OttomaN TigeR
Üye
Şimdilik sadece Bing ve Yandex var, önümüzdeki güncelleme ile google'da olacak.peki web de giriş sayfasını biz ayarlayamayızmı
Şimdilik sadece Bing ve Yandex var, önümüzdeki güncelleme ile google'da olacak.peki web de giriş sayfasını biz ayarlayamayızmı
Şimdilik sadece Bing ve Yandex var, önümüzdeki güncelleme ile google'da olacak.
aynen abi Google eklenmiş
bende şuanda yok beklemeye geçelim
Şimdi bilen göz menüsüne girdim ama ünlü yerler dışındakilere girince hata veriyor acaba bendemi problem
birde şu videoda vardı resim çekince yandaki adamı kaybetme hepiniz hatırlarsınız o nasıl oluyor fotoğraf kalitesiniz ayarlaya bilirmiyiz piksel olarak
resimler klasorune girince sola dogru kaydir lensler bolumu var ona tiklayinca uygulamalar gelicek nokia olanlarin hepsini indir.

Abi bilen göze ne dersin sorun bendemi
Hayırdır neden flaşladın Ali abi bilir amaBeyler nasıl geri yükleme yapabilirim flaşladım yedekleme yapmıştım ama geri yükleme çıkmadı aynı hesaptan giriş yaptım ?
Kusura bakma bunlar ne numarası güncellememi ben daha çözemedim telefonu1232.2109.1242.1002 bu vardı 1232.5951.1249.1002 buna geçtim de işkence oldu
kamerada varmı gelişme1232.2109.1242.1002 bu vardı 1232.5951.1249.1002 buna geçtim de işkence oldu
kamerada varmı gelişme
tel bi gelsinde servisten yükleyecem bende garantiye bi etkisi varmı flash atmannvar %10 Bi iyileşme sadece.şu hoparlordeki sesi artırırken çıkan cızırtı giderilmiş.geceleri hiç ışık almayan ortamlardaki ois desteği azalmış gibime geldi.onceki sürümde şu nokşa da yapılan karanlıkta çiçek resmi çekme olayını denedim başarılıydı yeni sürümde başarı oranı %60 oranında düşük.gece ışıklı ortam da çok güzel çekiyor ama.
tel bi gelsinde servisten yükleyecem bende garantiye bi etkisi varmı flash atmann
ve sadece tahmin yürütüyorum yazılımını güncellemiş olurlar diye düşünüyorum.slm benide ekler misiniz arkadaslar