İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Peki bende neden çıkmıyor olabilir bişey mi eksik yada yardımcı olursanız memnun olurum.

ayarlar/E-posta ve Hesaplara girip facebook hesabinin kurulu ve eşitlenmiş olup olmadigini kontrol et. Eger kurulu degil hesabi oradan kurup baglanilsin mi sorsina baglan de.

bayprado

Üye

ayarlar/E-posta ve Hesaplara girip facebook hesabinin kurulu ve eşitlenmiş olup olmadigini kontrol et. Eger kurulu degil hesabi oradan kurup baglanilsin mi sorsina baglan de.

Evet oldu Size çok tşk ederim

- - - Eklendi - - -

Merhaba;
Yeni almış olduğum nokia lumia 820 ile bende sizlerin aranıza katılmış oldum sizlere telefonumla ilgili sorular sormak istiyorum yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden tşk ederim...

1-Telefonumdaki fotoğrafları facebook da paylaşamıyorum facebookta paylaş diye bir yok (çözülmüştür)
2-Netten bazı dosyaları indiremiyorum örnek : metatrader 4
3-Bluetooth ile aldığımız dosyalar nereye kaydediliyor yerini bulamıyorum

Yukarıdaki diğer 2 ve 3. cü sorunlara da çözümler bulabilirmiyiz...

Zaman_yolcusU

Zaman_yolcusU

Üye
Her ikisi de güzel telefon, al da hangisini alırsan al. 820 920'ye göre bir alt segmentte bir telefon, kamera ve ekran dışında donanımsal olarak aynı, hatta kapak değişimi ve hafıza kartı takılabilir özelliğiyle kullanıcı tercihine açık, şimdiden hayırlı olsun ...

kamera oyle çok ullandıgım bi ozellik degil yani bunu dısında bi problem yasamassın diyosun

serinaga

serinaga

Üye
Evet oldu Size çok tşk ederim

- - - Eklendi - - -

Merhaba;
Yeni almış olduğum nokia lumia 820 ile bende sizlerin aranıza katılmış oldum sizlere telefonumla ilgili sorular sormak istiyorum yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden tşk ederim...

1-Telefonumdaki fotoğrafları facebook da paylaşamıyorum facebookta paylaş diye bir yok (çözülmüştür)
2-Netten bazı dosyaları indiremiyorum örnek : metatrader 4
3-Bluetooth ile aldığımız dosyalar nereye kaydediliyor yerini bulamıyorum

Yukarıdaki diğer 2 ve 3. cü sorunlara da çözümler bulabilirmiyiz...

2- Netten doğrudan yazılım yükleme maalesef hiçbir Telefon İşletim Sisteminde (Symbian, Android, İos vs.) olmadığı gibi, Windows Phone 8'de de olmaz, Microsoft Windows 8 ile karıştırmayalım. Windows Phone destekli yazılımları MarketPlace'den bakarak, arayarak varsa benzer uygulama kullanabilirsiniz. Bunun için PC'nin internet tarayıcısı ile aşağıdaki adresten;

yada telefonunuzun marketine girip araştırabilirsiniz ...

3- Maalesef dosya yöneticisi olmadığından resim, video ve müzik dışındaki dosyaları göremeyiz, bir süre sonra ilgili güncellemeler ile dosya yöneticisi desteği gelince bu sorun hallolmuş olacak. Alınan dosyalar Resim ise Resimlerim içerisine, Video ise Videolarım içerisine, Müzik ise Müziklerim içerisine kaydedilir. Bunları görebilmek için ilgili uygulamaları çalıştırmalısın ...

