Abi şöyle ki sana uygulamalara patlar bu iş. Eğer oyun oynayan biriysen çok oyun yok. Birde hani bilgisayar gibi düşün telefonu. Ram 512 iken hani arka planda çok fazla uygulama kullanamazsın aynı anda. Ama 1 GB ram ise çok avantaj sağlar. Özellikle wp sisteminde 1 GB çok iyi bir kapasite ve güçtür. Hani farkı kullanınca çok belli oluyor. Vereceğin fazla miktara değecektir. Kampanyaları takip edersen çok güzel cihazlar bulabilirsin
Flaş ışığının yanmaması sorunu ile karşı karşıya olan arkadaşlar için cihaz destek bölümüne bir ipucu konusu hazırladım.
Böyle bir sorunla karşılaştığınızda bahsettiğim konudan yardım alabilirsiniz.
Arkadaşlar selam , 1320 me 8.1 geldikten sonra nette dizi izleyememeye başladım.Okadar kotu ki videoyu açana kadar fıtık oluyorum açtıktan sonra seste sorun yok goruntu donuyo 10 15 saniyede bir ilerliyor.Bu durumu nasıl çozucez.
Arkadaşlar selam , 1320 me 8.1 geldikten sonra nette dizi izleyememeye başladım.Okadar kotu ki videoyu açana kadar fıtık oluyorum açtıktan sonra seste sorun yok goruntu donuyo 10 15 saniyede bir ilerliyor.Bu durumu nasıl çozucez.
Arkadaşlar Nokia lumia 1320 alalı 2 ay olmadı aynı telefonu hem abim hem yengem aldı ancak bende şöyle bir sorun var.
Full şarjda şarj süresi bende en fazla 22 saat gözükürken abimlerin telefonunda nerdeyse 2 gün gözüküyor adam akşama kadar oyun oynuyor yinede şarj az gidiyor ben hiçbirşey yapmadan şarj çok çabuk gidiyor arka planda çalışan uygulamalarıda kapattım ancak çözüm olmadı.