İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

hllsvrn

hllsvrn

Üye
Bağlanmak istediğiniz kullanıcı ile bluetooth üzerinden eşleşme yapıyorsunuz.Yani bağlantınızı kurmuş oluyorsunuz.

Sonra göndermek istediğiniz içeriğin üzerine basılı tutuyorsunuz.Karşınıza seçenekler çıkıyor."Paylaş" diyorsunuz ve size nasıl paylaşacağınızı soruyor.Bluetooth ile olan seçeneği seçiyorsunuz ve göndermeye başlıyor :)

Dediğiniz şeyi daha öncede denedim, üzerine uzun dokunduğumda sadece sil seçeneği var, aşağı sağ tarafdan ... 'lardan seçenelerden yani paylaş dediğimde sırası ile yazıyorum

Sosyal
E posta
SMS

Bunlardan ibaret bluetooth seçeniğini göremedim.

Ve ayrıca şu anda evde nokia bir cihaz bluetooth ile eşleştiriyorum BT'yi açıyorum bağlı diyor 2-3 sn. sonra bağlı değil diyor.. Ben dokununca bağlı diyor akabinde sonra tekrar bağlı değil diyor.. Kafam karıştı :) ..

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Bağlantı kopma sorununu daha önce yaşayan arkadaşlar olmuştu sanırım Nokia N9 yada N8 ile denemişlerdi fakat çözümüne dair net bir bilgim yok.

Ben resim paylaşırken bu şekilde paylaşmıştım.

hllsvrn

hllsvrn

Üye
Onlar N9 ile denemişler, bende şu an 2 farklı nokia cihazı ile denedim sonuç gene aynı.. Sorun benim cihazımda peki bu sorun yazılımsal mıdır?

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Göründüğü üzere yazılımsal.Göndermek istediğiniz dosya türü nedir?Portico güncellemesinden sonra böyle bir sorunu duymadım.Sanırım o da çözülmiş ;)

hllsvrn

hllsvrn

Üye
Göndermek istediğim dosya türü .mp3 - İş yerinde bir arkadaşım istemişti, göndermek istedim yapamadık. Dedim ki galiba ben net olarak bilmiyorum. Araştırıyım derken evdeki 2 cihazda da aynısını yapıyor ve dikkat etttik ki, sizinde söylediğiniz gibi bağlantı sürekli kopuyor..

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Bluetooth ile gönderme işlemini doğru yapıyorsunuz zaten.Sorun bağlantı kopma problemi.Forumda aradım fakat henüz bulamadım o mesajları :(

hllsvrn

hllsvrn

Üye
İlgi ve alakanıza teşekkür ederim. Yapacak bir şey yok! Araştırmaya devam edelim. Sorun inşallah yazılımsaldır diye ümidediyorum.. Bende araştırıyorum ama sanki hiç bir kullanıcı böyle bir sorunla karşılaşmamış gibi, arama sonuçlarında hiç bir şey bulamadım :)
Olmazsa portico'yu bekleyeceğiz. Yada, soft yada hard format atacağım..

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Soft hard format atmanızı önermiyorum şu aralar.Çünkü portico'nun dağıtımına başlandı ve kısa bir süre içerisinde size de ulaşacaktır.

Sorununuz aklımda.Yazılan mesajları da hatırlıyorum ama dediğim gibi çözümünü net hatırlayamıyorum.(En gerekli olan şeyi hatırlayamıyorum :( )

hllsvrn

hllsvrn

Üye
Bahsettiğiniz arkadaşın sorunu çözülmüş müydü? Bu arada cihazı aldım alalı cihazın arayüzünden 2 kez soft format attım yani sıfırladım bazı ihtiyaçlar için! Ama 2. sıfırlamayı yapmadan öncede bu bleutooth sorununu yaşadım demekki soft format atmamak gerek.. Hard formatı düşünmüyorum zaten..

n000k

n000k

Üye
Bahsettiğiniz arkadaşın sorunu çözülmüş müydü? Bu arada cihazı aldım alalı cihazın arayüzünden 2 kez soft format attım yani sıfırladım bazı ihtiyaçlar için! Ama 2. sıfırlamayı yapmadan öncede bu bleutooth sorununu yaşadım demekki soft format atmamak gerek.. Hard formatı düşünmüyorum zaten..