- - - Eklendi - - -

kamera oyle çok ullandıgım bi ozellik degil yani bunu dısında bi problem yasamassın diyosun

Walla ben Lumia 820'yi bir aydan fazladır kullanıyorum, şimdiye kadar bir sorun yaşamadım ...

osmanaslan1060

osmanaslan1060

Üye
haydi millet en alttaki oylamada lumia 920 butonunu çökertiyoruz :D

charmingraul

charmingraul

Üye
Arkadaşlar beyaz lumia 920'ye sizce hangi tema rengi daha çok yakışıyor tavsiye eder misiniz ben bir türlü istediğimi bulamadım sizin beğendiğiniz renkler hangileri acaba :)

musicianfaruk

musicianfaruk

Üye
Buton çökertmeye gerek yokki . Ben Lumia 920 yi S3 gibi bi kalitesizlik abidesiyle asla karşılaştırmam ;)

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar beyaz lumia 920'ye sizce hangi tema rengi daha çok yakışıyor tavsiye eder misiniz ben bir türlü istediğimi bulamadım sizin beğendiğiniz renkler hangileri acaba :)

Bende beyaz lumia 920 kullanıcısıyım ve sarı rengi kullanıyorum . Çok güzel duruyo :oke:

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Siyah + koyu kırmızı

• Beğen
Tepkiler: KojiroHyuga
roadrunner2635

roadrunner2635

Üye
Arkadaşlar aklıma bir soru daha takıldı. Şimdi bu Lumia 920'lerden sonra yeni bir telefon ne zaman çıkar ? Yani bizim telefonlar hemen eskimez değil mi ? Tamam güncellemeler gelecek denildi 1.5 yıl kadar lakin Nokia bu Lumia 920'yi bu kadar sattığını görünce daha düzgün daha iddialı daha sorunsuz bir başka Lumia çıkarır mı ? Kısaca beklemeye değer bir şey olur mu acaba ? Şunu da belirteyim Lumia 920'nin donanımsal özellikleri bana yeterli geliyor. Kafama çok takıldı bir yardımcı olun :D

musicianfaruk

musicianfaruk

Üye
Kafanızda şu olmasın üstadım ya :) Yeni bir cihaz çıkınca eskicek benimki gibisinden bi düşünceyi çıkaralım kafamızdan .

Şayet korkumuz güncelleme alamamak ise o zaman anlarım . Ama ben nokia nın 920 yi güncellemesiz bırakcağını hiç düşünmüyorum . Keza diğer sistem olan Windows apollo yada yükseltilecek .

Yeni telefon ali abinin dediğine göre haziranda tanıtılacak .

Ama benim şahsi düşünceme göre yeni lumia 2013 son çeyreği olan eylül sonrasında tanıtılacak .

KojiroHyuga

KojiroHyuga

Üye
telefonun şubatın sonunda olan mwc 2013 konferansında tanıtılması bekleniyor çıkışı da mayıs haziranı bulur denildiğini hatırlıyorum ben haziranda tanıtım değil de çıkış var beklenenlere göre :dry: bu yüzden ben de konferansın sonuna kadar bekliyim diyordum da büyük ihtimalle dayanamayıp 2 hafta içinde alırım 920yi :ah

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
lumia900 eskimediyse lumia920 hic eskimez merak etmeyin arkadaşlar:D

tihame

Üye
arkadaslar lumia 820 almayı düşünüyorum birkac sorum olacak :1-sd kart dahili hafızaya mı eklenyr? 2-android deki gıbı aynı anda 10 kısıye kdr mı izin verilyr/uzun sms yazablyrmuyuz? 3-windows marketteki uygulamalrı kndmz yukleyeblyrmuyuz? 4-telefondaki goruntu video vs. tv ye aktarablyormuyuz(5800 de av konnektorle aktarablyrdm teldki vıdeo ve resmlerı tv de izlyrdm) 5-androidde en sinir oldugum ozellk olan tel kapalyken alarmın çalmaması gibi sorunlar var mı? Siz lumia 820 kullanicıları benı bılgılendırırsnz sevinırm

serinaga

serinaga

Üye
arkadaslar lumia 820 almayı düşünüyorum birkac sorum olacak :1-sd kart dahili hafızaya mı eklenyr? 2-android deki gıbı aynı anda 10 kısıye kdr mı izin verilyr/uzun sms yazablyrmuyuz? 3-windows marketteki uygulamalrı kndmz yukleyeblyrmuyuz? 4-telefondaki goruntu video vs. tv ye aktarablyormuyuz(5800 de av konnektorle aktarablyrdm teldki vıdeo ve resmlerı tv de izlyrdm) 5-androidde en sinir oldugum ozellk olan tel kapalyken alarmın çalmaması gibi sorunlar var mı? Siz lumia 820 kullanicıları benı bılgılendırırsnz sevinırm

