İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

PureFood

Üye
Valla anlamadım.
Nokia İngiltere Twitter sayfası paylaştı abi. Yeni evimize taşınıyoruz diyor. Site zaten hazır;

Yani artık nokia.com yerine microsoft.com olacak yakında.Şu güzel logoyu harbiden biritiyorlar

Ben çocukluğumdan beri Nokia kullanmış Nokia aşığı adamım. Zaten Nokia bize Windows Phone'u sevdirdi. Ama şimdi olaya bak

Hayırlısı olsun ne diyelim.

enolaguy

Üye
Benide 1520 kullanıcısı olarak ekleyebilirsiniz

Tepkiler: PureFood

YkPkY

Üye
yorum,bakalım ne ile gönderdiallah allah.
bi fikri olan varmı arkadaşlar

papakudioflu

Emekli Yönetici
Tarayıcı ayarı mobildeyken İphone, masaüstü görünümdeyken de Surface yazar.

Tepkiler: YkPkY ve Serhan

YkPkY

Üye
Saolun kardeşler.
Cihazım normalmiş yani

Arkadaşlar uygulama yedeklemede sıkıntı yaşıyorum. Tam yedekleme yapılamadı gibisinden bir uyarı alıyorum. Ne yapman lazım? Düzgün yedeklese 8.1 kararlı sürüme geçeceğim.

arkadaşlar 8.1 e geçtiğimden beri whatsapp bildirimlerini alamıyorum. önce PfD ardından kararlı sürümde aynı sorun var. kararlı sürüme geçince düzelir diye düşünüyordum fakat düzelmedi.

ilk açılışta ' whatsapp cihazınızın WP yazılım versiyonunu desteklemiyor. bazı özellikler düzgün çalışmayabilir' uyarısını verdi. aynı uyarıyı PfD sürümünde de almıştım ilk açılışta. biri yardımcı olabilir mi? sırf bu yüzden satmayı bile aklımdan geçirdim.

Hocam benim bildirimlerde sıkıntı yok. Ayarlardan Pil Tasarrufuna geçip oradan bir sağ sekmeye (yani kullanım) geçip whatsapp izinlerine bakın belki kapanmıştır.

YkPkY

Üye
Hocam benim bildirimlerde sıkıntı yok. Ayarlardan Pil Tasarrufuna geçip oradan bir sağ sekmeye (yani kullanım) geçip whatsapp izinlerine bakın belki kapanmıştır.

Ağzımdan aldın

Tepkiler: suyunsesi

PureFood

Üye
O desteklemiyor uyarısını kafaya takma, bende de dedi çatır çutur alıyorum bildirimleri. Ha geçen hafta iki gün boyunca alamadım sonra kendi kendine düzeldi.