İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Rainesto

Üye

Güncellemenin başında yoktu bu sürdürülüyor şimdi bendede olmaya başladı

pissed26

Üye
aynen kardeşim dediğin gibi en basit program müzikte bile yaşıyorum bunu bi attımı girmeyince girmiyor
ayrıca kardeşim şarj olayıda iyice abarttı 3g de hiç dokunmasam sabahtan akşama kendi kendine anca gidiyor şarj 5 daka whatsappta yazışıyorum %8 9 şarj gidiyor

dakamon

Üye
Şu sıralar sistem iyice çöpleşti. PRV kullanıyorsan yapacak bir şey yok. Laf söyleme hakkımızda yok. Ama normal sürüm kullanıyorsan sıkıntı.

dakamon

Üye
prv kullanıyorum kardeşim
O zaman kararlı sürümün çıkmasını yada yeni düzeltme güncellemesi bekleyeceğiz. Belki sorun uygulamaların 8.1 ile uyumsuzluğundan da olabilir. Kesin bir şey de bilmiyoruz ki Kullanıyoruz böyle sorunlu sorunlu

dakamon

Üye
Mağazanın görünüşünde hafif makyaj yapmışlar. Ana sayfasında kocaman bir resim var uygulamanın

Tepkiler: Rainesto
pil tasarrufu güncellendi ama sorun düzelmedi
whatsapp da farkedilen bir çökertme hatası wp sistemini etkilemiyormuş.

papakudioflu

Emekli Yönetici
Ana ben bunu daha yeni görüyorum. Meraklı beyinler ne demek la

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

Tepkiler: emz ve suyunsesi

dakamon

Üye

Bu meraklı beyin mesajı bayadır var ya meralı olduğumdan araştırdım yani resmen işine gelirse sebebini bi araştır diyor

Tepkiler: emz ve cemil baba

erndrdyk

Üye

Ben bu hatayı nerede alıyorum biliyor musun ben bi internet servis sağlayıcısından alıyorum internetimi ve bana verilen kullanıcı adı şifreyle giriş yaptığımda girebiliyorum internete. Bu sistem beni günde 1 kere sistemden atıyor wifi bağlı kalıyor ama internet bağlantısı olmuyor. Bu şekilde mağazaya girdiğimde aynen bu hatayı alıyorum. Yanlış görmüyorsam seninde wifi tek diş çekiyor interneti görmediği için veriyor bu hatayı.

Ayrıca hata geçmezse telefonun saat ayarını otomatikten çıkar ayarını tam yap sonra telefonu kapatıp açınca düzelecektir

Windows u kullandırmak için basit yalan haber demişler.

Emre

Üye
Bağımsız Meraklılara O Mesaj

Beyler lumia 920de kablosuz şarj ile entegre telefona ondan dolayı ağır 925te telefona koymamışlar hafif peki kablosuz şarj cihazı çalışıyor mu onda ben şimdi alsam 925 geldiğinde kablosuz şarj cihazını ondada kullanabilecek miyim ?

Rainesto

Üye
Tarayıcı Facebook böyle oldu

dakamon

Üye
İçinde bunu destekleyecek bir donanım yok. Ekstra bir aparatı vardı telefona kılıf gibi arkadan taktığın ondan alman gerekir.

İçinde bunu destekleyecek bir donanım yok. Ekstra bir aparatı vardı telefona kılıf gibi arkadan taktığın ondan alman gerekir.

hadi ya bide ondan mı alcaz o sıkıntı o zaman her şarj edeceğimde onu mu takacam :/
yav ne alsam acaba orta derecede telefon almak istiyorum lumia 925 gibi 800 lira vereyim

Rainesto

Üye
hadi ya bide ondan mı alcaz o sıkıntı o zaman her şarj edeceğimde onu mu takacam :/
yav ne alsam acaba orta derecede telefon almak istiyorum lumia 925 gibi 800 lira vereyim

Hocam ikinci el daha üst cihazlara bakmanızı tavsiye ederim lumiaların ikinci eli ölü fiyatına