İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

ERsin YAvuz

ERsin YAvuz

Üye
[h=1]Wp8 Cihazı Xp Yüklü Pcye Bağlama nasl yapacz bilen yok xp kullanıyorum ama donanım yüklenemedi diyo bilgisayarıma bir sey gelmio[/h]

karaelci

karaelci

Üye
Merhaba arkadaşlar, ben de doğum günü hediyesi olarak eşime kırmızı bir L920 aldım. Telefon henüz gelmedi, yarın gelecek inşallah.
Birkaç aya kadar ben de beyazını almayı düşünüyorum. Herkese iyi forumlar :oke:

PureFood

PureFood

Üye
Wp8 Cihazı Xp Yüklü Pcye Bağlama nasl yapacz bilen yok xp kullanıyorum ama donanım yüklenemedi diyo bilgisayarıma bir sey gelmio

Yukarıda cevabını verdim arkadaşım aynı soruyu ikinci kez soruyorsun.

''Nokia suite'den görmez.
Bilgisayar > C,D, DVD sürücülerinin yanında Windows Phone olacak telefonu USB ile bağladığınızda. Oradan işlem yapacaksın.''

ERsin YAvuz

ERsin YAvuz

Üye

Yukarıda cevabını verdim arkadaşım aynı soruyu ikinci kez soruyorsun.

''Nokia suite'den görmez.
Bilgisayar > C,D, DVD sürücülerinin yanında Windows Phone olacak telefonu USB ile bağladığınızda. Oradan işlem yapacaksın.''

işte sorun orda oraya öyle bir şey gelmio onu anlatmaya çalışıyorum..

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
işte sorun orda oraya öyle bir şey gelmio onu anlatmaya çalışıyorum..
:hmmm sürücülerin yüklenmemesi normalde pc'nin telefonu görmemesi normal değil. Bir de pc arka portları dene istersen

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Merhaba arkadaşlar, ben de doğum günü hediyesi olarak eşime kırmızı bir L920 aldım. Telefon henüz gelmedi, yarın gelecek inşallah.
Birkaç aya kadar ben de beyazını almayı düşünüyorum. Herkese iyi forumlar :oke:
Teşekkürler sana da hayırlı olsun güle güle kullan.

ERsin YAvuz

ERsin YAvuz

Üye
nokia facebook sayfasına yorum yatım birisi dedi ki

(xp wp8 i görmes vista sp3 ve üst sistemler lazım)

ne kadar doğru

Zaman_yolcusU

Zaman_yolcusU

Üye
bugun bi turkcell bayiye girip 820 ve 920 yi inceledim kamerada oyle çok buyuk bi fark yok sanırım bu fark resmi pc gibi daha buyuk bi ekrana tasıyınca belli oluyor ve ekran 820 de daha canlı duruodu clearblackten dolayı o da sanırım telefon gayet hosuna gitti dokunmatigi hızı faalan en yakın zamanda almayı dusunyorum

• Beğen
Tepkiler: serinaga
maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
arkadaşlar merhaba. bugün bende beyaz bir lumia 820 aldım.

bir süre 920 ile 820 arasında kararsız kaldım. aralarında kararsız kalmamın nedeni iki telefonun da biririnden üstün özellikleri olmasıydı. 920 tabiki daha üstün özellikere sahip, 820'nin 920'ye üstünlüğü ne olabilirki diye düşünebilirsiniz. 920 yüksek hassas bir ekrana sahip. eldivenle kullanabiliyorsunuz. 820 de eldiven ile kullanılabiliyor ancak 920'ye göre daha az hassas. aralarında ekran kalitesi var. 920 daha güzel bir ekran görüntüsüne sahip. 920 gece fotoğraf çekimlerinde piyasadaki bütün telefonlardan daha başarılı. ama benim gözümde 920'yi üstün yapan özelliği video çekimlerindeki titreşim önleme özelliği idi. bu linkten ne demek istediğimi görebilirsiniz.

