saylhamiosun
Üye
Çok yakışmış premium havası katmış gerçekten. Aslında şu goldun sd kartlı bir modeli çıksın koşa koşa gider alırım. Tek eksiği sd kart şu telefonun. Ah salaklar bi sd kart koysalardı varya forumda bir çok kişi alacaktı şu telefonu. Herkes hala 5 inç ve üstü işlemci olarak o an ki en yüksek işlemci ve ram miktarlı sd kartlı kamerası iyi bir lumia bekliyor. Böyle bunlardan biri eksik oldumu insanlar vazgeçiyor normal olarak.Gold Nokia Lumia 930
Daha fazlası için:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Görsellerin tamamı saat 11:45'te yayında olacak.Gold Nokia Lumia 930
Daha fazlası için:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Haber - RM-1062: Lumia 1330’un Teknik Özellikleri Ortaya Çıktı! | Sayfa 3 - MaxiCepyav şu mavi lumia 1330 ne kadar tatlı duruyor ya
Şu an sadece Microsoft çalışanları kullanabiliyor. Nawzil; Windows Mobile 10 için değil, Windows 10 için diyorLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Yeni pfd uygulamasıymış. Detay bekliyoruz tam olarak ne işe yarayacağı hakkında
güncellemelerin ön izleme sürümübu pfd nedir
bu teleservice çok muamma iyi araştırmak lazım.Sevgili dostlar;Hepimizin bildiği üzere ve kanunen (faturalarımız olmasa dahi,çünkü ürünümüz firma databaselerin de kayıtlı) ürünlerimizin takibini ve garanti ihtiyaçlarını İMEİ numarası aracılığı ile gerçekleştirebiliyoruz.
Merak ettiğim şu;Faturası olmadığı halde Teleservice cihaz gönderen ve sorunsuz hizmet alanlar kimler ve süreci bizlerle paylaşabilirler mi?
Not: Cihazımı garanti koşulları çerçevesinde Teleservice göndereceğim ve genel anlamda Nokia'nın kullanıcıyı mağdur etmeyeceği yanıtını sık sık alıyorum.Yukarıda belirttiğim koşullar dahilinde işlemi gerçekleştirebilirim zannediyorum.
Bu konu size yardımcı olur : İpucu - Başka ülke romunu telefonunuza yükleme [Anlatım] - MaxiCeparkadaşlar bende 1520 sarı aldım. denim navifirm kodunu bilen varsa yardımcı olurmu. yada navifirm e bu denim kodu geldimi
sağolun skynet. yalnız güncellemelerde ben telefonuma 059V2K0 bu kodlu sunu yükledim. anlatılan denim sürüm no su: 02540.00019.14484.37004 bu. bu sürümün kodu lazım. yada nerden bulabilirim. gösterdiğiniz konuda bulamadım. kusura bakmayın.Bu konu size yardımcı olur : İpucu - Başka ülke romunu telefonunuza yükleme [Anlatım] - MaxiCep
O şekilde Denim kodunu bulamazsınız. Lumia 1520 için Denim yayınlanan bir ülkedeki romu cihazınızda flashlayıp güncelleme kontrolü yapmanız gerekir. Zaten Lumia Denim güncellemesi gözükecek ve ota üzerinden indirip yükleyeceksiniz.sağolun skynet. yalnız güncellemelerde ben telefonuma 059V2K0 bu kodlu sunu yükledim. anlatılan denim sürüm no su: 02540.00019.14484.37004 bu. bu sürümün kodu lazım. yada nerden bulabilirim. gösterdiğiniz konuda bulamadım. kusura bakmayın.
Tam emin değilim ama bunlar olması lazım:İşte o yayınlanan ülkenin romunu nerden bulabilirim. O ülke de şuan için finlandiya deniyor ya. Bu romu ben bulamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?