İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

yuvanacuu

yuvanacuu

Üye
Bu olay da yeni çıktı. O zaman dünya akıllı telefon piyasasının %75'ini elinde bulunduran sistemin adını gelin hep birlşkte belirleyelim. Nexus, Sony veya Samsung fark etmez. Bugün dünyada yüz milyonlarca A-B-c firmalarına ait telefon sadece Android olduğu için Bike satılırken, siz çıkıp onlar Android değil, saf Android Nexus'un derseniz bu kendini kandırmaktan başka bir şey olmaz. Çünkü Android özelleştirme yönü ile öne çıkmıştır ve firmaların özelleştirdiği sisteme Android değil diyemeyiz.

Neyse aslında bunların nedenini herkes biliyor da kimi kendine bile söyleyemiyor kimi de zevkine göre hareket ediyor.
O zaman genelleme yapmaya hakkınız yok değil mi?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
O zaman genelleme yapmaya hakkınız yok değil mi?
Neden olmasın? Tabi ki var. Her fırsatta övünülen özellikler aslında Android'in değil firmalar tarafından Android'e eklenen özellikler olmuyor mu? Samsung'un eklediği split Screen Nexus'ta var mı? Ya da LG'nin Nokia'da devşirerek geliştirdiği knock on Nexus'ta var mı? Yok tabi ki. O zaman Android'de övünülen bir çok özellik aslında yok demeye geliyor bu durum. O yüzden Android işletim sistemini üreticilerden ayırarak, asıl android Nexus'larda var demek biraz yanlış oluyor.

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR ve symbianbelle
yuvanacuu

yuvanacuu

Üye
Neden olmasın? Tabi ki var. Her fırsatta övünülen özellikler aslında Android'in değil firmalar tarafından Android'e eklenen özellikler olmuyor mu? Samsung'un eklediği split Screen Nexus'ta var mı? Ya da LG'nin Nokia'da devşirerek geliştirdiği knock on Nexus'ta var mı? Yok tabi ki. O zaman Android'de övünülen bir çok özellik aslında yok demeye geliyor bu durum. O yüzden Android işletim sistemini üreticilerden ayırarak, asıl android Nexus'larda var demek biraz yanlış oluyor.
O zaman olayın root ve rom kısmınada girebilirizki eğer biraz bilginiz varsa orada herşeyin mümkün olduğunu bilirsiniz knock on ya da split screen ne isterseniz ve ayrıca bunu tüm android cihazlara yapabiliceğimizide bildiğinizi varsayarak ekliyorum şu an wp androidle kıyaslanamaz.

paxera

paxera

Üye
konu sahibi buralarda ise

640LTE

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Sabah sabah Apple haberleri okudumda, resmen "Onlar konuşur, Apple yapar" olmuş. Microsoft'un, Nokia'nın duyurup konuştuğu hazırladığı özellikleri hep birileri onlardan önce yapıp yayınlayıp ondan sonra konuşmuyor direk konuşturuyor. :) Microsoft'un en büyük hatası yavaş olmasının dışında bir de reklamlarının zamanlaması galiba.

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen
serinaga

serinaga

Üye
Ehhh bu işler birazda tecrübe işi, mobile sektördeki kıskançlığın batağında şuan MS, PC yazılımı gibi sanıyor ortamı, er geç anlayacaktır da, iş işten geçmiş olacak ...

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR ve suyunsesi
bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Arkadaşlar, hiç kimse size "siz demiştiniz" demeyecek.
Bu kadar karamsarlığa gerek yok..

Rainesto

Rainesto

Üye

Buradaki arkaplanı atabilecek var mı ?

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Deneyeyim..

Buradaki arkaplanı atabilecek var mı ?
Attım ama dikey olmadığı için pek beğenmedim. yatay olarak alıyor telefonun sağ alt kısmına odğru MOBILE resmi ile biraz da resimdeki ton çıkıyor.

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Teşekkürler görür galiba suan win10 kuruyorum çarklar dönüyor deneyince geri döneceğim
Beğenmezsen bunu dene 768x1280

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Renkleri de biraz uydurmaya çalıştım. :)

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen, BLasTeaR ve Rainesto
Rainesto

Rainesto

Üye
Beğenmezsen bunu dene 768x1280

Renkleri de biraz uydurmaya çalıştım. :)
çok teşekkür ederim deneyeceğim

Xurmirac

Xurmirac

Üye
Arkadaşlar sorum aslında başlıkta açık. Ablam şu an Lumia 625 kullanıyor, Windows 10 Mobile güncellemesi gelecek mi ? Gelirse ne zaman gelir ?

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Arkadaşlar sorum aslında başlıkta açık. Ablam şu an Lumia 625 kullanıyor, Windows 10 Mobile güncellemesi gelecek mi ? Gelirse ne zaman gelir ?

W10 Mobile güncellemesi mevcut modellerin çoğuna gelecek. Buna Lumia 625 de dahil.
Şu an henüz teknik önizleme denemeleri devam ediyor.
Tamamlandığında Ekim ayı sonları veya Kasım ayı içerisinde yayınlanması bekleniyor.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
lumia 535 bime gelmiş 499tl bu gün gördüm haberi olan var mı

skynet

Üye
535'in bir ara ekranla ilgili problemi vardı düzeldi mi

EgeOgmen

EgeOgmen

Üye
Kardeş beni de ekle o zaman hem 1020 siyah hem 620 mavi kullanıyorum

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
1020'm ekli zaten.yeni siyah 830'umu da ekleyin lütfen :)

• Beğen
Tepkiler: kamil5028347
Nirvana92

Nirvana92

Üye
  • Beğen
Tepkiler: ceza87 ve 4MaGuS

Üst Alt