İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Uygulamalar hafıza kartına kurulabiliyor mu?

frknhis

Üye
beyler herturlu videolari acabiliyormu lumia.bilgisayardan film dizi atsam izleyebiliyomuyuz tam ekran.alt yazi larida gösteriyor mu

ConnorKenway

ConnorKenway

Üye
    Konu Sahibi
beyler herturlu videolari acabiliyormu lumia.bilgisayardan film dizi atsam izleyebiliyomuyuz tam ekran.alt yazi larida gösteriyor mu

evet kardeş her formatları değil ama çoğunu açar

burakuysaler

Üye
Beyler nasıl geri yükleme yapabilirim

Ayarlar menusunden, sanirim hakkinda altinda olacakti, reset atiyoruz ve makine kutudan cikmis haline geri donuyor. Bu arada yedekleme yapmissan (bu da ayarlarda var), telefonun ilk kurulumunu yaparken sordugu microsoft account 'unu (backuplarken kullandigin account ile ayni) girersen cihaz geri yuklenmis olacaktir. Tabii sordugun buysa :)

ecel54

ecel54

Üye
Arkadaşlar benim lumiada bi sıkıntı var biriyle konuşurken kulağına dayadıgında tuşların kilitlenip kulagından uzaklaştırdıgında tuşların yeniden açılması, Bende sürekli kilitli kalıyor ne olmuş olabilir yardımınızı bekliyorum.

ekran filmi taktıysan ondan olmuştur

• Beğen
Tepkiler: n000k
ardacumhur

ardacumhur

Üye
Teknolojix de satıyor Lumia 920'yi.

Fiyatları da ilginç geldi bana.İndirimsiz hali özellikle :(

MyUnwanteD

MyUnwanteD

Üye
Merhabalar, Bende bu gün Nokia Lumia 920 siyah renkte almış bulunmaktayım, benide ekliyebilirsin. teşekkürler..

lumia61

Üye
Yok kardeşim tek sorun yakınlık sensörü, otomatik ekran parlaklıgı çalışıyor onda sıkıntı yok, yakınlık sensörü hep ekranı kitli tutuyor ancak aramayı karşı taraf kapatabiliyor. Bazı yerlerde okudum ekran koruyucunu orjinal ekran koruyucun yap demişler yapıyorum gene olmuyor var mı bu konuya el atabilecek ?

komando04

komando04

Üye
Bendede sorun var sağ kulağımda konuşunca normal sola alınca herkes sesimin az gittiğini söylüyor bu durumda olan var mı arkadaşlar aranızda

KacakMazot

KacakMazot

Üye
beyler bana hic guncelleme gelmedi normalmi bu :D guncelleme icin hangi bolgeyi secmeliyim ayarlardan...

IVI-Elia

Üye
ya ben neden cut he rope u indiremiyorum cihazınızla uyumlu değil diyor

serinaga

serinaga

Üye
beyler bana hic guncelleme gelmedi normalmi bu :D guncelleme icin hangi bolgeyi secmeliyim ayarlardan...

Az önce bende merak edip baktım, hiç bir güncelleme çıkmadı, tel güncel dedi. Ama markette müzik çalar ve Nokia Haritalar güncelleme istiyor. Yapan var mı ? ne gibi değişiklikler olmuş ???

Ayrıca arkadaşlar, baktım bulamadım ama mobil veri izleyici, yada kota gösteren bir özellik var mı ? Kullanıyoruz kullanmasına da mübarek hız JET gibi, su gibi akıyor. Rehbere giriyorum tüm sosyal ağlar orada, tarayıcıya giriyorum PC'den daha hızlı açıyor, sonra kotayı delmeyelim :bilmm

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Az önce bende merak edip baktım, hiç bir güncelleme çıkmadı, tel güncel dedi. Ama markette müzik çalar ve Nokia Haritalar güncelleme istiyor. Yapan var mı ? ne gibi değişiklikler olmuş ???

Ayrıca arkadaşlar, baktım bulamadım ama mobil veri izleyici, yada kota gösteren bir özellik var mı ? Kullanıyoruz kullanmasına da mübarek hız JET gibi, su gibi akıyor. Rehbere giriyorum tüm sosyal ağlar orada, tarayıcıya giriyorum PC'den daha hızlı açıyor, sonra kotayı delmeyelim :bilmm

internet paketin kac mb

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

Bazı kullanıcılar kurulmuyor demişti ondan sormuştum. Teşekkürler

Tüm WP8ler göz alıcı. Ama alırsam 620 alıcam gibi.

Ahh keşke. Arkadaşta var şimdilik onla idare ediyorum :)

hayirlisi olsun şimdiden. Benim de lumia820'de gözüm var ama lumia620 internet performansi cezbediyor. Hepsinin bişeyleri eksik. :(

• Beğen
Tepkiler: maydinmaydin ve Sensation
yasirtaha

yasirtaha

Üye
Bendede sorun var sağ kulağımda konuşunca normal sola alınca herkes sesimin az gittiğini söylüyor bu durumda olan var mı arkadaşlar aranızda

benim sesimde kesik kesik gidiyor bazen

Üst Alt