eklendi - - -

şarz konusundada butun gun wifi açık wp de yeni oldugum için sürekli magazada geziyorum kardeşim alıp oyun oynıyor ben oyuna giriyorum ve butun gun facede biriyle konusyorum şarzı sabah 9 da çektim su an tam 12 ve halen %36 şarz var

serinaga

serinaga

Üye
Bugün ilk defa Lumia 820'mi arabadan çeketimi alırken, iç cebinden yaklaşık 1 metre yükseklikten fırlayıp çakıllı beton yüzeye düştü, eyvah dedim bu defa kesin bir hasar aldı deyip, içim cız ederek aldım yerden. Ekranda herhangi bir çizilme yok, kapakta bir köşede çok küçük bir şey var, oda çok ayrıntılı incelenirse fark edilir ... Haaa bu arada kendi orijinal beyaz kapağı kutusunda duruyor. Böylece dayanıklılığı bizzat test etmiş oldum ...

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Mandalinalar fena değil :) Kenarda da börek kalmış abi onları da sana zahmet bi upload etsen :kıskıs:

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Ben bayılıyorum o acılı ekmeğe.Eskişehir'in yemekler pek tırt geliyor Adana'dakilerden sonra :)

Acıkmışım galiba :kıskıs: Bide şalgam yaptıysanız var ya
:dondum:

nofear3458

nofear3458

Üye
bendede gelmiş hayırlı olsun.bende bugün flaş atıyimmi diye düşünüyordum.belirteyim cihaz türkcell rom'lu.

- - - Eklendi - - -

güncelleyen varmı.bende indiriliyor diyor ama ilerleme yok.

Zaman_yolcusU

Zaman_yolcusU

Üye
adanadan gelengeler vardı dun getirdiler :) adanaya gidersen doktorum diye bi yer var 1 numara ordadır :) haberin olsun seneye eskişehire gelebilirim (üniversite kazanırsam) getiririz :)

ardacumhur

ardacumhur

Üye
İnşallah bakalım :) Çok konu dışına kaçacak bu sohbet o yüzden ben sustum :sarıl:

• Beğen
Tepkiler: Zaman_yolcusU

technosister

Üye
bendede gelmiş hayırlı olsun.bende bugün flaş atıyimmi diye düşünüyordum.belirteyim cihaz türkcell rom'lu.

- - - Eklendi - - -

güncelleyen varmı.bende indiriliyor diyor ama ilerleme yok.

güncelledim,toplamda 20 dk sürüyor, yedeklemeyi kendi yapıyor, o yüzden kurulma sonrası bilgileri yükleme de zaman alıyor

Zaman_yolcusU

Zaman_yolcusU

Üye
tmm sustum bende

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
arkadaşlar guncelleme gelenler ekran goruntulerini alip paylaşirsa daha iyi olur.

nofear3458

nofear3458

Üye
benimkinde hiçbir ilerleme yok telefonu kapatıp açtım ama güncellemeye girdiğimde sanki telefon kapanmamış gibi aynı kaldığı ekran geliyor.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Ben flaşlayarak önceden yüklediğim için bu mutluluğa ortak olamıyorum :(.
Ama yeni yükleyecek olanların gözü aydın :oke:

nacibaspinar

Üye
Nasıl yani kendi telefonundan çektiklerini izleyemiyor musun ? Hafıza kartı takılı mı? Kendi player'ından mı çalıştırıyorsun ?

telefonda hafıza kartı takılı çektiğim videoyu açmak için tıkladığımda hata veriyor ve videoyu açmıyor her hangi bir player yüklemedim telefonda ne varsa onda açıyorum lütfen yardım edin

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
benimkinde hiçbir ilerleme yok telefonu kapatıp açtım ama güncellemeye girdiğimde sanki telefon kapanmamış gibi aynı kaldığı ekran geliyor.

ota guncellemeler alişilagelmiş guncellemelerden farklidir. İlk once guncelleme dosyalari indirilir ve sonra onaylarsaniz guncelleme kurulur. Bir nevi uygulama indirip kurmak gibi. Net hiziniz duşukse biraz uzun surer indirme.

nofear3458

nofear3458

Üye

ota guncellemeler alişilagelmiş guncellemelerden farklidir. İlk once guncelleme dosyalari indirilir ve sonra onaylarsaniz guncelleme kurulur. Bir nevi uygulama indirip kurmak gibi. Net hiziniz duşukse biraz uzun surer indirme.

hallettim abi şu anda indirmeyi bitirmek üzere.şunuda öğrendim güç tasarrufu açıkken güncellemeyi indirmiyormuş:d:

serinaga

serinaga

Üye
telefonda hafıza kartı takılı çektiğim videoyu açmak için tıkladığımda hata veriyor ve videoyu açmıyor her hangi bir player yüklemedim telefonda ne varsa onda açıyorum lütfen yardım edin

Hafıza kartını çıkartıp, öyle bir deneme yapın, sorun halen devam ediyor ise, telefonu fabrika ayarlarına döndürmeyi deneyin, sorun halen devam ediyor ise servis yolu görünüyor ...

- - - Eklendi - - -

hızlıca 20 sn lik bi video ve resim çektim upload ediyorum birazden eklerim merak eden arkadaşlar baksın

- - - Eklendi - - -

video=
buda resim

- - - Eklendi - - -

şarz konusundada butun gun wifi açık wp de yeni oldugum için sürekli magazada geziyorum kardeşim alıp oyun oynıyor ben oyuna giriyorum ve butun gun facede biriyle konusyorum şarzı sabah 9 da çektim su an tam 12 ve halen %36 şarz var

Paylaşım için teşekkürler, meyveler harika görünüyor ...

Zaman_yolcusU

Zaman_yolcusU

Üye
Hafıza kartını çıkartıp, öyle bir deneme yapın, sorun halen devam ediyor ise, telefonu fabrika ayarlarına döndürmeyi deneyin, sorun halen devam ediyor ise servis yolu görünüyor ...

- - - Eklendi - - -

Paylaşım için teşekkürler, meyveler harika görünüyor ...

kamera ile ilgili soruları olan arkadaşlar için iyi olur dedim bide bende videoyu ilk kez denedim baya iyiymiş :)
:

ky_nukro

Üye

kasma neydi ya biri hatırlatabilir mi:D ben wp kullanmaya başladıgımdan beri unuttum öyle şeyleri. Şarjı konusunda bir ekran görüntüsü atayım;

bu nasıl bir kullanımda oldu onu da açıklıyayım. 2mail senkronizasyonu,Facebook mesajlaşma,20-25 dakika kadar telefon görüşmesi,20 kadar resim çekme.

bu telefonu istiyordum zaten kesinlikle alicam renk olarak mavi ve siyah arasinda kaldim sarj olayi baya iyi yakinda bende aranizdayim

Üst Alt