Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Android ve ios kullanıcıları da bizler gibi güncelleme bekliyor mu acaba,yoksa bu olay Nokia kullanıcılarının alın yazısı mı:)

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Android ve ios kullanıcıları da bizler gibi güncelleme bekliyor mu acaba,yoksa bu olay Nokia kullanıcılarının alın yazısı mı:)
aslında durum onla için daha kötü ya biz yenilik bekliyoruz, adamlar daha ne beklesin ki her şey sistemde zaten :D

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
aslında durum onla için daha kötü ya biz yenilik bekliyoruz, adamlar daha ne beklesin ki her şey sistemde zaten :D
Windows 10 Mobile Insider Preview kullanıcıları şu anda ne bekliyorsa Android kullanıcıları da aynısını bekliyor güncellemelerden: stabilite :)

• Beğen
Tepkiler: ON9
braayn

braayn

Üye
Doğru aslında ben daha g4 çıkmadan önce g3 almıştım iki gün sonra belki program çokluğundan belki de başka bir şeyden dolayı ana ekrana döndüğümde 2-3 saniye sonra arka plan geliyordu bir de reklamlardan bıkıp yeni telefonu rootlicaktım kısacası benim için wp beklenir
uygulamalardaki reklamlardan bahsediyorsan o bizde de var :))

yasirtaha

yasirtaha

Üye
gabe den ses yok mu?

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Benim o yazıdan anladığım; 9 dk sonra gün bitiyor. 10. dk dan itibaren sonraki gün başlıyor. Kalkıp ta sonraki gün için "bugün güncelleme yok diyebilirim" demişse sonraki gün için güncelleme yoktur. Yani o yazıyı dün gün bitmek üzereyken yazmışsa bugün güncelleme yok, beklemeyin arkadaşlar.
Bak uyuz oldum şimdi :off:. Belirsiz bekleyiş yoruyor da, olayın zevki burada. :seytan:

• Beğen
Tepkiler: Rock Ve Roll
KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Benim o yazıdan anladığım; 9 dk sonra gün bitiyor. 10. dk dan itibaren sonraki gün başlıyor. Kalkıp ta sonraki gün için "bugün güncelleme yok diyebilirim" demişse sonraki gün için güncelleme yoktur. Yani o yazıyı dün gün bitmek üzereyken yazmışsa bugün güncelleme yok, beklemeyin arkadaşlar.
Bak uyuz oldum şimdi :off:. Belirsiz bekleyiş yoruyor da, olayın zevki burada. :seytan:
aslına bakarsan bende öyle düşünüyorum. 10 dk sonra güncelleme yok diyebilirim demiş, 10.dk dediği perşembe günü, demek ki bugünde güncelleme yok. Son zamanlarda Cuma günü veriyorlar zaten.

yasirtaha

yasirtaha

Üye
Geçen sefer ki çarşamba günü gelmişti

saynesim

saynesim

Üye
Arama tuşu yandex çıkıyor saçma sapan birşey onu nasıl değiştireceğiz

Bay H

Bay H

Üye
Güncelleme yok...

• Beğen
Tepkiler: m542tf
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Güncelleme yok...

Başlayacağım verecekleri güncellemeye. Geçen hafta tek sorun var demişlerdi. Daha kendi sistemlerine hakim değiller

System X

System X

Üye
bugünde güncelleme yok derken surat ifadesi...

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Saydırdım gabe'e twitterdan

yuvanacuu

yuvanacuu

Üye
O zaman yavaştan ilan verelim sahibindene

BaySerkan

BaySerkan

Üye
Ona kızanlara saydıranlara ''bu bir teknik ön izleme sürümü neden bu kadar acele ediyorsunuz'' gibilerinden birşeyler söylüyor kendince haklı olabilirde sistem diğer sistemlerin gerisinde kaldığı için insanlar bir an önce WP10 gelsin istiyor..

Üst Alt