artık öyle bir şey olamaz fark etmediniz sanarım yeni gelen güncellemeden sonra saat hep altta kalıyor ben bu gün içerisinde 20 defa bakmışımdır hep aynı, daha önceden hep yukarlarda geziyordu artık bunuda değiştirmişler ms böyle istedi galiba, aslında diğer bütün ayarlar gibi saatin yukarı aşağı gezmesi içinde bir ayar eklenebilir ben gezmesini isterdim açıkçası
Videoda yorumda biri "fake bro (dostum sahte)" yazmış, cevap olarak "Buy one and post your own "real" video (bir tane satın alın ve kendinizin gerçek videosunu gönderin ) denmiş.
artık öyle bir şey olamaz fark etmediniz sanarım yeni gelen güncellemeden sonra saat hep altta kalıyor ben bu gün içerisinde 20 defa bakmışımdır hep aynı, daha önceden hep yukarlarda geziyordu artık bunuda değiştirmişler ms böyle istedi galiba, aslında diğer bütün ayarlar gibi saatin yukarı aşağı gezmesi içinde bir ayar eklenebilir ben gezmesini isterdim açıkçası
Benim anlamadığım, 730 gibi bir telefonun ön kamerasını 5mp yapabiliyorsan diğerlerini de rahatça yaparsın. Neden 830 un on kamerası 5mp değil? Mesela yeni çıkacak telefonların ön kamerası standart 5mp olsun.