arkadaşlar 3 hafta önce lumia 920 aldım fakat şarj durumu canımı sıkıyor telefonla on dakika wifiaçık internette dolaştığımda şarj %10 aşağı iniyor bunun normal olduğunu zannetmiyorum 2 saat devamlı internette dolaşsam şarjım tamamen bitiyor telefonu ilk aldığımda kalibrasyon yapmamıştım ama daha sonraki günler belki düzelir umuduyla şarjımı tamamen bitirip öyle şarjatakmaya özen gösterdim yine de bir değişiklik olmadı sizin önerebileceğiniz bir şeyler var mı şarjdurumunu normalleştirmek için ?
Salı günü Stephen Elop a attığım mailin 1 saat sonrasında bir mail cevabı geldi.Bugun de Nokia Turkiyeden aradılar ve birkaç telefon sonrasında bana adres verdiler yarın kargoya vericem.Bir de ş[email protected] adresine kargo numarasını yazmamı istediler inşallah yenisi gelicek
Bugun servisten urunu verdıler hıcbır problem yoktur dıye..anlamadım benım kulaklarımda mı sorun var yoksa cıhaz boylemı..guncelleme falan yapıp yollamıslar..malesef hıc ıcıme sınmedı telefon..bugun bı cok bayıye gıttım dıgerlerıde oyle mı dıye..hıcbır yerde bulamadım telefonu..numara cevırırken dıt dıt demıyor sadece pıt pıt dıye patlama tarzı ses gelıoyor
Kasanın çeşitli yerlerinde boşluk var gıcırdayıp esniyordu.Bi de içinden ses geliyordu filan işte.. İnşallah yenisini alırım
sende ne sıkıntı vardı kaçırmışım umarım sorun çözülür yeni cihaz gelir
bak o gıcırdama bende de var hatta bazen merceğin metali çıkacak gibi geliyor banaKasanın çeşitli yerlerinde boşluk var gıcırdayıp esniyordu.Bi de içinden ses geliyordu filan işte.. İnşallah yenisini alırım
bak o gıcırdama bende de var hatta bazen merceğin metali çıkacak gibi geliyor bana

820 ve 920 destekliyor.beyler lumia 820 de radyo var sanirim gunceleme ile gelicek diyorlar peki radyo vericisi varmi bilginiz varmi bu konuda ???? nokia genelde yaptigi cogu telefonunda radyo ve radyo vericisini koyuyor sadece onu kullanabilmek icin ekstradan bir yazilima ihtiyac duyuyor acaba bundada oylemi![]()
Cihazlar bu özellikleri donanım olarak destekliyor fakat aktif değil. Daha sonra ki güncellemeler ile bu özelliğin aktif edileceğini umuyoruz.beyler lumia 820 de radyo var sanirim gunceleme ile gelicek diyorlar peki radyo vericisi varmi bilginiz varmi bu konuda ???? nokia genelde yaptigi cogu telefonunda radyo ve radyo vericisini koyuyor sadece onu kullanabilmek icin ekstradan bir yazilima ihtiyac duyuyor acaba bundada oylemi![]()
merhaba, az önce uygulama güncellemeleri başlığını gördüm, ama konuda kesinti olmasın diye burada soruyorum.
indirilen uygulamalar kendi kendine güncellenmiyor mu, her seferinde gidip kendimiz mi bakmamız lazım güncelleme var mı diye?
820 ve 920 destekliyor.
elopa nerden nasıl mail attın bende servise vereceğimde aramıştımda bulamamıştımSalı günü Stephen Elop a attığım mailin 1 saat sonrasında bir mail cevabı geldi.Bugun de Nokia Turkiyeden aradılar ve birkaç telefon sonrasında bana adres verdiler yarın kargoya vericem.Bir de ş[email protected] adresine kargo numarasını yazmamı istediler inşallah yenisi gelicek