İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

heredot90

Üye
Ben de yaklaşık 10 gündür Lumia 820 kullanıcısıyım, yeni güncellemelerle çok daha iyi olacaktır. Şu an için bi problemim yok. Sabretmek gerek, mağaza uygulamalrı her geçen gün artıyor ya da önceki uygulamalara güncellemeler geliyor ve bunlar devam edecektir...

jasco

Üye
Evet avea..

charmingraul

charmingraul

Üye
arkadaşlar 3 hafta önce lumia 920 aldım fakat şarj durumu canımı sıkıyor telefonla on dakika wifiaçık internette dolaştığımda şarj %10 aşağı iniyor bunun normal olduğunu zannetmiyorum 2 saat devamlı internette dolaşsam şarjım tamamen bitiyor telefonu ilk aldığımda kalibrasyon yapmamıştım ama daha sonraki günler belki düzelir umuduyla şarjımı tamamen bitirip öyle şarjatakmaya özen gösterdim yine de bir değişiklik olmadı sizin önerebileceğiniz bir şeyler var mı şarjdurumunu normalleştirmek için ?

ConnorKenway

ConnorKenway

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar 3 hafta önce lumia 920 aldım fakat şarj durumu canımı sıkıyor telefonla on dakika wifiaçık internette dolaştığımda şarj %10 aşağı iniyor bunun normal olduğunu zannetmiyorum 2 saat devamlı internette dolaşsam şarjım tamamen bitiyor telefonu ilk aldığımda kalibrasyon yapmamıştım ama daha sonraki günler belki düzelir umuduyla şarjımı tamamen bitirip öyle şarjatakmaya özen gösterdim yine de bir değişiklik olmadı sizin önerebileceğiniz bir şeyler var mı şarjdurumunu normalleştirmek için ?

kardes sarjdayken oynuyorsan oynama

IVI-Elia

Üye
Salı günü Stephen Elop a attığım mailin 1 saat sonrasında bir mail cevabı geldi.Bugun de Nokia Turkiyeden aradılar ve birkaç telefon sonrasında bana adres verdiler yarın kargoya vericem.Bir de ş[email protected] adresine kargo numarasını yazmamı istediler inşallah yenisi gelicek

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Salı günü Stephen Elop a attığım mailin 1 saat sonrasında bir mail cevabı geldi.Bugun de Nokia Turkiyeden aradılar ve birkaç telefon sonrasında bana adres verdiler yarın kargoya vericem.Bir de ş[email protected] adresine kargo numarasını yazmamı istediler inşallah yenisi gelicek

sende ne sıkıntı vardı kaçırmışım umarım sorun çözülür yeni cihaz gelir

jasco

Üye
Bugun servisten urunu verdıler hıcbır problem yoktur dıye..anlamadım benım kulaklarımda mı sorun var yoksa cıhaz boylemı..guncelleme falan yapıp yollamıslar..malesef hıc ıcıme sınmedı telefon..bugun bı cok bayıye gıttım dıgerlerıde oyle mı dıye..hıcbır yerde bulamadım telefonu..numara cevırırken dıt dıt demıyor sadece pıt pıt dıye patlama tarzı ses gelıoyor

serinaga

serinaga

Üye
Bugun servisten urunu verdıler hıcbır problem yoktur dıye..anlamadım benım kulaklarımda mı sorun var yoksa cıhaz boylemı..guncelleme falan yapıp yollamıslar..malesef hıc ıcıme sınmedı telefon..bugun bı cok bayıye gıttım dıgerlerıde oyle mı dıye..hıcbır yerde bulamadım telefonu..numara cevırırken dıt dıt demıyor sadece pıt pıt dıye patlama tarzı ses gelıoyor

Allah Allah, sen böyle deyince tekrar baktım, gayet güzel dıt dıt sesleri geliyor. Daha önce de dediğim gibi kulaklık takıp denedin mi hiç ? Kulaklıkta da aynı durum mu var acaba ?

IVI-Elia

Üye

sende ne sıkıntı vardı kaçırmışım umarım sorun çözülür yeni cihaz gelir
Kasanın çeşitli yerlerinde boşluk var gıcırdayıp esniyordu.Bi de içinden ses geliyordu filan işte.. İnşallah yenisini alırım

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Kasanın çeşitli yerlerinde boşluk var gıcırdayıp esniyordu.Bi de içinden ses geliyordu filan işte.. İnşallah yenisini alırım
bak o gıcırdama bende de var hatta bazen merceğin metali çıkacak gibi geliyor bana

KacakMazot

KacakMazot

Üye
beyler lumia 820 de radyo var sanirim gunceleme ile gelicek diyorlar peki radyo vericisi varmi bilginiz varmi bu konuda ???? nokia genelde yaptigi cogu telefonunda radyo ve radyo vericisini koyuyor sadece onu kullanabilmek icin ekstradan bir yazilima ihtiyac duyuyor acaba bundada oylemi :D

jasco

Üye
serinaga tekrar bakabılırmısın..aramada 3-6-9 ve # dusuna basınca dıt sesının hemen arkadasında pıt pıt dıye ses gelıyo tuslara basmaya devam edıncede cat pat dıye arada parazıt oluyo..kulaklıkla denedım aynı sorun var aynen gelıyo o sesler yıne..benım anlamadıgım normal dıcem ama elımde 5 kurus etmez bı telefon var ınanın onun tus takımı sesı bıle cok stabıl yanı bu sekılde rahatsız etmıyo benı..bugun teleservıse gonderecem ıstanbula..teknık servıs bı acayıp zaten guncelleme yapmıs yollamıs dogru duzgun bı acıklama yok..app hıghlıghtsta yıne ayarlar kısmı calısmıyor..

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
beyler lumia 820 de radyo var sanirim gunceleme ile gelicek diyorlar peki radyo vericisi varmi bilginiz varmi bu konuda ???? nokia genelde yaptigi cogu telefonunda radyo ve radyo vericisini koyuyor sadece onu kullanabilmek icin ekstradan bir yazilima ihtiyac duyuyor acaba bundada oylemi :D
820 ve 920 destekliyor.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Cihazlar bu özellikleri donanım olarak destekliyor fakat aktif değil. Daha sonra ki güncellemeler ile bu özelliğin aktif edileceğini umuyoruz.

dookie85

dookie85

Üye
merhaba, az önce uygulama güncellemeleri başlığını gördüm, ama konuda kesinti olmasın diye burada soruyorum.

indirilen uygulamalar kendi kendine güncellenmiyor mu, her seferinde gidip kendimiz mi bakmamız lazım güncelleme var mı diye?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
merhaba, az önce uygulama güncellemeleri başlığını gördüm, ama konuda kesinti olmasın diye burada soruyorum.

indirilen uygulamalar kendi kendine güncellenmiyor mu, her seferinde gidip kendimiz mi bakmamız lazım güncelleme var mı diye?

magaza canli karosu uzerinde guncellemeler kendiliginden goxukur. Ama orada verdigimiz bilgiler telefonunuza bazen bir hafta on gun kadar gec gelir. Bu yuzden takip edilmesi kolay olsun diye o konuyu uygun gorup actim.

• Beğen
Tepkiler: dookie85
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Ayrıca ön kamera şebeke üzerinden görüntülü görüşme de destekliyor ama henüz aktif değil.

alical33

alical33

Üye
elopa nerden nasıl mail attın bende servise vereceğimde aramıştımda bulamamıştım

- - - Eklendi - - -

bt ismini değiştirebiliyormuyuz ben bi ayar bulamadımda bt menüsünde

Üst Alt