bende bugün aradım nokia destek hattını telefonunuz destekliyor dedi ama operatörle anlaşması lazım dedi çünkü telefonunuz 3G yi destekliyor dedi.
Lumia 820 bırakın 3G'yi, 4G'yi bile destekliyor, ön kamera mevcut, donanımsal olarak hiç bir eksiği yok görüntülü görüşme için, lakin operatörler henüz desteklemiyor, ileride olur diye ümit ediyorum ...
- - - Eklendi - - -
Telefonun şarjı dayanmıyo neler yapabilirim
Hazır konuyu açmışken şöyle bir gözlem yaptım, paylaşayım ;
Kendi şarj adaptörü ile şarj hızlı bir şekilde ve kısa bir sürede gerçekleşiyor. Doğal olarak akşam yatmadan önce şarja bırakıp, sabah şarjdan alıyorum. Şarj edilme süresi en çok 2, bilemedin 3 saat sonra bitiyor ve otomatik olarak kesiliyor her ne kadar adaptör takılı olsa bile. Haliylen gece 2 bilemedin 3 gibi şarj bitmiş ve pilden harcamaya başlıyor Lumia 820 ... Ertesi akşamı neredeyse zar-zor kurtarıyor normal kullanımda, zira çok kullanımda mutlaka öğleden sonra ara takviye şarj gerekiyor.
Gelelim Kablosuz şarj sistemi performansına; yine akşam yatmadan önce bu defa kablosuz şarj paletinin üzerine bırakıyorum Lumia 820'yi. Normal adaptör şarjına göre biraz daha uzun sürüyor şarj süresi, tahminimce 4-5 saati buluyor. Şarj süresi uzun sürünce şarj sabah 4-5 gibi bitiyor ve pil bu saatlerde kullanılmaya başlıyor ve şarj kapatılıyor. Şimdi kullanıma gelince, gün boyunca tel en az 2-3 saat elimden düşmüyor, 3G ve GPS sürekli açık, bluetooth kulaklık kullanırım sabah 09:00'dan akşam 18:30'a kadar bluetooth sürekli açıktır, günlük ortalama 1 saat konuşma yaparım, yine ortalama 15-20 Dakika SKYPE üzerinden yurt dışı ile konuşurum, Office + Skydrive kullanırım günlük ortalama 30 Dk. veee Lumia 820 akşam olduğunda pil yarıya geliyor

, akşam ise 1-2 saat Lumia 820'den MaxiCEP takılırım, e-postalar, güncellemeler, uygulamalar karıştırırım, artık yatma vakti gelmiştir, ehhh artık şarjda bitmek üzeredir veeee Kablosuz şarj paletinin üzerine bırakır yatarım

...