Uygulamalar hafıza kartına kurulabiliyor mu?
beyler herturlu videolari acabiliyormu lumia.bilgisayardan film dizi atsam izleyebiliyomuyuz tam ekran.alt yazi larida gösteriyor mu
Uygulamalar hafıza kartına kurulabiliyor mu?

Beyler nasıl geri yükleme yapabilirim

Arkadaşlar benim lumiada bi sıkıntı var biriyle konuşurken kulağına dayadıgında tuşların kilitlenip kulagından uzaklaştırdıgında tuşların yeniden açılması, Bende sürekli kilitli kalıyor ne olmuş olabilir yardımınızı bekliyorum.
Sensation hos geldin.Nasil 820 mi hosuna gitti mi?![]()
o 920alacak herhalde

beyler bana hic guncelleme gelmedi normalmi buguncelleme icin hangi bolgeyi secmeliyim ayarlardan...

Az önce bende merak edip baktım, hiç bir güncelleme çıkmadı, tel güncel dedi. Ama markette müzik çalar ve Nokia Haritalar güncelleme istiyor. Yapan var mı ? ne gibi değişiklikler olmuş ???
Ayrıca arkadaşlar, baktım bulamadım ama mobil veri izleyici, yada kota gösteren bir özellik var mı ? Kullanıyoruz kullanmasına da mübarek hız JET gibi, su gibi akıyor. Rehbere giriyorum tüm sosyal ağlar orada, tarayıcıya giriyorum PC'den daha hızlı açıyor, sonra kotayı delmeyelim![]()
Bazı kullanıcılar kurulmuyor demişti ondan sormuştum. Teşekkürler
evet kurulabiliyor.
Tüm WP8ler göz alıcı. Ama alırsam 620 alıcam gibi.
Sensation hos geldin.Nasil 820 mi hosuna gitti mi?![]()
Ahh keşke. Arkadaşta var şimdilik onla idare ediyorum
o 920alacak herhalde

Bazı kullanıcılar kurulmuyor demişti ondan sormuştum. Teşekkürler
Tüm WP8ler göz alıcı. Ama alırsam 620 alıcam gibi.
Ahh keşke. Arkadaşta var şimdilik onla idare ediyorum![]()

Bendede sorun var sağ kulağımda konuşunca normal sola alınca herkes sesimin az gittiğini söylüyor bu durumda olan var mı arkadaşlar aranızda