1- Micro SD hafıza kartı hafızaya eklenmiyor, 8Gbyte kendi hafızası + X Gbyte Micro SD hafıza kartı olarak kullanılıyor, uygulamalar kendi hafızasına yüklenir, video, müzik ve resimler'i hangi hafızayı seçersen onu kullanır, şimdilik dosya yöneticisi yok ...
2- SMS kullanmadığım için bu sorunu yanıtlayamıyorum ...
3- Windows marketteki uygulamaları elbette kendimiz yüklüyoruz, öncelikle markete erişim için Microsoft hesabı açıyoruz, daha sonra telefonun market uygulamasından gir ve yükle ...
4- Şimdilik telefondaki görüntüyü TV'ye aktaran bir aksesuarı yok, ama uygulama geliştirmesiyle bu mümkün, donanımsal desteği var bildiğim kadarıyla ...
5- Aldığımdan beri alarm çalmamazlık yapmadı, hatta kapalıyken kablosuz şarj sistemini bile algılıyor, yarı uyanık gibi :good: ...

- - - Eklendi - - -

Merhaba;
Yeni almış olduğum nokia lumia 820 ile bende sizlerin aranıza katılmış oldum

Aramıza hoşgeldin, ekledim seni de Listeye ...

roadrunner2635

roadrunner2635

Üye
Evet sanırım haklısınız arkadaşlar. Ve bende dayanamayıp alacağım Lumia 920'mi. Daha bugün rüyamda gördüm sarı Lumia'mı kutusundan çıkarıp inceliyordum. Fena yaptı beni bu telefon :D :D

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Benim de aklımı kurcalıyor bu yeni lumia.Bakıyorum şu anki özellikleri vs herşeyi bana yetiyor fazla bile geliyor ama insanoğlu işte hep daha fazlası diyor :)

Aslında bunun fiyatının düşmesini bekliyorum 2. değil 3. seri lumia'ların snapdragon 800 ile gelmesini düşünüyorum kendimi ona saklıyorum diyebilirim :)

roadrunner2635

roadrunner2635

Üye
Benim de aklımı kurcalıyor bu yeni lumia.Bakıyorum şu anki özellikleri vs herşeyi bana yetiyor fazla bile geliyor ama insanoğlu işte hep daha fazlası diyor :)

Aslında bunun fiyatının düşmesini bekliyorum 2. değil 3. seri lumia'ların snapdragon 800 ile gelmesini düşünüyorum kendimi ona saklıyorum diyebilirim :)

Aynen bende o durumdayım :D Şu anki donanım bana gayet yeter. Madem donma kasma sorunları yok, ekran kalitesi, görüntüsü son derece mükemmel neden bir sonrakini bekleyeyim ki :D Snapdragon 800 olsa yine bize fazla gelecek telefonun sınırlarını zorlayacak bir şey yapmıyoruz sonuçta. He deselerdi "Yeni gelecek olan Lumia ile çok çok kaliteli bir kulaklık hediye edeceğiz". İşte o zaman baya bir bekleyebilirdim. Ama öyle bir değişim olacağını sanmıyorum. Diğer bir açıdan bakarsak. Ben kalın ve ağır telefonları daha çok seviyorum. Sırada ki telefon belki daha ince daha hafif olacaktır. Eğer bu önemli bir kriter ise o zaman beklenilebilir.

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Isınma sorunu ve ağırlık var biraz da kalın.Sanırım bunları giderip biraz daha geliştirmek istemişler.

Yeni cihazı görmeden de bir şey diyemiyorum zaten burada siyah lumia 920 kalmamış durumda :) 27 Şubat'ta aydınlanacağız inşallah

MaximRom

Üye
Yanlış anlamayın arkadaşlar moralinizi bozmak istemem ama alacak olan bir daha düşünsün. Ben alalı 2 ay oldu ama bu 3. sefer tamire gitti kapanıp açılmıyor bir daha. ilk fırsatta satıp androide geri dönüyorum size bol şanslar.

Üst Alt