Dostum ben sormuştum sorun çözüldü soyleki bir kere eslestirdikten sonra iki telinde bluetooth açık olcak ama bağlantı yapma.sadece paylaşmak istediğin mp3 e gel ve basılı tut paylaş de.o zaman çıkıyor bluetooth ile paylaşma ve o 3 şekilde paylaşim.bir dene ve sonucu yaz bir zahmet buraya ;)

n000k

n000k

Üye
Soft hard format atmanızı önermiyorum şu aralar.Çünkü portico'nun dağıtımına başlandı ve kısa bir süre içerisinde size de ulaşacaktır.

Sorununuz aklımda.Yazılan mesajları da hatırlıyorum ama dediğim gibi çözümünü net hatırlayamıyorum.(En gerekli olan şeyi hatırlayamıyorum :( )

Bir sorun deil o.sadece biz nasıl yapacağımızı bilemiyoruz.sistem ve işleyişi farklı ;)

hllsvrn

hllsvrn

Üye
Dostum ben sormuştum sorun çözüldü soyleki bir kere eslestirdikten sonra iki telinde bluetooth açık olcak ama bağlantı yapma.sadece paylaşmak istediğin mp3 e gel ve basılı tut paylaş de.o zaman çıkıyor bluetooth ile paylaşma ve o 3 şekilde paylaşim.bir dene ve sonucu yaz bir zahmet buraya ;)

Basılı tutuyorum sadece sil seçeneği var? Bu dediğini hangi uygulama üzerinden yapıyorsunuz? Bakınız ben aşağıya resim ekliyorum.. 2 cihazında bluetooth'u açık.

Burada sizin dediğiniz gibi paylaş diyorum...

Burada ise sizin dediğiniz gibi Bluetooth seçeneği yok...

Lumiance

Lumiance

Üye
Basılı tutuyorum sadece sil seçeneği var? Bu dediğini hangi uygulama üzerinden yapıyorsunuz? Bakınız ben aşağıya resim ekliyorum.. 2 cihazında bluetooth'u açık.

Burada sizin dediğiniz gibi paylaş diyorum...

Burada ise sizin dediğiniz gibi Bluetooth seçeneği yok...

arkadaşım Nokia müzikten giriyorsun galiba. Media playerden gir sola sola kaydır şarkılar sekmesine gel ordan istediğin şarkıya basılı tut o zaman geliyor. Nokia müzikte dediğin gibi sadece sil seçeneği çıkıyor.

müzik+videolar > müzik > şarkılar bu yolu takip et kolay gelsin

hllsvrn

hllsvrn

Üye
arkadaşım Nokia müzikten giriyorsun galiba. Media playerden gir sola sola kaydır şarkılar sekmesine gel ordan istediğin şarkıya basılı tut o zaman geliyor. Nokia müzikte dediğin gibi sadece sil seçeneği çıkıyor.

müzik+videolar > müzik > şarkılar bu yolu takip et kolay gelsin

Hay ben kendime ne desem şimdi :))) Şimdi gayet net anladım! Teşekkürler Lumiance arkadaşım sorunum çözüldü..

Lumiance

Lumiance

Üye
Hay ben kendime ne desem şimdi :))) Şimdi gayet net anladım! Teşekkürler Lumiance arkadaşım sorunum çözüldü..

bişey demene gerek yok acemilikte olabilir bu tur şeyler :)

bu arada rica ederim :)

ekoks20

ekoks20

Üye
Arkadaşlar lumia 820 ile çektiğim foto. resimde bir gariplik var.:( sizdede mi böyle

[/URL]

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
nasıl bir gariplik var resimde.

ekoks20

ekoks20

Üye
arada böyle sis perdesi varmış gibi çıkıyo net çıkmıyor.
nasıl bir gariplik var resimde.

- - - Eklendi - - -

çok fazla ayarda yok kamerada. ayarlardan mı diye düşündüm ama.

sahneler otomatik
iso otomatik
pozlama değeri 0
beyaz dengesi otomatik
görüntü oranı 16:9
odak yardım ışığı açık

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

bu da benim çektiğim bir resim.

• Beğen
Tepkiler: serinaga ve ekoks20

olmadıkacarız

Üye
windows xp kullanıyorum (820 ile 920 arasında kaldım, bir iki haftaya almayı düşünüyorum) bir senkronizasyon problemi yaşar mıyım? şimdiden teşekkürler..

Üst Alt