ben bu videoyu izleyince 920'ye mest olmuştum. ancak ne varki 820 ve 920'yi elime alıp incelediğimde 920 bana çok büyük ve kaba geldi. tek elle kullanımı oldukça zor. 820 bu yönden çok daha başarılı bir telefon olmuş. aralarında 400 lira bir fark var ve saydığım bu özelliklerinden dolayı 920 için bu fark ödenebilir. ama ben 820'nin kasasını ve kullanışlılığını daha çok beğendim ve 820 aldım. umarım doğru bir tercih yapmışımdır.

windows phone sistemi şuan tam oturmuş bir sistem değil. ama güncellemelerle daha da zenginleşip oturacaktır. market konusuna çok takılmıyorum çünkü onunda zamanla gelişeceğine eminim.

yalnız şunu belirtmek isterim. telefonu aldım eve geldim ve telefonun içinde sallantı olduğunu farkettim. sallayınca içinden bariz bir ses geliyor. geri götürdüm. bu telefonların kronik sorunuymuş bu. batarya sallanıyor ve ses yapıyor. kapağı açtık baktık gerçektende batarya yuvasında boşluk var ve telefonu sallayınca batarya sallanıyor. araya kağıt sıkıştırmak gerekiyormuş :) nokia telefonu satarken kutuya bir tane de sıkıştırma kağıdı koymalı bence :) neyse yeni alacaklar bence telefonu alırken sallayıp baksınlar derim. gerçi hoş ödemeyi yapmayınca kutuyu açmıyorlar. kutunun üzerinde de bir bant var "ambalajı açılan ürün geri iade edilmez" yazıyor. kutudan ne çıkarsa o an kabul etmiş oluyorsunuz. bence ticaret kurallarına aykırı bişey bu. sallantı beni çok rahatsız ederse kağıt sıkıştırıcam artık.

ben nokia geri dönüyor diyebilirim. ancak bu plastik kasalar insanların gözünde pek iyi bir imaj bırakmayabilir. sağlam olabilir ancak estetikten biraz uzak. telefonun kendine özgü bir güzelliği var ama metal yada metal-plastik karışımı kasalar daha iyi olacaktır.

• Beğen
Tepkiler: serinaga
serinaga

serinaga

Üye
evet denedim ama olmuo

Kullandığınız işletim sistemi ne ? Güncellemeleri yapıyor musunuz? Muhtemelen bağlanmaya çalıştığın ortamla alakalı olabilir, başka bir PC yada Notebook ile dene, halen sorun devam ediyor ise servis yolu görünüyor ...

NURGENÇ

Üye
arkadaşlar merhaba e kitap inderemiyormuyuz lumia 820 de :(

kilic450

Üye
telefonu çok alasım varda 920 yle 820 arasında kaldım

gecenin köründe fotoğraf çekicem diyosan 920 al 400 lira daha ödeyip. Ben 820 alıcam donanım.aynı fotoğraf çekmesem de olur işim internetle benim :)

serinaga

serinaga

Üye
arkadaşlar merhaba. bugün bende beyaz bir lumia 820 aldım.

bir süre 920 ile 820 arasında kararsız kaldım. aralarında kararsız kalmamın nedeni iki telefonun da biririnden üstün özellikleri olmasıydı. 920 tabiki daha üstün özellikere sahip, 820'nin 920'ye üstünlüğü ne olabilirki diye düşünebilirsiniz. 920 yüksek hassas bir ekrana sahip. eldivenle kullanabiliyorsunuz. 820 de eldiven ile kullanılabiliyor ancak 920'ye göre daha az hassas. aralarında ekran kalitesi var. 920 daha güzel bir ekran görüntüsüne sahip. 920 gece fotoğraf çekimlerinde piyasadaki bütün telefonlardan daha başarılı. ama benim gözümde 920'yi üstün yapan özelliği video çekimlerindeki titreşim önleme özelliği idi. bu linkten ne demek istediğimi görebilirsiniz.

