İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

dünyada kullanılan 4g hangi dünyada olmayan teknoloji turkiyede olacak bunu anlamıyorum kandırmaca ve diyelim ki 4 g helsi 3 gnin geldiği zamanı hatırlayın kaç kişi 3g yi alabiliyordu ne zaman sonra doğru dürüst 3g almaya başladık .4.5 öyle mi pöh diyorum yani çocuklarımız görür artık.

EgeOgmen

Üye
Selam arkadaşlar ben nokia lumia 1020 aldım ve androidteki Smart cover lock benzeri Bi uygulama arıyorum önerileriniz var mı mağazandan

4MaGuS

Üye
nasıl bir uygulama biraz açıklarsanız yardımcı olmaya çalışırız

Yakınlık sensörünü kulanarak kapaklı kılıfı kapatınca telefonun ekranının kapayan bi uygulama istiyor açıkçası
(maalesef ben bilmiyorum ama ne aradığını başkaları bu şekilde daha iyi anlayacaktır)

4MaGuS

Üye
glance screen özelliği var telefonun kendisinde geliyor bu ne yapıyor kılıf falan varsa da kullanılıyor nasıl mı kılıfı açtığınızda ekran açılıyor ama kilit ekranı değil (ayrı bir bildirim ekranı geliyor o kısımda gelen bildirimler kolayca görebiliryorsunuz hava durumu saat falan herşey var) üst kısımdaki yakınlık sensörü harekete göre çalışıyor, ama ilk önce siz tüm güncelleştirmeleri yapın telefonunuzun 8.1 olması gerekiyor bunu en kolay nasıl anlarsanız üst kısımdan androidte ki gibi bir bildirim kısayol ekranı geliyorsa telefonunuz günceldir

Tepkiler: bozkirdangelen
Arkadaşlar bugun lg g3 aldım. Windows hesabimdan rehberimi nasil gecirebilirim?

4MaGuS

Üye
ms nin kendi bazı uygulamaları bazen ios platformuna önce çıkıyor ya bir yenisi daha eklendi pc için Microsoft office 2016 mac için yarın çıkıyor windwos için 22 eylülde ms anlaşılan pc de de telefonda da biraz ios'a önden veriyor niye böyle yapıyor bilmiyorum ve anlamıyorum anlamakta istemiyorum bunun bence açıklaması olamaz

Son düzenleme:
Tepkiler: suyunsesi
Arkadaslar, yeri normalde burası değil biliyorum ama burada ilgi daha çok olduğu icin buraya yazıyorum. Yeni telefon aldığım için siyah lumia 1520mi satiyorum. İstanbuldan elden vermem önceliğim. İlgilenen ozelden bana ulaşabilir

EgeOgmen

Üye

Sağolasın kardeşimde bana smart cover benzeri bi program lazım

BLasTeaR

Üye

Merhaba.
L625'ten Sarı Lumia 1520'ye terfi ettim, değiştirir misiniz

(Eski nick'im yazar, Sailfish)

Windows 10 Mobile Insider Preview kullanıcıları şu anda ne bekliyorsa Android kullanıcıları da aynısını bekliyor güncellemelerden: stabilite
Hocam geçin bunları daha stabilitesi mi kalmış bu işin adamlar almış başını gidiyor güncelleme bekleyende yok ayrıca onlar gayet memnun durumlarından

papakudioflu

Emekli Yönetici
Hocam geçin bunları daha stabilitesi mi kalmış bu işin adamlar almış başını gidiyor güncelleme bekleyende yok ayrıca onlar gayet memnun durumlarından
Bu tarz bir usulü kullananları bir kere uyarmak için dikkate alırım. Size de tavsiyem benim gönderilerimden alıntı yaparken bu kelimeleri kullanmamanız.

Android kullanmadan davulun sesi uzaktan hoş gelir misali adamlar gayet memnun halinden demek işin kolayına kaçmak. Önce bir Android telefon alın bir kaç ay kullanın -hele de iş için yoğun bir şekilde kullanın- ondan sonra tekrar görüşelim.

İnternet Explorer'ın yeniden sayfa yüklemesine laf söyleyenler, Android’de Google Chrome'un sayfaları yeniden yüklediğini bilmez, Windows Phone'da ara sıra bir sürdürülüyor yazısına takanlar, Xperia Z1 gibi bir telefonda bile ana menü ikonlarının 5 saniyede geldiğini bilmez.

Yani demem o ki Android telefon kullanmadan, onlar şöyle rahat, böyle sistem kullanıyorlar, her özellik var, telefonları uçuyor kaçıyor gibi boş laflar söylemesi kadar saçma bir şey yok. Daha da anlatırım da yeri bu konu değil.

Tepkiler: BLasTeaR, flutewoddy, symbianbelle ve 1 kişi daha
Windows 10 Mobile Insider Preview kullanıcıları şu anda ne bekliyorsa Android kullanıcıları da aynısını bekliyor güncellemelerden: stabilite
O konu da valla kusura bakmasınlar abi stabilite beklemesinler boşuna, hadi bizim sistem de o halledilir her türlü de onlar için zor

mp2934

Üye
Doğru aslında ben daha g4 çıkmadan önce g3 almıştım iki gün sonra belki program çokluğundan belki de başka bir şeyden dolayı ana ekrana döndüğümde 2-3 saniye sonra arka plan geliyordu bir de reklamlardan bıkıp yeni telefonu rootlicaktım kısacası benim için wp beklenir

Tepkiler: Esendağlı
İlk önce kelimelerimde bir yanlışlık görmüyorum ve ayrıca usul değil üslup olacak o daha sonrada bahsettiğiniz telefonlar saf android kullanmıyor yani androidi alıp kendi cihazlarına ve bu cihazların arayuzlerine gore şekillendiriyolarki bu da sizin bahsettiğiniz donmalar takılmalar gibi şeylere neden oluyor demek istediğim android kıyaslayacaksanız bir nexus cihazı kullanın önce ondan sonra kıyaslayın derim çünkü googleın kendi telefonlarıdır ve asıl android onlarda mevcuttur.Ayrıca kullanmadığım marka telefon yoktur ve neredeyse tüm android sürümlerini kullandım bencede bilmeden konuşan kadar saçma insan yoktur.

papakudioflu

Emekli Yönetici
Bu olay da yeni çıktı. O zaman dünya akıllı telefon piyasasının %75'ini elinde bulunduran sistemin adını gelin hep birlikte belirleyelim. Nexus, Sony veya Samsung fark etmez. Bugün dünyada yüz milyonlarca A-B-c firmalarına ait telefon sadece Android olduğu için Bile satılırken, siz çıkıp onlar Android değil, saf Android Nexus'un derseniz bu kendini kandırmaktan başka bir şey olmaz. Çünkü Android özelleştirme yönü ile öne çıkmıştır ve firmaların özelleştirdiği sisteme Android değil diyemeyiz.

Neyse aslında bunların nedenini herkes biliyor da kimi kendine bile söyleyemiyor kimi de zevkine göre hareket ediyor.

Tepkiler: sahanemir, flutewoddy, symbianbelle ve 2 diğerleri