Aybin.Kilic
Üye
Finlandiya romu yükledi iseniz telefonunuzdan menü > Ayarlar > Telefon Güncellemeleri kısmından kontrol ediniz.Ama bunların sürüm numarası 02061 ile başlıyor. Ama denim finlandiya olarak 02540.00019.14484.37004 bunu gösteriyor tüm siteler. Bu nasıl oluyor. Benim şuan telefonumda yüklediğim 02061. 00066.14253.40018.
Bölge ve dil Türkiye mi ?Hocam biz bu takvimde Türkiye resmi tatillerini görmek için falan ne yapmalıyız? Bir türlü bulamadım. Abd tatillerini falan gösteriyor. @papakudioflu @bulutsuzgece @Sensation
Bir de bununla ilgili bilgi var mı diye ilk mesaja bakıyordum, mesajın güncellenmesi gerek. 8.1 den sonrası için güncellenmeli.
Rica ederim. Yardımcı olabildiysek ne mutlu bize. Denim güncellemesi hayırlı olsun sizin için.Tamam şimdi. Yükledim kamera özelliği süper olmuş ya. Önce finlandiya versiyonunu yüklemek gerekiyormuş. Teşekkürler @Aybin.Kilic
Pcden mailiniz ile oturum açıp oradan ayarları kontrol ediniz. Oradan kaynaklı olabilir belki.@Aybin.Kilic hocam her şey TR. Ona rağmen orda US holidays yazıyor.
Bölge ayarlarında "bölgesel biçim" de Türkiye olmalı.@Aybin.Kilic hocam her şey TR. Ona rağmen orda US holidays yazıyor.
Hocam hepsi TR ya. Hatta ben herkeste öyle sanıyordum, dün internette dolanırken TR olan birini görünce şok oldum. Israrla US holidays diyorBölge ayarlarında "bölgesel biçim" de Türkiye olmalı.
Telefonun bölge ayarlarını çok fazla değiştirirsen telefonda değişse bile Microsoft hesabında 3 aylığına değişmeyebiliyor. Microsoft hesabı ayarlarını kontrol et.Hocam hepsi TR ya. Hatta ben herkeste öyle sanıyordum, dün internette dolanırken TR olan birini görünce şok oldum. Israrla US holidays diyor
Yok hocam onunla alakalı değilmiş ilginç bir biçimde. Ben telefonu aldığımdan beri bu böyleydi. Microsoft hesabından giriş yapıp yeni takvim ekledim falan öyle hallettim. Yine de teşekkür ederimTelefonun bölge ayarlarını çok fazla değiştirirsen telefonda değişse bile Microsoft hesabında 3 aylığına değişmeyebiliyor. Microsoft hesabı ayarlarını kontrol et.
435 resmen bedavaya akıllı telefon sahibi etmek için yapılmış. 1GB Ram, 2MP kamera. Bayadır 2MP görmüyorduk yalnızLumia 435 ve 532 tanıtıldı.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
--------------------------------------------------------------------------
10 gün içinde olmazsa isteme hakkınız var.Yarın telefonumu satın aldığım yere kafıkoy nautilus avm deki Nokia mağazasına amoled ekrandaki izler yüzünden tamir için vereceğim. Umarım bir sıkıntı ve sorun ile karşılaşmam. Allah sonumu hayır etsinbu tamir suresi boyunca kullanmak için bir telefon temin etmezlermi acaba?
10 gün içinde olmazsa isteme hakkınız var.
Verirken bi sorun emin değilim. Aklımda böyle kalmış.Peki 10 gün illa beklemem mi gerekiyor.
gelişmeleri bildirirsen sevinirim aynı sorun bende de çıktı çünküYarın telefonumu satın aldığım yere kafıkoy nautilus avm deki Nokia mağazasına amoled ekrandaki izler yüzünden tamir için vereceğim. Umarım bir sıkıntı ve sorun ile karşılaşmam. Allah sonumu hayır etsinbu tamir suresi boyunca kullanmak için bir telefon temin etmezlermi acaba?
gelişmeleri bildirirsen sevinirim aynı sorun bende de çıktı çünkü
sendeki izler çok mu belirgin? rahatsızlık derecesinde mi?Tamam yazacağım buraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?