İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Şimdi bilen göz menüsüne girdim ama ünlü yerler dışındakilere girince hata veriyor acaba bendemi problem
birde şu videoda vardı resim çekince yandaki adamı kaybetme hepiniz hatırlarsınız o nasıl oluyor fotoğraf kalitesiniz ayarlaya bilirmiyiz piksel olarak

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Şimdi bilen göz menüsüne girdim ama ünlü yerler dışındakilere girince hata veriyor acaba bendemi problem
birde şu videoda vardı resim çekince yandaki adamı kaybetme hepiniz hatırlarsınız o nasıl oluyor fotoğraf kalitesiniz ayarlaya bilirmiyiz piksel olarak

resimler klasorune girince sola dogru kaydir lensler bolumu var ona tiklayinca uygulamalar gelicek nokia olanlarin hepsini indir.

uMTOku

Üye
Beyler nasıl geri yükleme yapabilirim

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

uMTOku

Üye
Beyler nasıl geri yükleme yapabilirim flaşladım yedekleme yapmıştım ama geri yükleme çıkmadı aynı hesaptan giriş yaptım ?

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Beyler nasıl geri yükleme yapabilirim flaşladım yedekleme yapmıştım ama geri yükleme çıkmadı aynı hesaptan giriş yaptım ?
Hayırdır neden flaşladın Ali abi bilir ama

uMTOku

Üye
1232.2109.1242.1002 bu vardı 1232.5951.1249.1002 buna geçtim de işkence oldu

uMTOku

Üye
Gece çekimini deneyebildim o da baya titriyordu azalmış diğerlerini deneyip bilgi veririm ama var

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
kamerada varmı gelişme

var %10 Bi iyileşme sadece.şu hoparlordeki sesi artırırken çıkan cızırtı giderilmiş.geceleri hiç ışık almayan ortamlardaki ois desteği azalmış gibime geldi.onceki sürümde şu nokşa da yapılan karanlıkta çiçek resmi çekme olayını denedim başarılıydı yeni sürümde başarı oranı %60 oranında düşük.gece ışıklı ortam da çok güzel çekiyor ama.

alical33

alical33

Üye
var %10 Bi iyileşme sadece.şu hoparlordeki sesi artırırken çıkan cızırtı giderilmiş.geceleri hiç ışık almayan ortamlardaki ois desteği azalmış gibime geldi.onceki sürümde şu nokşa da yapılan karanlıkta çiçek resmi çekme olayını denedim başarılıydı yeni sürümde başarı oranı %60 oranında düşük.gece ışıklı ortam da çok güzel çekiyor ama.
tel bi gelsinde servisten yükleyecem bende garantiye bi etkisi varmı flash atmann

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
tel bi gelsinde servisten yükleyecem bende garantiye bi etkisi varmı flash atmann

bildiğim kadarıyla hayır garantiyi etkilemez nerden bilecekler :D ve sadece tahmin yürütüyorum yazılımını güncellemiş olurlar diye düşünüyorum.

FANTASTİK_42

Üye
slm benide ekler misiniz arkadaslar

Üst Alt