İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Benim telefonda mı sorun var yoksa Vodafone'da mı? 500 mb paketim var, ölümüne kullanıyorum, video-oyun-internet tarayıcısı vs ama hala 499,97 mb var geçen ayda böyle oldu

pissed26

Üye
arkadaşlar bir sorunla karşı karşıyayım telefonun tuş kilidini açarken sürdürülüyor yazısı çıkıyor 2 3 saniye sonra tuş kilidini açabiliyorum herhangi bişeyde yapmadım birden oldu sorunu nasıl çözerim

Ayarlardan çocuk odasını aktif edin.

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

skynet

Üye
Bu #1 ToolKit hala açılmıyor ne diye güncelliyorlar ki

Uygulamayı komple sildim yeniden yükledim atma sorunu halen devam ediyor. Sanırım wp8.0 ile sorunsuz çalışıyor. Wp 8.1 deki sorunu halen çözemediler...

Bazı uygulamalar WP8.1 Developer Preview ile uyumlu değil.
Sanırım bu da onlardan biri.
Resmi sürümde tekrar güncellendiğinde sorunsuz çalışacaktır.

Tepkiler: Aybin.Kilic
Uygulamayı komple sildim yeniden yükledim atma sorunu halen devam ediyor. Sanırım wp8.0 ile sorunsuz çalışıyor. Wp 8.1 deki sorunu halen çözemediler...

8.0 kullanıyorum yine aynı yine aynı. Komple bozdular düzeltemiyorlar. Acaba dünya üzerinde açabilen var mı?

Son teknoloji ile gönderildi.

#1 toolkit : Özenle ve itinayla ATMAYA devam ediyor namısız En çok işime yarayan uygulamalardan biriydi halbuki !

skynet

Üye
Çocuk odası bile fayda etmiyor bende : Özenle ve itinayla ATMAYA devam ediyor namısız En çok işime yarayan uygulamalardan biriydi halbuki !
Hele bir düzelsin artık gelen güncellemeyi yapmayacağım

Toolkit için değilki o
Programı açmak için her yolu deniyorum. Çocuk odası belki fayda eder dedim. Yok yemiyor. Şimdi bölgeyi de değişeceğim. Yemezse gene istemeye istemeye kaldırın gitsin moduna gireceğim.
Hele bir düzelsin artık gelen güncellemeyi yapmayacağım
Elime kramp girseydi de o güncellemeyi yapmasaydım diyorumEdit : Vay arkadaş bölge değiştirmekte fayda etmiyor.
Hakikaten merak ediyorum: Bu uygulamayı yeryüzünde kullanan Windows Phoneli cihaz var mı acaba?!!!
Benim telefonda mı sorun var yoksa Vodafone'da mı? 500 mb paketim var, ölümüne kullanıyorum, video-oyun-internet tarayıcısı vs ama hala 499,97 mb var geçen ayda böyle oldu
Vodafone arada sırada böyle şeyler yapıyor. Bayramdan önce de benim cep net coşmuştu. Fırsat bu fırsat dedim komple PC'den dizi indirim

Tepkiler: ogzhnoTr
Arkadaşlar benide listeye ekleyebilirsiniz 1320 beyaz

şu yandexi hiç sevmiyorum sizler tarayıcı olarak ne kullanıyorsunuz?

Arkadaşlar benide listeye ekleyebilirsiniz 1320 beyaz

şu yandexi hiç sevmiyorum sizler tarayıcı olarak ne kullanıyorsunuz?

Bu arada isminiz listeye eklendi.

Tepkiler: Orhun_1907fb