bayprado
Üye
buyur arkadaşım bu şekilde çıkıyor.
Peki bende neden çıkmıyor olabilir bişey mi eksik yada yardımcı olursanız memnun olurum.
buyur arkadaşım bu şekilde çıkıyor.
Peki bende neden çıkmıyor olabilir bişey mi eksik yada yardımcı olursanız memnun olurum.
ayarlar/E-posta ve Hesaplara girip facebook hesabinin kurulu ve eşitlenmiş olup olmadigini kontrol et. Eger kurulu degil hesabi oradan kurup baglanilsin mi sorsina baglan de.
Her ikisi de güzel telefon, al da hangisini alırsan al. 820 920'ye göre bir alt segmentte bir telefon, kamera ve ekran dışında donanımsal olarak aynı, hatta kapak değişimi ve hafıza kartı takılabilir özelliğiyle kullanıcı tercihine açık, şimdiden hayırlı olsun ...
Evet oldu Size çok tşk ederim
- - - Eklendi - - -
Merhaba;
Yeni almış olduğum nokia lumia 820 ile bende sizlerin aranıza katılmış oldum sizlere telefonumla ilgili sorular sormak istiyorum yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden tşk ederim...
1-Telefonumdaki fotoğrafları facebook da paylaşamıyorum facebookta paylaş diye bir yok (çözülmüştür)
2-Netten bazı dosyaları indiremiyorum örnek : metatrader 4
3-Bluetooth ile aldığımız dosyalar nereye kaydediliyor yerini bulamıyorum
Yukarıdaki diğer 2 ve 3. cü sorunlara da çözümler bulabilirmiyiz...
kamera oyle çok ullandıgım bi ozellik degil yani bunu dısında bi problem yasamassın diyosun
Arkadaşlar beyaz lumia 920'ye sizce hangi tema rengi daha çok yakışıyor tavsiye eder misiniz ben bir türlü istediğimi bulamadım sizin beğendiğiniz renkler hangileri acaba![]()

Yeni bir cihaz çıkınca eskicek benimki gibisinden bi düşünceyi çıkaralım kafamızdan .
bu yüzden ben de konferansın sonuna kadar bekliyim diyordum da büyük ihtimalle dayanamayıp 2 hafta içinde alırım 920yi 
arkadaslar lumia 820 almayı düşünüyorum birkac sorum olacak :1-sd kart dahili hafızaya mı eklenyr? 2-android deki gıbı aynı anda 10 kısıye kdr mı izin verilyr/uzun sms yazablyrmuyuz? 3-windows marketteki uygulamalrı kndmz yukleyeblyrmuyuz? 4-telefondaki goruntu video vs. tv ye aktarablyormuyuz(5800 de av konnektorle aktarablyrdm teldki vıdeo ve resmlerı tv de izlyrdm) 5-androidde en sinir oldugum ozellk olan tel kapalyken alarmın çalmaması gibi sorunlar var mı? Siz lumia 820 kullanicıları benı bılgılendırırsnz sevinırm
...Merhaba;
Yeni almış olduğum nokia lumia 820 ile bende sizlerin aranıza katılmış oldum

Benim de aklımı kurcalıyor bu yeni lumia.Bakıyorum şu anki özellikleri vs herşeyi bana yetiyor fazla bile geliyor ama insanoğlu işte hep daha fazlası diyor
Aslında bunun fiyatının düşmesini bekliyorum 2. değil 3. seri lumia'ların snapdragon 800 ile gelmesini düşünüyorum kendimi ona saklıyorum diyebilirim![]()
Şu anki donanım bana gayet yeter. Madem donma kasma sorunları yok, ekran kalitesi, görüntüsü son derece mükemmel neden bir sonrakini bekleyeyim ki
Snapdragon 800 olsa yine bize fazla gelecek telefonun sınırlarını zorlayacak bir şey yapmıyoruz sonuçta. He deselerdi "Yeni gelecek olan Lumia ile çok çok kaliteli bir kulaklık hediye edeceğiz". İşte o zaman baya bir bekleyebilirdim. Ama öyle bir değişim olacağını sanmıyorum. Diğer bir açıdan bakarsak. Ben kalın ve ağır telefonları daha çok seviyorum. Sırada ki telefon belki daha ince daha hafif olacaktır. Eğer bu önemli bir kriter ise o zaman beklenilebilir.