ben bu videoyu izleyince 920'ye mest olmuştum. ancak ne varki 820 ve 920'yi elime alıp incelediğimde 920 bana çok büyük ve kaba geldi. tek elle kullanımı oldukça zor. 820 bu yönden çok daha başarılı bir telefon olmuş. aralarında 400 lira bir fark var ve saydığım bu özelliklerinden dolayı 920 için bu fark ödenebilir. ama ben 820'nin kasasını ve kullanışlılığını daha çok beğendim ve 820 aldım. umarım doğru bir tercih yapmışımdır.

windows phone sistemi şuan tam oturmuş bir sistem değil. ama güncellemelerle daha da zenginleşip oturacaktır. market konusuna çok takılmıyorum çünkü onunda zamanla gelişeceğine eminim.

yalnız şunu belirtmek isterim. telefonu aldım eve geldim ve telefonun içinde sallantı olduğunu farkettim. sallayınca içinden bariz bir ses geliyor. geri götürdüm. bu telefonların kronik sorunuymuş bu. batarya sallanıyor ve ses yapıyor. kapağı açtık baktık gerçektende batarya yuvasında boşluk var ve telefonu sallayınca batarya sallanıyor. araya kağıt sıkıştırmak gerekiyormuş :) nokia telefonu satarken kutuya bir tane de sıkıştırma kağıdı koymalı bence :) neyse yeni alacaklar bence telefonu alırken sallayıp baksınlar derim. gerçi hoş ödemeyi yapmayınca kutuyu açmıyorlar. kutunun üzerinde de bir bant var "ambalajı açılan ürün geri iade edilmez" yazıyor. kutudan ne çıkarsa o an kabul etmiş oluyorsunuz. bence ticaret kurallarına aykırı bişey bu. sallantı beni çok rahatsız ederse kağıt sıkıştırıcam artık.

ben nokia geri dönüyor diyebilirim. ancak bu plastik kasalar insanların gözünde pek iyi bir imaj bırakmayabilir. sağlam olabilir ancak estetikten biraz uzak. telefonun kendine özgü bir güzelliği var ama metal yada metal-plastik karışımı kasalar daha iyi olacaktır.

Öncelikle hayırlı olsun, seni de Listeye ekledim. Ben aldığımda beyaz kapak vardı ve hiç tıkırtı gelmedi, belkide yeni diye gözüm gibi koruyup sallamamış olabilirim, hatırlamıyorum. Bir hafta sonra siyah kablosuz şarj kapağını taktım. Pil hiçte boşluk bırakmıyor, tıkırtı yok, hatta sallayıp silkeliyorum şuan ve No Problem. Tahminimce plastik malzemeden yapılan kapaklarda azda olsa esneme oluyor ve kimi telefonlarda milimetrik bile olsa boşluk bırakınca pil tıkırtı yapıyor. İlerleyen zamanda tekrar ilk aldığı beyaz kapağı taktım, gerçekten az da olsa arkada sanki hafif bir boşluk var hissi verdi, esneme yapıyor. Nedeni ise kablosuz şarj aksesuarı olan kapaklarda boşluk kalmıyor, bu özelliği taşımayan kapaklar boşluk bırakabiliyor, işte böyle durumda kağıt sıkıştırmak gerekebiliyor.

• Beğen
Tepkiler: maydinmaydin
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Vatan dan kaçırılmıyıcak Lumia 820 indirimi :ehe

dookie85

dookie85

Üye
titreşimle zil sesi aynı anda olmuyor. mesaj gelme titreşimini hele hiç hissetmiyorum desem yeridir. :(

- - - Eklendi - - -

o kadar okudum herşeyini biliyorum sanmıştım yine bilmediğim bişey çıktı. of.

- - - Eklendi - - -

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
ben hiç böyle bir sıkıntı yaşamadım titreşimi gayet iyi

Üst Alt